Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Aha Iwka niektóre leki też wpływają na czynnośc nerekj i wątroby to normalne.
-
Iwka wrote:Kurcze!!! A jest sens abym to badanie powtarzała jutro czyli po 5 dniach? Potrzebuje zaświadczenia o moim stanie zdrowia i teraz nie wiem czy po takich wynikach internista mi je da...Miałam te badania robione w czerwcu i miałam idealne dlatego zwalam te złe wyniki na mój urlop.
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka zrób proszę badanie na czynnośc nerek kreatynina bun poza tym badanie ogólne moczu i daj mi znac.
Kreatenina norma 45-84 umol/l ja mam 59
Badanie moczu
Glukoza, bilirubina, ciała ketanowe,krew, białko, Nitraty, leukocyty - ujemny
Urobilinogen w normie
Ciężar właściwy norma 1,005-1,030 ja mam >=1,030
ph norma 5-7 ja mam <=5,0misia79 lubi tę wiadomość
-
Dałabyś przepis na jakąś dobrą tartę bo też chętnie bym zrobiła a jakoś nie mogę znaleźc przepisu dawno nie piekłam
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Mam
Kreatenina norma 45-84 umol/l ja mam 59
Badanie moczu
Glukoza, bilirubina, ciała ketanowe,krew, białko, Nitraty, leukocyty - ujemny
Urobilinogen w normie
Ciężar właściwy norma 1,005-1,030 ja mam >=1,030
ph norma 5-7 ja mam <=5,0Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Dziewczyny idące jutro do Łojko trzymam za was gorąco jestem z Wami i oczekuję pozytywnych wieści
misia79, toca81, rah, Kaśka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Dałabyś przepis na jakąś dobrą tartę bo też chętnie bym zrobiła a jakoś nie mogę znaleźc przepisu dawno nie piekłam
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:A czy ja dobrze widzę że rah, rudziutka i toca jutro do Łojka ??? Jeśłi będą tylko trzy pacjentki to wiadomo że to wy chyba przyjadę do Was po patrzeć
Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Też bym popatrzyła ale jutro mam cały dzień zawalony ale za to ile się dowiem od każdej Już nie mogę się doczekac
Kaśka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Kurcze Iwka jak Ty wklepujesz te etimonki takie super
http://psiakosc.com/emoty/patyczaki.htm
Proszę też możeszmisia79, Kaśka lubią tę wiadomość