Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:Zostało mi 13 tabletek. Na serio myślicie, że powinnam zrobić morfologię?
Iwka lubi tę wiadomość
-
4 zeta? morfologia? a to dobre prywatnie jeszcze nie robiłam idę do niego w czwartek za tydzień, w niedzielę przyjmę ostatnią visanne, a na morfo pójdę w tym tygodniu po odstawieniu.
Pytanie: Łojko przyjmuje w II i IV czwartek miesiąca nie?
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:4 zeta? morfologia? a to dobre prywatnie jeszcze nie robiłam idę do niego w czwartek za tydzień, w niedzielę przyjmę ostatnią visanne, a na morfo pójdę w tym tygodniu po odstawieniu.
Pytanie: Łojko przyjmuje w II i IV czwartek miesiąca nie? -
Rudziutka7 wrote:4 zeta? morfologia? a to dobre prywatnie jeszcze nie robiłam idę do niego w czwartek za tydzień, w niedzielę przyjmę ostatnią visanne, a na morfo pójdę w tym tygodniu po odstawieniu.
Pytanie: Łojko przyjmuje w II i IV czwartek miesiąca nie?
o której pijemy ?
misia pocieszyłaś mnie, jakoś ostatnio brak mi wsparcia ze strony koleżanek i mam wrażenie ze jestem sama
tez niewiedzialam ze morfologia taka tania:) Kaśka nie bij sie :* -
Iwka nie masz wsparcia od koleżanek ? A to już chyba norma jak coś w życiu osiągniesz to zazdrośnicy Cię zjedzą. Może zazdrość ? Nie ważne Iwka wiem że własny interes to na początku masakra nie jest łatwo aż się boję bo mój też chce za dwa lata otwierać własnę firemkę i zastanawiam się czy będę miała go w ogóle w domu bo to taki troszeczkę pracoholik. Iwka dasz radę musisz przez to przejść przetrwać ciężki okres w Twoim życiu ale to minie zobaczysz będzie dziecko to firma po części przejdzie na drugi plan i będzie Ci łatwiej emocjonalnie.
Ja już mam piweczko w ręku i oglądam Barwy szczęścia.Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka nie masz wsparcia od koleżanek ? A to już chyba norma jak coś w życiu osiągniesz to zazdrośnicy Cię zjedzą. Może zazdrość ? Nie ważne Iwka wiem że własny interes to na początku masakra nie jest łatwo aż się boję bo mój też chce za dwa lata otwierać własnę firemkę i zastanawiam się czy będę miała go w ogóle w domu bo to taki troszeczkę pracoholik. Iwka dasz radę musisz przez to przejść przetrwać ciężki okres w Twoim życiu ale to minie zobaczysz będzie dziecko to firma po części przejdzie na drugi plan i będzie Ci łatwiej emocjonalnie.
Ja już mam piweczko w ręku i oglądam Barwy szczęścia.misia79 lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Iwka, piwo? ja mam wino i nalewkę pigwową... czy jak to się nazywa... pigwa zalana spirytem wpadniecie?
misia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Albo uwazaja Cie za tak twarda babke ktorej nie trzeba pomagac i wspierac
misia79 lubi tę wiadomość
-
Ooo widzę, że na chwile was zostawić a tu już imprezka
N skoro pijemy za nasze zdrowie i fasolki to chyba się przyłączę
Strasznie dużo napisałyście, przeczytałam wsxzystko i nawet nie wiem co chciałam odpisać, pogubiłam się
Dla każdej buziaka przesyłam, dziś już nie myślę praca mnie wykończyła.
A jutro odbieram wynik, trzymajcie kciukirah, Iwka, misia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
india wrote:Ooo widzę, że na chwile was zostawić a tu już imprezka
N skoro pijemy za nasze zdrowie i fasolki to chyba się przyłączę
Strasznie dużo napisałyście, przeczytałam wsxzystko i nawet nie wiem co chciałam odpisać, pogubiłam się
Dla każdej buziaka przesyłam, dziś już nie myślę praca mnie wykończyła.
A jutro odbieram wynik, trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 22:00
misia79 lubi tę wiadomość