Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I czy jak biore luteine to nie zaburzy wynikow
-
Magdalenko, dziekuje czuje sie całkiem dobrze w upały troche puchlam i doszedł bol krzyża, ale ogolnie ok. Tyle sie na poczatku należałam ze chyba nie ma prawa mnie ńic bolec
Na 99% chłopiec bedzie, wprawdzie tak sie zawsze wierci ze nie mam zdjęcia genitaliów, ale gin mowi ze cos tam było i wyglada na chłopca -
Sayuri mnie piersi pobolewaly jak przed @ a moze nawet mniej. Pierwszym objawem było zmeczenie kilka dni przed @ ale to był styczeń, ciemno, ponuro, do tego mega wiało i zmieniała sie pogoda, każdy narzekał. Tak to zero innych objawów. Pierwsze objawy pojawiły sie tydzien po terminie @ tylko senność i zmeczenie trwała cały czas.
-
sayuri wrote:Kurcze moje endo na ostatnim monitoringu wynosiło 12,5 mm w 15 dniu cyklu. To nie za duże?
-
polly8725 wrote:I czy jak biore luteine to nie zaburzy wynikow
-
Dziewczynki, wynik bety to 52,7!
Z jednej strony nie wierzę i martwię się, że pregnyl mógł zafałszować wynik. Powtórzę betę w piątek.
Macie jakąś wiedzę nt temat. Dziś mam 12dpo...Magda lena, Pola_x, Płatek szkarłatny, rah lubią tę wiadomość
-
To powtorz wyniki,ale chyba juz nie mozna miec watpliwosci Dawaj wiruski
I takie niesmiale grat...
-
Tova,3mam za Ciebie mocno kciuki i wierze ze to fasolka:) mi Łojko mowil ze beta przy pregnylu wiarygodna jest gdzies ok. 2 dni przed spodziewanym @,najwczesniej chyba na 13-14dni po podaniu pregnylu. A test w dzien spodziewanej @. A kiedy Ty mialas zastrzyk robiony? Trzymam mocno kciuki zeby to nie byl sfalszowany wynik i wszystkp wskazuje na to ze nie jest!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 16:57
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Tova skubańcu!!....
Aż oddech wstrzymałam !!!
w pracy kupa roboty a ja siedzę i z wypiekami na twarzy czytam Wasze rewelacje!!
Dawaj znać koniecznie, co dalej, bo chyba wszystkie umieramy z ciekawości!!
Grat.....super!!
PS. Ja dziś mam 11 dpo, ale jak dwa dni temu robiła badania hormonów, to na betę nie zdecydowałam się z obawy przed porażką...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 17:04
-
No właśnie ten zastrzyk miałam robiony w dniu owulacji rano. Owulacja była wieczorem. Wtedy uszło ze mnie to całe napięcie i bóle podbrzusza. Jestem prawie pewna, że nie był potrzebny ten pregnyl, bo dzień wcześniej miałam pozytywny test owu. Ale dla pewności dobrze, że był, bo może pęcherzyk by jeszcze nie pękł i co wtedy?
Dziś mija więc 12dpo i po podaniu zastrzyku. Czytam trochę na necie o tym ale mnie nerw łapie bo co chwila piszą co innego. W akcie desperacji pisałam na facebooku do Kocha by się wypowiedział, ale póki co milczy. Jutro go napadnę na oddziale, bo przecież nie wytrzymam do piątku do 15 na wyniki drugiej bety. Mam tylko nadzieję, że mi coś powie rozsadnego a nie każe bete powtórzyć... -
A na fejsbuku na grupie "Toruń kupię,Sprzedam,Zamienie" dziewczyna zadała pytanie o lekarza prowadzącego ciążę, jakiego wybrać I zaczęło się wymienianie każdego
Łojko ma na razie sporo negatywów :o oraz niejaki Nowicki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 17:34
-
Płatku a jakie masz to endo? U mnie ostatnio było w dniu owulacji 8,8mm więc szału ni ma...
Lekarza jeszcze nie wybrałam. Chciałabym do Kocha, ale przeraża mnie płacenie za wszystkie badania. Do nikogo innego nie mam zaufania aż tak. Mogę w sumie pokombinować jak pisała bodajże rah, by chodzić do dwóch, do jednego prywatnie do drugiego NFZ. Nie wiem tylko czy potrafiłabym tak pokombinować. Zwłaszcza, że jak chce na NFZ to szybko się do nowego lekarza nie dostanę, a trzeba by było raczej szybko. Kartę mam u Zielke i u Modrzewskiej. Zielke odpada na 100%. Zastanawiam się nad Modrzewską. Ech... Nie wiem...