Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A moze teraz wyjątkowo nie ma nic umówione pozniej, albo wiecej osób zapisali...no sama nie wiem...to na 12 bede
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia79 wrote:Dałabyś przepis na jakąś dobrą tartę bo też chętnie bym zrobiła a jakoś nie mogę znaleźc przepisu dawno nie piekłam
-
rah wrote:Moze babka przewidziała, ze rano kolejki beda ciekawe ile na jedna godzinę jest zapisanych....to w ogole lepiej isc na 11, bo tam pewnie od 8 kolejki
Jeśli będzie dużo pacjętek to spokojnie na 11-11:30 możesz jechać...wiem z doświadczenia że jak pacjentek nie ma to on sobie idzie na oddział bo zdarzało się że tylko 3 kobietki w poczekalni byłymisia79 lubi tę wiadomość
-
emka@ wrote:Ja zawsze w kuchni improwizuję . Wytrawnej tarty jeszcze nigdy nie robiłam. Ciasto: 2 szkl mąki, 1/2 kostki masła lub margaryny, 3 żółtka, 4 łyżki cukru pudru, szczypta soli. Zagniatam kruche i do lodówki a później to różnie. Jutro chyba zrobię krem budyniowy i wysypię na górę maliny z borówkami.
emka@, Iwka lubią tę wiadomość
-
emka@ wrote:Ja zawsze w kuchni improwizuję . Wytrawnej tarty jeszcze nigdy nie robiłam. Ciasto: 2 szkl mąki, 1/2 kostki masła lub margaryny, 3 żółtka, 4 łyżki cukru pudru, szczypta soli. Zagniatam kruche i do lodówki a później to różnie. Jutro chyba zrobię krem budyniowy i wysypię na górę maliny z borówkami.
misia79, emka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz rację, pójdę do Jackowskiego. Te badania robiłam wszystkie w zeszłym miesiącu na własną rękę i wszystko mam w normie. Chociaż nie wiem czy nie powinnam mieć wyższego progesteronu po ovu. No i nigdy nie robiłam prl z obciążeniem. A może jak pójdę w październiku to już nie będzie trzeba żadnych badań robić bo będzie fasolka . Ale bym była szczęśliwa.
-
Iwka wrote:I za dziewięć miesięcy
Iwka lubi tę wiadomość
-
emka@ wrote:Dziewczyny również czekam na relację z wizyt. Ja jestem w sumie umówiona do Jackowskiego na 21 października i teraz zastanawiam się czy nie odwołać i też się nie umówić do Łojko.
-
emka@ wrote:Masz rację, pójdę do Jackowskiego. Te badania robiłam wszystkie w zeszłym miesiącu na własną rękę i wszystko mam w normie. Chociaż nie wiem czy nie powinnam mieć wyższego progesteronu po ovu. No i nigdy nie robiłam prl z obciążeniem. A może jak pójdę w październiku to już nie będzie trzeba żadnych badań robić bo będzie fasolka . Ale bym była szczęśliwa.
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:A Łojko jak przytył Kiedyś go widziałam u nas na rubinkowie jak szedł do swojego prywatnego gabinetu w dentusie No chyba że miał takie szerokie ubranie
misia79 lubi tę wiadomość