Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To jedziesz Szosą Chełmińską w stronę miasta, jak jest skrzyżowanie z ul. Polną (dość duże, ze światłami), po przejeździe droga dwujezdniowa przechodzi w jednojezdniową, jest przejazd kolejowy niestrzeżony, zaraz za tym przejazdem w prawo odbija ul. Św. Józefa - wjeżdżasz tam i jedziesz prosto jakieś 1,5 km, jak dojedziesz do skrzyżowania (chyba obecnie ze światłami), to po prawej stronie będzie zjazd do szpitala. Wjazd autem na teren szpitala 3zł, bez gwarancji miejsca parkingowego
Torunianka lubi tę wiadomość
-
sayuri wrote:Dwa tygodnie temu byłam na wizycie u dr Wojnowskiego. Powiedział, że mam przyjść za trzy miesiące i najlepiej, gdybym od razu zapisała się, bo kolejki do niego długie. A że kolejka do rejestracji była długa, spieszyło mi się, zadzwoniłam dzisiaj. Usłyszałam, że zapisy są na wrzesień.... (prywatnie). Zrobiłam ślicznego karpia do słuchawki, zapytałam później, co jeśli zajdę w ciążę, bo doktor kazał wtedy szybko przyjść. No to jakoś się panią umówi....
Kurtyna.
Wiem coś o tym. Ja czasem piszę do niego smsa jak chcę się upewnić po odebraniu wyników czy dawka dobra.
Też już nie raz myślałam co będzie jak zajdę w ciążę. -
Tak,ja tez mam podobnie z Wojnowskim.termin na sierpien...a umawialam sie w lutym bodajzePCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Ło matko!!! Tyle czasu czekacie? Porąbane to....?! a skąd wiadomo jak sie będzie miało miesiączkę w sierpniu czy dalej ... no chyba, że ma sie idealnie jak w zegarku ja pierdziele.
Mam wrażenie, że w Toruniu brakuje lekarzy i nie tylko ginekologów, ale również z innych specjalizacji....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 09:25
-
Endokrynologów jest bardzo mało . A o niektórych opinia nienajlepsza to lepiej juz czekać do tego, co jest uważany za dobrego. A przynajmniej tak się wydaje.
Ginekologa też już niejednego przetestowałam i szału nie ma.
I co tu zrobić gdzieś jeździć daleko? Bez sensu. Może chociaż są dobrymi lekarzem, bo ja mam wrażenie, że z reguły ciężko o ginekologa, z którym się można fajnie dogadać. -
Ja dzis po kolejnym monitoringu. Ciekawa jestem jak bedzie moj cykl wygladal bo jestem w 20 d.c a pecherzyk jeszcze nie pekl!Rosnie dziad - to dobrze, ale co to bedzie znow za dlugasny cykl!no chyba ze sie ciaza skonczy ;)bo jesli nie to znow ponad trzydziestodniowy. a ostatni mialam 28.myslalam ze mi sie moze ustabilizuje ale gdzie tam.PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Ooo nie pomyslalam o Pregnylu..on tez nic nie wspominal.ide jutro to tez powiem...wczoraj mialam 22,5mm dominujacyPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
to piękny pęcherzyk!!!!
Kochana poczytaj sobie http://leki.urpl.gov.pl/files/14_Pregnyl_IR.pdf
Pregnyl powoduje pęknięcie pęcherzyka (tzn. powinien, ale nie musi ... jak zawsze) Czasami lekarze podają podwójną dawkę. (1000 zamiast 500).
Sama jestem ciekawa co dziś mi wykaże usg....
jak na złość mąż nie ma nastroju do serduszkowania Jest zapracowany i zmęczony. Trudno ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:32