Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sayuri wrote:A mam pytanie do naszych "ciężarówek".
Chodzi mi o ból piersi przy wczesnej ciąży.
Czy każda z was odczuwała ból piersi? kiedy on się pojawił? i jaki właściwie był pierwszy, zaobserwowany przez was objaw ciąży?
Ja miałam, ale nie brałam go za oznakę ciąży, bo był zawsze przed @. Później się nasilił i okropnie wrażliwe sutki. A pierwszy objaw ... chyba nie było. Starałam się nie doszukiwać niczego. Jedyne co mnie zainteresowało, to na mniej więcej 7 dpo ból jak na @, który przychodził i odchodził. -
Pola_x wrote:Ja miałam, ale nie brałam go za oznakę ciąży, bo był zawsze przed @. Później się nasilił i okropnie wrażliwe sutki. A pierwszy objaw ... chyba nie było. Starałam się nie doszukiwać niczego. Jedyne co mnie zainteresowało, to na mniej więcej 7 dpo ból jak na @, który przychodził i odchodził.
Mnie od kilku cykli piersi na @ nie bolą. Wcześniej bolały, nie wiem, skąd ta zmiana. Jestem 9 dpo i od kilku dni też mnie lekko pobolewa brzuch jak na @, a do tego kłuje mnie po lewej stronie... też od tych kilku dni.
4 dpo miałam lekkie jasnoczerwone dwie plamy na papierze toaletowym, ale to raczej z powodu lekkiej infekcji pęcherza. Zresztą na co innego to za szybko.
Cholerka miałam się nie nakręcać.... -
Ja ciągle sobie mówię, że się nie nakręcam a i tak podświadomie się nakręcam. Dziś pojechałam do rodzinki, a jak wysiadałam z samochodu to bocian przeleciał i wujek krzyczy, że on za mną leci bo wcześniej tu bocianów nie widział (takie sugestie, że już pora na mnie). Zwykle się denerwuję na takie teksty a dziś to jakieś śmieszne było i pomyślałam, że może to dobra wróżba .
Magda lena, rah lubią tę wiadomość
-
U mnie pęcherzyk miał 18,7mm i Koch kazał go pęknąć. Był dość mały, wiem, ale to był już 19dc, a poza tym pierwszy pęcherzyk na monitoringu jaki udało mi się wyhodować więc chyba dlatego taka decyzja.
Ostatnio też często widzę bociany. Się okaże jaka z tego przepowiednia -
Dzis jeden pecherzyk urosl bardzo mocno wiec zrobila sie torbiel ale byl jeszcze 2gi. 20mm. Dostalam zastrzyk z Pregnylu. Ale endometrium srednie. Oczywiscie z moja tepota nie zapytala ile mm. Ale chyba szalu ni ma ogolnie:/bo czuje sie dosc sucho,ze nie mam jakiegos mega sluzu..kurde nie pomyslalam w tym wszystkim zeby zadbac o sluzowke w tym cyklu. I jak tu wyluzowac ale wszystkiego dopilnowac?PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Dziewczynki zrobiłam dziś test. Jedna kreska. Wkleiłam zdjęcie do pamiętnika a tu mi dziewczyny piszą, że widza drugą kreskę!
Jak się przyjrzeć baaaardzo mocno to rzeczywiście coś tam jest, ale nie wiem co. Najśmieszniejsze, że ja tego nie dojrzałam w rzeczywistości a na zdjęciu jakby lepiej widać.
Niewiele myśląc zebrałam się, wyskoczyłam z pracy i poleciałam na betę. O 15:00 wyniki. Mówię Wam stres ogromny. Siedzę w pracy i nie mogę się skupić na niczym.polly8725, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
Ty to jesteś artystka Ci powiem Wrzucasz zdjęcie, że test negatywny, a wszystkie Ci piszemy, że jest cień cienia!
Więc jak ktoś będzie się pytał jak wyszło ze jesteś w ciąży to mów, że koleżanki z forum Ci napisały!Pola_x, polly8725, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Tova czekamy na bete!!!
Dzieczynki zafasolkowane prosze o moc wiruskow od nadtepnego cyklu biore sie za siebie he. A powiedzcie mi kiedy powinnam zrobic progesteron lh i fsh?rah lubi tę wiadomość