Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Kurcze kiedyś taka jednak wróżka dawno temu wszystko mi przepowiedziała aż strach pomyślec że teraz to wszystko się sprawdza a poszłam do niej jeszcze na studiach z ciekawości z koleżankami i... wiele rzeczy z perspektywny czasu się sprawdziło nawet to że jedna ciąża będzie nieudana a potem urodzę synka ...... Ciekawe ......
emka@, misia79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Ogólne do doktora można się dostać na NFZ do poradni rozrodczości po 12 miesiącach nie udanych prób. emka przepraszam ale nie pamiętam ile się staracie?
-
nick nieaktualnyKurcze ja u żadnej wróżki nie byłam ale wszyscy mi wróżą bliźniaki bo jestem genetycznie obciążona . Mam siostrę bliźniaczkę a moja mam też jest od bliźniaków i co pokolenie są u mnie bliźniaki a moje rodzeństwo już pozamykało warsztaty i bliźniaków nie ma więc mówią że to na mnie właśnie trafi .
misia79 lubi tę wiadomość
-
emka@ wrote:Kurcze ja u żadnej wróżki nie byłam ale wszyscy mi wróżą bliźniaki bo jestem genetycznie obciążona . Mam siostrę bliźniaczkę a moja mam też jest od bliźniaków i co pokolenie są u mnie bliźniaki a moje rodzeństwo już pozamykało warsztaty i bliźniaków nie ma więc mówią że to na mnie właśnie trafi .
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczynki! Witajcie, mi dziś spadła tempka i spodziewam się na dniach @... więc ostatnia szansa w tym roku przepadła. Trudno, teraz zacznę dietę, ćwiczenia i od stycznia mam nadzieję, że Łojko nam pozwoli znów się starać i się uda.
Ja też nie byłam u wróżki, nigdy i nigdy nie pójdę. Za bardzo się boję.
Tymczasem miłego dzionka!misia79, Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Ja również witam i życzę miłego dzionka dziewczynki wspieram przed wizytą u Łojko dajcie znac jak było bo ja od następnego cyklu u niego zawita. Rudziutka na pewno się uda tak jak nam wszystkim zobaczysz będziemy chodzic z tymi wózkami Dziś mam cały dzień zawalony i pewnie wpadnę do Was dopierfo wieczorkiem życzę miłego dzionka i dużo uśmiechu.
Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja przy porannej kawie byłam dzisiaj rano u internisty jednak tabun emerytów i rencistów mnie wyprzedził więc wizyta dopiero na 10:15 i wychodzi na to że dzisiaj dla każdej no prawie każdej ważny dzień u lekarza
emka@ mam nadzieję że mąż po treningu nie był zmęczony i się działo
Rudziutka7 spójrz na to z innej strony tak miało być, wszystko ma swój plan. Zobacz może przed tą kuracją ciąża była by nie zdrowa i by było niepotrzebne cierpienie, ja staram sobie tłumaczyć że organizm nie jest gotowy i dlatego są te niepowodzenia.
Misia również życzę miłego dnia już chyba z rodzicami :*
emka@, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Rudziutka7 spójrz na to z innej strony tak miało być, wszystko ma swój plan. Zobacz może przed tą kuracją ciąża była by nie zdrowa i by było niepotrzebne cierpienie, ja staram sobie tłumaczyć że organizm nie jest gotowy i dlatego są te niepowodzenia.
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Dobry:) poszliście juz do Łojko?
Rozmawiałam wieczorem z kumpela, ktora teraz Rez do niego chodzi i powiedziała ze szybciej niż o 11:30 nie przychodzi i ze na koncu to zazwyczaj czeka 1-2 osoby, a jak kiedys była o 9:30 to i tak czekała do 11 ;p takze jednej ide pozniej miłej wizyty i miłego dnia reszcie!Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Dobry:) poszliście już do Łojko?
Rozmawiałam wieczorem z kumpela, która teraz Tez do niego chodzi i powiedziała ze szybciej niż o 11:30 nie przychodzi i ze na końcu to zazwyczaj czeka 1-2 osoby, a jak kiedyś była o 9:30 to i tak czekała do 11 ;p także jednej idę później miłej wizyty i miłego dnia reszcie!
Kochane weźcie może sobie jakąś gazetkę jak wam przyjdzie tyle czekać
Trzymam kciuki za wasze wizyty i aby jego czarodziejska ręka Was zapłodniła
Ps. nie zdziwcie się jak Was spyta czy nie potrzebujecie pomocy , mnie prawie na każdej wizycie o to pytał - taki żarcikWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:55
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Hej ja tylko na chwilkę nadrabiam na bieżąco bi nie lubie miec zaleglosci
Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny i czekam na wieści tylko dobremisia79 lubi tę wiadomość