Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Aha Iwka niektóre leki też wpływają na czynnośc nerekj i wątroby to normalne.
-
Iwka wrote:Kurcze!!! A jest sens abym to badanie powtarzała jutro czyli po 5 dniach? Potrzebuje zaświadczenia o moim stanie zdrowia i teraz nie wiem czy po takich wynikach internista mi je da...Miałam te badania robione w czerwcu i miałam idealne dlatego zwalam te złe wyniki na mój urlop.
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka zrób proszę badanie na czynnośc nerek kreatynina bun poza tym badanie ogólne moczu i daj mi znac.
Kreatenina norma 45-84 umol/l ja mam 59
Badanie moczu
Glukoza, bilirubina, ciała ketanowe,krew, białko, Nitraty, leukocyty - ujemny
Urobilinogen w normie
Ciężar właściwy norma 1,005-1,030 ja mam >=1,030
ph norma 5-7 ja mam <=5,0misia79 lubi tę wiadomość
-
Dałabyś przepis na jakąś dobrą tartę bo też chętnie bym zrobiła a jakoś nie mogę znaleźc przepisu dawno nie piekłam
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Mam
Kreatenina norma 45-84 umol/l ja mam 59
Badanie moczu
Glukoza, bilirubina, ciała ketanowe,krew, białko, Nitraty, leukocyty - ujemny
Urobilinogen w normie
Ciężar właściwy norma 1,005-1,030 ja mam >=1,030
ph norma 5-7 ja mam <=5,0I chwilowo ogranicz ilośc białka w diecie i będzie dobrze
Jak coś to wal śmiało zawsze pomogę
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Dziewczyny idące jutro do Łojko trzymam za was gorąco jestem z Wami i oczekuję pozytywnych wieści
misia79, toca81, rah, Kaśka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Dałabyś przepis na jakąś dobrą tartę bo też chętnie bym zrobiła a jakoś nie mogę znaleźc przepisu dawno nie piekłam
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:A czy ja dobrze widzę że rah, rudziutka i toca jutro do Łojka ??? Jeśłi będą tylko trzy pacjentki to wiadomo że to wy chyba przyjadę do Was po patrzeć
Już nie mogę się doczekac
Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Też bym popatrzyła ale jutro mam cały dzień zawalony ale za to ile się dowiem od każdej
Już nie mogę się doczekac
Kaśka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Kurcze Iwka jak Ty wklepujesz te etimonki takie super
http://psiakosc.com/emoty/patyczaki.htm
Proszę też możeszmisia79, Kaśka lubią tę wiadomość