Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
Będziemy działać, byle nie dziś nie dam dziś rady.
A i co się okazało, że mój małż jednak przejęty był co dużo dla mnie znaczy.
Pojutrze będę miała wypis, a do tego lekarz powiedział mi, że dostanę też płytę z nagranym badaniem -
To ty jeszcze w szpitalu leżysz???
pewnie, że mąż przejęty, to przecież naturalne. Ale wiem o czym mówisz bo mój jest taki sam. Po pierwsze to on się nie martwi jak ja na zapas, więc czasem nie wygląda jakby się bardzo czymś przejmował. A po drugie raczej też niewiele okazuje uczuć. Jednak jak trzeba przechodzić takie próby jak nieudane starania i szereg badań to pewnie nawet twardziele się łamią.
Ciekawe czy mój się w piątek choć troch o mnie pomartwi. Przez ten jego charakter czasem czuję się trochę samotna z problemami. -
Nie, generalnie zabieg miałam o 8, miałam przez dwie godziny nie wstawać, nie jeść i nie pić (co było trudne, bo miałam taką suszę w ustach, że szok... sąsiadka z łóżka obok podawała mi wodę, abym choć zwilżyła usta), ale sądzę, że za szybko wstałam i stąd ten potężny ból głowy. Przed 12 wyszłam ze szpitala, czekałam jeszcze na L4, wzięłam na 1 dzień.
-
Hej dziewczynki! No niestety,tym razem instynkt mnie zawiodl. Nie jestem w ciazy. Beta niziutka.Prawdopodobnie moj wysoki wynik progesteronu byl jeszcze spowodowany dzialaniem Pregnylu. Takze walcze dalej,teraz tylko czekam na okres i do przodu. Jeszcze nie wiem jaki bedzie kolejny krok,chyba HSG by sie przydalo..PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
No coz,musimy dzialac i sie nie poddawac
Magda lena, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pazyfae wrote:No coz,musimy dzialac i sie nie poddawac
Dokładnie to najważniejsze. Nie poddawać się, ale ... i trochę się chyba poddać w takim sensie, że zajmijcie sobie myśli czymś innym
Zacznij wymyślać powody dla których lepiej, żebyś nie była w ciąży. ja tak ostatnio zrobiłam.
Lato. Kocham sie opalać. w ciąży to raczej nie wskazane.
Rower. Kocham jeździć na rowerze.
no i letnie wyjazdy, jeziorko, piwko po co teraz ciąża? pfffff
Ale oczywiście widząc 2 kreski oszalałam ze szczęścia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:04
Pazyfae, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
AnaR wrote:Widziałam serduszko;) ciąża wg usg ok 9 tyg, parę dni młodsza niż wynika z owulacji;)
Pazyfae, walczymy! Szkoda, że się nie udało, ale w końcu się uda
Sayuri, teraz tylko patrzeć jak nas wyprzedzisz po tym zabiegu -
Sayuri opowiedz prosze jak to bylo z tym HCG -chodzi mi o przygotowanie.zadzwonilas do Chelmzy,zapisali Cie od razu?jakie badania robilas przed?ile mniej wiecej bylas w szpitalu?i czy na L4 jest napisany powod Twojej mieobecnosci?wiem,glupoe pytanie ale nie chcialabym zeby moja przelozona wiedziala:/PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży