Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cofnęłam sie do wątku o miejscu przyjmowania i rozumiem z jak sie wchodzi na teren szpitala to mam isc do tego niższego budynku przyklejonego do tego wysokiego? I tam pośrodku jest ten tunel? Jezeli w tym tunelu wchodzi sie w drzwi po lewej, to cos czuje, ze dojdę w to samo miejsce co jakbym weszla przez izbę przyjęć na ginekologie ;p
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:No nie wiem:p
Tak samo jak nie wiem czemu w sierpniu sie nie dostałam ;p
A do której on przyjmuje? -
Babka mi powiedziała, ze tak na 12:30 ale zawsze duzo kobiet jest to nawet o 13 moze mnie dopiero przyjmie. Taka starsza odebrała.
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:myślałam że macie o podobnej godzinie wizyty a tu taka rozbieżnośc
-
rah wrote:Cofnęłam sie do wątku o miejscu przyjmowania i rozumiem z jak sie wchodzi na teren szpitala to mam isc do tego niższego budynku przyklejonego do tego wysokiego? I tam pośrodku jest ten tunel? Jezeli w tym tunelu wchodzi sie w drzwi po lewej, to cos czuje, ze dojdę w to samo miejsce co jakbym weszla przez izbę przyjęć na ginekologie ;p
-
Moze babka przewidziała, ze rano kolejki beda ciekawe ile na jedna godzinę jest zapisanych....to w ogole lepiej isc na 11, bo tam pewnie od 8 kolejki
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Babka mi powiedziała, ze tak na 12:30 ale zawsze duzo kobiet jest to nawet o 13 moze mnie dopiero przyjmie. Taka starsza odebrała.