Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sayuri daj na luuuz. bo sie tylko stresujesz niepotrzebnie
-
Sayuri a ja tam tradycyjnie trzymam kciuki, a nóż...
Ana podziwiam Cię szalona dziewczyno! Też kiedyś byłam na pielgrzymce, ale wtedy miałam naście lat i nie byłam w ciąży! Uważaj tam na siebie i jakby to nie sprawiło problemu - pamiętaj o nas, Toruniankach, w modlitwie
Magda u mnie w pracy jeszcze nikt nie wie. Obecnie mam urlop, ale zamierzam poinformować kogo trzeba po powrocie - czyli w drugiej połowie sierpnia. Jeszcze nie wiem jak to zrobię, ale czuje stres... Jakie to dziwne... Wcześniej marzyłam o tym by szmyrgnąć szefostwu L4 przed oczy i wyjść z podniesiona głową za całe zło, a teraz? Chciałabym mimo wszystko mieć dokąd wrócić. Jak zareagują?
Poza tym nic tylko mnie lać za to moje panikarstwo i stres...
Dostałam skierowanie od Zmudzińskiego na badania prenatalne (nfz) w civis vita. Badanie krwi mam 14.08, a USG 9.09. - późno trochę, ale terminów nie było, a podobno mieszczę się, bo ciąża wygląda na młodszą.
Dziś znowu USG - to już 4 w tej ciąży - tak jakoś wyszło, że regularnie co tydzień. Małe ma 15mm i rozwija się prawidłowo.
A... I jeszcze narobiłam paniki z tym L4. Se przygotowałam nawet mowę obronną w razie jakby nie chciał mi dać w odpowiednim czasie. A on? "Nie będzie problemu" i mi szczęka opadła. Głupia, głupia, głupia... -
Widzisz Tova i po co sie tak stresowac? Fajnie,ze masz skierowanie. Jednak lekarz w porzadku jest. Badanie wyjdzie ok na pewno. Teraz odpoczywaj i sie ciesz fasolka
Tova33 lubi tę wiadomość
-
Sayuri jestem z Toba calym sercem. Jak pisze Pazyfae kiedys na nas przyjdzie pora. A Ty juz po urlopie? U mnie @ dzis lub jutro bo dzis juz boli i plamie wiec nie mam watpliwosci.
-
I juz po rezonansie-wyniki w piatek
-
I witamy cykl 11 teraz 2 cykle z antykoncepcja. Jeśli ma pomoc to się godze.
Sayuri nic mi nie powiedzieli podczas badania ani po,tylko że wyniki w piątek.Mam nadzieje,że sie coś rozjaśni,albo zacemni. Ech jeszcze 2 dni.
A jak samopoczucie u Was Dziewczynki?