Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane
W sierpniu odstawiłam tabletki, od września z mężem staramy się o dziecko. Przed braniem tabletek zawsze miałam regularne miesiączki, po odstawieniu miesiączki miałam jak w zegarku. Podczas starań spożywam miovarian 2 razy dziennie, który reguluje cykle i poprawia owulację. Miesiączkę powinnam dostać 3 grudnia, dziś jest 15 i nie pojawiła się. Ginekologa mam w poniedziałek, ale może podzielicie się jakimiś doświadczeniami z okresu starań, może podpowiecie co mogło się u mnie wydarzyć. Test zrobiłam, negatyw.
Pozdrawiam Was -
gozomalta zrób betę. Mnie test oszukał, wyszedł negatyw, dostałam krwawienia w terminie @ a okazało się, że u mnie ciąża pozamaciczna. Zrobisz betę i będziesz miała pewność w 100%. Chociaż, biorąc pod uwagę, że dziś sobota musisz poczekać do poniedziałku. Może też okres przestawił Ci się z powodu choroby, stresu, wyjazdu.2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Cześć dziewczyny dołączam do was! Aktualnie 5cs. Jestem na CLO ze względu na brak owulacji. Pierwszy niestety okazał się bezowocny. Aktualnie dni płodne więc działamy. W piątek pęcherzyk miał 13mm. Jutro wizyta kontrolna aby sprawdzić co się tam z nim dzieje
-
gozomalta wrote:Cześć dziewczyny, jestem załamana.. muszę przyjmować luteinę dwa razy dziennie do wywołania miesiączki, od 2-7 dnia cyklu clostilbegyt. mam policystyczny jajnik, zlecenie zbadania hormonów, badania owulacji miała któraś tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 20:57
-
Gozomalta,proponuję sprawozić Ci jeszcze tsh,ft3 i ft4.Może to kwestia hormonów tarczycowych?Lata temu też zdarzył mi się zanik @ z bliżej nieznanych przyczyn.Nie znam Twojej historii,ale chyba nie masz powodu do niepokoju.
Vivienne witaj,każda Torunianka i Podtorunianka mile widziana.2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, kiedyś byłam na tym wątku... Później się udało zajść w ciążę więc zajęłam się wychowaniem córeczki i zapomniałam o forum. Teraz wracam bo staramy się o drugiego maluszka, to już 4 cykl i znów się nie udało... W styczniu planuje zrobić badania hormonów i będziemy walczyc dalej... Życzę wszystkim wesołych Świąt a na Nowy Rok spełnienia tego największego marzenia!
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Cieszę się że już po świętach bo moje były wyjątkowo smutne. Pokłóciłam się z teściową bo mnie sprowokowała i wybuchlam, przez to nie odzywam się do męża tak więc słabe święta... Jedyna radość to córeczka która coraz więcej rozumie więc muszę nad sobą panować dla niej...
Poza tym dobija mnie mój cykl... Z moich obserwacji i testów owulacyjnych wynikało że owulka była 13-14 grudnia, 23 mialam brązowy śluz, w wigilię śluz z czerwoną krwią + mega ból lewego jajnika, wczoraj też śluz z krwią a dziś wieczorem czysto... Nie wiem co to bylo... Na @ za wcześnie i zbyt skąpo. Zaczelam się nakręcać że to plamienie implantacyjne... Chociaż z drugiej strony może ovarin który biorę od tego cyklu wszystko mi rozregulował... Sama nie wiem co myśleć.