Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Odzwyczaiłem sie zaglądać tu co pol godziny i nie nadążam odpisywać
Tak, martwią mnie te plamienia, bo w sumie krwawieniem bym tego nie nazwała. Było to 2-3 razy po dużym zmęczeniu czy piciu. I to tak "jednorazowo". Ide do toalety i jest plama, a potem ide i juz nie ma. Nie tak jak przed czy po okresie ze stałe plamie. Na usg nie było torbieli, na hsg tylko ten zwężony prawy jajowod, tam jest jakaś torbiel ale Łojko nie mowil, zeby to cos poważnego było. Mowil, ze trzeba zajrzeć i zobaczyc co z tym zrobic bo zwęża prześwit.
Odnośnie euthyroxu pytałam, bo kiedys czytałam, ze tarczyca odpowiada przeciez na pozostałe hormony, moze przy nich "majstrować", a skoki hormonów babskich czasem powodują plamienia, ale to chyba brązowe.
Przyjechałam do domciu to juz pic nie bede ale jakos miedzy tym złym samopoczuciem to sie całkiem dobrze czułam. No i piłam od czwartku do soboty a od soboty wieczorem było juz tak sporo gorzej...
Iwka dasz radę! Zobaczysz jak fajnie jest po takim wyjezdziemisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Acha, a na te diety bym kasy nie wydawała. Ovu po prostu chce na czymś dodatkowo zarobić. Moze i nie sa to duże kwoty, ale w necie za darmo znajdziesz takie same przepisy.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Acha, a na te diety bym kasy nie wydawała. Ovu po prostu chce na czymś dodatkowo zarobić. Moze i nie sa to duże kwoty, ale w necie za darmo znajdziesz takie same przepisy.
rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Rudziutka a mogę zapytać gdzie podwieszacie sufit w kuchni też ? Bo ja się zastanawiam nad kuchnią
My podwieszamy w pokoju, przez całą długość metrowe podwieszenie z listwą ledową i lampkami ledowymi i w kuchni tak narożnie: od okna do rogu i potem do drzwi 60 cm podwieszenie. W tym podwieszeniu będą lampki ledowe. Przesunęliśmy też żyrandol o jakieś pół metra do ściany, bo na środku już nei potrzeba, bardziej nad stołem będzie, który będzie pod ścianą, nie pod oknem.
Aha i polecam tzw. wyspy, czyli listwy zasilające. To są gniazdka, które montuje się pod blatem i jak potrzebujesz to je wysuwasz z blatu, podłączasz sobie np. mikser, a po skończonej robocie chowasz. Nie oszukujmy się, żadne gniazdko nie jest ozdobą, więc te, których na stałe nie używasz, można w ten sposób ukryć
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kurde ale napisalyscie dużo hehe już zapomnialam co było na początku
Rah mega dziwne te Twoje objawy musisz to wyjaśnić ciekawe może to bobo ale niegrzeczny od początku by był
Iwka jak się stesknicie z mężem za sobą to się bedzie działo później
Misia widziałam to o dietach ale na razie się nie wkrecam i udostepnie jutro wykres dla przyjaciółek
Sorki za literówki piszę z tel.
widzę że więcej jest szczęściar które znalazły kasę życzę teraz dwóch kreseczek pod choinkę albo na Nowy Rok
rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Dziewczyny zamawiacie tę dietę proponowaną przez ovu ? Ja niby wiem co trzeba jeść ale troszkę dodatkowej lektury chyba nie zaszkodzi a to tylko 19 zł.
-
Rah, kochanie, koniecznie zrób test i leć do Łojko! Życzę Ci, żeby to były objawy dobrego, ale trzeba przyznać, że są bardzo niepokojące. Martwimy się tu o Ciebie.
Iwka, przetrwasz stęskniona jak go dorwiesz, to mu nie odpuścisz
W razie czego masz nasrah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ale dziś piszemy, mam nadzieję, że niczego i nikogo nie pominęłam?
Aha, byłam dziś na basenie, znów Jejku, jaka jestem teraz rozluźniona oczy mi się szklą... ramiona bolą, lubię to, to oznacza, że wysiłek skutkuje pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 22:30
-
Rudziutka, będziecie na bieżąco
A żel ja kupiłam w tubie, i tak jak któraś pisała, zapodaje sobie strzykawka mam taka 5ml to dziubek akurat pasuje do otworu tubki i mozna ładnie sobie przelac. No a jednak duzo taniej wychodzi.
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:My podwieszamy w pokoju, przez całą długość metrowe podwieszenie z listwą ledową i lampkami ledowymi i w kuchni tak narożnie: od okna do rogu i potem do drzwi 60 cm podwieszenie. W tym podwieszeniu będą lampki ledowe. Przesunęliśmy też żyrandol o jakieś pół metra do ściany, bo na środku już nei potrzeba, bardziej nad stołem będzie, który będzie pod ścianą, nie pod oknem.
Aha i polecam tzw. wyspy, czyli listwy zasilające. To są gniazdka, które montuje się pod blatem i jak potrzebujesz to je wysuwasz z blatu, podłączasz sobie np. mikser, a po skończonej robocie chowasz. Nie oszukujmy się, żadne gniazdko nie jest ozdobą, więc te, których na stałe nie używasz, można w ten sposób ukryć
My w pokojach nie mamy podwieszeń. Tylko w przedpokoju na całości i w kuchni po rogach. I chyba zrezygnujemy z żyrandolu a stół też będzie pod oknem a raczej blat jako stół. Bo my kuchni nie mamy dużej. Zobaczymy jak to wyjdzie. A jeśli chodzi o gniazdka to tak mamy zaprojektowane meble że nie będzie ich widać no właściwie to tylko jedno lekko widoczne. A tak to nie. Teraz szukam fajnego wzoru na fotolia.pl pod szybę. Niech to się już skończy. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie ta sytuacja zaburza mi obserwacje. Nie mierzę tempki bo nie wiem gdzie schowałam termometr i miałabym kłopot mierzyć o tej samej porze a jeszcze doliczam pracę. Nawet nie serduszkujemy bo szwagier za ścianą który pomaga w remoncie. Nawet nie mam ochoty na sex. No może tylko na przytulanie zresztą mąż też zmęczony. Ech.... my to mamy.Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Kurde ale napisalyscie dużo hehe już zapomnialam co było na początku
Rah mega dziwne te Twoje objawy musisz to wyjaśnić ciekawe może to bobo ale niegrzeczny od początku by był
Iwka jak się stesknicie z mężem za sobą to się bedzie działo później
Misia widziałam to o dietach ale na razie się nie wkrecam i udostepnie jutro wykres dla przyjaciółek
Sorki za literówki piszę z tel.
widzę że więcej jest szczęściar które znalazły kasę życzę teraz dwóch kreseczek pod choinkę albo na Nowy RokKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Ale dziś piszemy, mam nadzieję, że niczego i nikogo nie pominęłam?
Aha, byłam dziś na basenie, znów Jejku, jaka jestem teraz rozluźniona oczy mi się szklą... ramiona bolą, lubię to, to oznacza, że wysiłek skutkuje pozytywnieIwka lubi tę wiadomość
-
Misia, my mamy ten komfort, że nie mieszkamy w remoncie. Szwagier i koledzy dochodzą do pomocy, nie mieszkają z nami, a sex jest u nas obecny, ale fakt, że rzadziej niż przy staraniach. Teraz nie mierzę tempki, bo jadę ostatnie opakowanie visanne, ale myślę, że nie będę miała z tym problemu, bo termometr leży przy łóżku cały czas i czeka, aż go znów polubię Macie w przedpokoju sufit podwieszany? super! Nasz przedpokój ma 7,5 m i gładzie już mamy i rozmyślam nad oświetleniem. Raczej podwieszać już nie będziemy, ale takie prostokąty z ledami mężu chce wykombinować. On to trochę złota rączka, trochę kombinator... lubi coś wymyślać. Daję mu wolną rękę bo ma dobry gust Mi zostają kolory i meble
-
Rudziutka7 wrote:Czyli trzeba jeszcze sobie taką strzykawkę załatwić... hmmm