W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
awokado 🥑 wrote:U mnie ta sama sytuacja - chodzę od wczoraj z podpaskami, bo co chwila mam wrażenie, że mi coś cieknie - idę do łazienki i biało 🙈 u mnie też temperatura powyżej 37, wczoraj wieczorem miałam 37,6 więc sytuacja identyczna. Tylko nie wiem, czy nie zatestuję dzisiaj wieczorem, żeby mąż mógł być przy mnie i pocieszyć w razie bieli…
awokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
Nadziejka26 wrote:Dawajcie znać Kobietki!
Czekam na to Wasze testowanie tak jak na swoje 🫣
Z tym, że Wam życzę czegoś innego, niż było u mnie 🤞🤞🌸
Za to ja jutro lecę po pracy do gin, dowiedzieć się co tam słychać. 😂
Nie wiem czy się śmiać czy płakać, dziś 39 dzień cyklu i nic, nie ma 🐒🫣🥴😵💫
Ale przynajmniej przy ❤️ nic mnie nie bolało, bo ostatnio to nie mogłam wytrzymać dwóch minut, tak mnie bolało 😵💫😵💫 -
Hejka. Jutro były plany pójść na betę i w końcu chyba nie ruszę się z domu bo córka coś smarka, kaszle i chyba nie pójdzie do szkoły 😕 nie wiem co teraz.
Dziś znów test, krecha jakby ciut znów ciemniejsza niż wczoraj ale zastanawiam się czy to tak ma być. Przy jakiej becie mogą wychodzić jeszcze takie blade widoczne gołym okiem kreski ale nie całkiem wyraźne takie jak ta kontrolna? Jutro jest planowy termin @. -
Ja dostałam wyniki bety 🥹
W piątek 97,4 dzisiaj 309,33 🥹🌸awokado 🥑, Basiakla, Darrika, Płotka, cysterka95, Nadziejka26, Lusia90, Vergeet, Pacynka, ConteBis, Pani Lis, kicia_kocia, Sarka94, Pokahontaz26, Rudka, Szarotka12, Galaxis, hakorośl, NinaB, 3erin, Siasi, DreamBee, Nava, Kłębuszek, Cavarathiel, Ilka96, ellevv, Belia, grazka0022, Lauraa, Olisska, Revolutionary , Modra, Slava, koktajlowa lubią tę wiadomość
-
Nadziejka26 wrote:Dawajcie znać Kobietki!
Czekam na to Wasze testowanie tak jak na swoje 🫣
Z tym, że Wam życzę czegoś innego, niż było u mnie 🤞🤞🌸
Za to ja jutro lecę po pracy do gin, dowiedzieć się co tam słychać. 😂
Nie wiem czy się śmiać czy płakać, dziś 39 dzień cyklu i nic, nie ma 🐒🫣🥴😵💫
Ale przynajmniej przy ❤️ nic mnie nie bolało, bo ostatnio to nie mogłam wytrzymać dwóch minut, tak mnie bolało 😵💫😵💫
Dzięki ❤️ o kurczę, to naprawdę mocno się Twój cykl wydłużył, pamiętam jak o tym pisałaś w zeszłym tygodniu… super, że udało Ci się tak szybko umówić do lekarza, koniecznie dawaj znać po wizycie 🍀Nadziejka26 lubi tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:Ja dostałam wyniki bety 🥹
W piątek 97,4 dzisiaj 309,33 🥹🌸
Gratulacje 🥹 rośnijcie zdrowo ❤️xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Jvvliett wrote:To faktycznie identycznie, właśnie takie uczucie mokrosci 😬 a jeszcze mam takie ćmienie brzuch i kłucie jajnika, że oszaleję z tą niewiedzą
Ja też mam wrażenie, że zaraz na głowę dostanę. Podbrzusze boli, teraz jajnik trochę kluje i to lewy, już sobie wkręcam, a z drugiej stoeny z tyłu głowy głos, że fiasko, na bank nic nie będzie z tego. Już bym chciała wiedzieć, a trzeba do czwartku wytrzymać, a wiem, że jak sikne i będzie biel to się załamieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 19:20
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️
Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜27.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Darrika wrote:Ja też mam wrażenie, że zaraz na głowę dostanę. Podbrzusze boli, teraz jajnik trochę kluje i to lewy, już sobie wkręcam, a z drugiej stoeny z tyłu głowy głos, że fiasko, na bank nic nie będzie z tego. Już bym chciała wiedzieć, a trzeba do czwartku wytrzymać, a wiem, że jak sikne i będzie biel to się załamie
awokado 🥑, Darrika, Vergeet lubią tę wiadomość
-
Darrika wrote:Ja też mam wrażenie, że zaraz na głowę dostanę. Podbrzusze boli, teraz jajnik trochę kluje i to lewy, już sobie wkręcam, a z drugiej stoeny z tyłu głowy głos, że fiasko, na bank nic nie będzie z tego. Już bym chciała wiedzieć, a trzeba do czwartku wytrzymać, a wiem, że jak sikne i będzie biel to się załamie
Vergeet, awokado 🥑, Darrika, Siasi lubią tę wiadomość
-
Szarotka12 wrote:Dzięki za info o tym szarym cieniu, łatwiej mi po tym zachować realizm i przeczekać do jutra
Trzymam kciuki żeby jutro to jednak nie był szary cień tylko różowa kreseczka 😊Vergeet, Darrika, Szarotka12 lubią tę wiadomość
👫 29 & 29
▪️starania na luzie od 01.2024
▪️z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
🧔🏼obniżone parametry nasienia - listopad 2024:
- łagodna oligospermia (10,61)
- niska ruchliwość (a+b 13,5 ; a+b+c 23)
- morfologia 0% 😑
stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
🔹1 cs - LUF
🔹2 cs - lametta + ovitrelle
potwierdzona owulacja ale nic z tego ❌
🔹3 cs - lametta + ovitrelle ❌
🔹4 cs⏳
suple:
Fertistim, Sanprobi IBS, Prenatal Uno, Omega 3, Laktoferryna, NAC 1200 (5-9 dc) -
Jvvliett wrote:A ile trwał Twój najdłuższy cykl ?
Hmmm, najdłuższy po porodzie (9 msc po) to 37 dni (3 lata temu) tak to były praktycznie jak w zegarku 29-30.
Oczywiście jak zaczęliśmy się starać to się musiało pomieszać. 🥴🥴 Gdybyśmy wiedzieli jak to będzie wyglądać, to byśmy się starali już dawno.
Ale w zasadzie to nie zabezpieczamy się odkąd się urodziła córka, czyli 3 lata 😵💫👩25 👨 28
2021 - córeczka Niespodzianka 🌸
Od 06/2024 - starania o rodzeństwo 🍀
09/11 - ⏸️
12/11 - 787.23 🌱
14/11 - 1226.20 🤞
Wizyta 28/11 - ??? -
Jvvliett wrote:Wiem co odczuwasz, bo ja też się załamię... dobrze, że mamy tutaj siebie to troszkę jest łatwiej 🩷 trzymam za Ciebie kciuki 🤞🏼🌸
Tak, jednak dzielić z kimś swoje obawy to jest jakoś ciut łatwiej, też znieść kolejne niepowodzenie. Również trzymam za Cidbie kciuki 🤞❤️Jvvliett, Vergeet, Siasi lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
Badanie nasienia✅️
🔜27.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
xSmerfetkax wrote:Ja dostałam wyniki bety 🥹
W piątek 97,4 dzisiaj 309,33 🥹🌸
Jak pięknie ❤️❤️❤️❤️🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 19:49
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
W temacie znaków, to mąż dzisiaj z rana mi mówił, że śniło mu się, że mieliśmy małą córeczkę 🥹 mi od kilku nocy nic się nie śni, bo w ogóle kiepsko sypiam, ale naprawdę mam nadzieję, że jego sen był proroczy. Mam dokładnie tak jak piszecie - uczucie mokrości, kłujący ból podbrzusza i jajnika z którego była owulacja (trochę tak jakby miała owulację?) no i 12 dpo (37 dc - życiowy rekord).
Za godzinkę pójdę siknąć, ale obojętnie od wyniku jutro rano zrobię sobie betę, bo mam skierowanie z luxmedu, któremu kończy się ważność, więc zrobię sobie za darmo 🤣Pani Lis, Darrika, xSmerfetkax, cysterka95, Pokahontaz26, Tanashi, Vergeet, Siasi, DreamBee, Płotka, Ilka96, Lauraa lubią tę wiadomość
-
awokado 🥑 wrote:W temacie znaków, to mąż dzisiaj z rana mi mówił, że śniło mu się, że mieliśmy małą córeczkę 🥹 mi od kilku nocy nic się nie śni, bo w ogóle kiepsko sypiam, ale naprawdę mam nadzieję, że jego sen był proroczy. Mam dokładnie tak jak piszecie - uczucie mokrości, kłujący ból podbrzusza i jajnika z którego była owulacja (trochę tak jakby miała owulację?) no i 12 dpo (37 dc - życiowy rekord).
Za godzinkę pójdę siknąć, ale obojętnie od wyniku jutro rano zrobię sobie betę, bo mam skierowanie z luxmedu, któremu kończy się ważność, więc zrobię sobie za darmo 🤣
Trzymam kciuki!awokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
awokado 🥑 wrote:W temacie znaków, to mąż dzisiaj z rana mi mówił, że śniło mu się, że mieliśmy małą córeczkę 🥹 mi od kilku nocy nic się nie śni, bo w ogóle kiepsko sypiam, ale naprawdę mam nadzieję, że jego sen był proroczy. Mam dokładnie tak jak piszecie - uczucie mokrości, kłujący ból podbrzusza i jajnika z którego była owulacja (trochę tak jakby miała owulację?) no i 12 dpo (37 dc - życiowy rekord).
Za godzinkę pójdę siknąć, ale obojętnie od wyniku jutro rano zrobię sobie betę, bo mam skierowanie z luxmedu, któremu kończy się ważność, więc zrobię sobie za darmo 🤣 -
Za godzinkę pójdę siknąć, ale obojętnie od wyniku jutro rano zrobię sobie betę, bo mam skierowanie z luxmedu, któremu kończy się ważność, więc zrobię sobie za darmo 🤣
Dawaj znać koniecznie jak sikniesz co tam się dzieje kciukasy 🤞🤞🤞Pokahontaz26 lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
Badanie nasienia✅️
🔜27.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Za godzinkę pójdę siknąć, ale obojętnie od wyniku jutro rano zrobię sobie betę, bo mam skierowanie z luxmedu, któremu kończy się ważność, więc zrobię sobie za darmo 🤣 -
Ja też nie puszczam kciuków! 🌸🤞
Dziewczyny, w tym cyklu miałam dokładnie takie same objawy, kłucie, ciągnięcie, ból podbrzusza, jajnika itp...
Z tym, że moje ciało płata mi figle 😵💫👩25 👨 28
2021 - córeczka Niespodzianka 🌸
Od 06/2024 - starania o rodzeństwo 🍀
09/11 - ⏸️
12/11 - 787.23 🌱
14/11 - 1226.20 🤞
Wizyta 28/11 - ???