Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar ❤️❤️❤️
Dziękuję ❤️ byłam we wtorek u lekarza, mamy kropka, widać piękny pęcherzyk ciążowy. Poszłam też od razu na zwolnienie. Nie dałoby się inaczej, za bardzo bym ryzykowała wciąż pracując. Powoli do mnie dociera że w moim brzuszki dzieje się cud, to takie niesamowite ❤️
Kolejną wizytę mam za tydzień na nfz
Julek jest niesamowity, tak szybko zaczyna się podnosić. Nie dziwię się że jesteś zmęczona 😙
A poza tym jak się czujesz? Mam nadzieję że jest lepiej niż na początku macierzyństwa 😙emdar, joana lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Kaś,trzymam za Ciebie dalej mocno kciuki ✊✊✊
Pytałaś ostatnio ile wazy Julek; wazy prawie 8 kg i jest w 50 centylu czyli równo w srodku " swojej grupy wiekowej"😁 Jest raczej szczuplakiem,ale to dlatego że jest ciągle w ruchu i spala szybko,a że rozszerzanie diety średnio nam wychodzi to oprócz mojego mleka( udaje mi się nadal odciąganie mleka) praktycznie nic jeszcze innego nie jada. Taki to mój Julek- nie amator cycka ale mleka z cycka juz tak42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyEdmar chyba czytasz w moim myślach ten czas do wizyty sie wlecze okropnie a ja jestem pracoholikiem maz kaze sie oszczedzać ale ileż mozna siedziec na du..sku korci mnie zeby cos porobic chyba zaczne robić na drutach
Edmar mój siostrzeniec taki był trzeba bylo miec szeroko oczy otwarte i pilnować.
Milenko dobra decyzja ciesze się z takich wiadomości a jak się czujesz?
Kaś co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 13:45
-
Zosiu czuję się różnie. Zazwyczaj kiepsko 😅Niestety mdłości towarzyszą mi od dnia w którym powinna być @, co dziwne bo spodziewałam się ich później. Wczoraj miałam lepszy dzień więc wysprzątałam mieszkanie, a dziś tylko leżę 😅
Cały czas rozważam lekarza prowadzącego. Ta gin u której byłam we wtorek jest ok, ale nie do końca do mnie przemawia. Tak jakby intuicja mi podowiadala że to nie ten lekarz. Dam jej jeszcze szanse, bo trudno ocenić lekarza po jednej wizycie. Oprócz tej na fundusz, rozważam jeszcze jednego lekarza, więc wybierać będę z pomiędzy 3. Może na początku będę grać na dwa fronty i chodzić jednocześnie na fundusz i prywatnie 🤔
Ja jestem od wtorku na l4 i już mi się nudzi 😅
A jak Ty się czujesz?😙Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Emdar a to Ci Julek! Ale szybko się rozwija ruchowo.
Co u mnie? Jakoś leci, nasze maleństwo niedługo skonczy już roczek. Wciąż trudno w to uwierzyć, ale czas tak gna. Zaczynam myśleć o powrocie do pracy, w najbliższym czasie idę ogarnąć formalności w żłobku. Aktualnie przebywamy u mojej mamy, więc mała też rośnie jak na drożdżach u babci. I w ogóle super ze wciąż udaje Ci się KPI. Ja też jeszcze tak karmie, aczkolwiek mała coraz bardziej odrzuca mleko. Za to rozszerzanie diety na szczęście idzie nam super. Chętnie je kawałki, nie chce żebym ja kamrjla itd. a że marzysz o dniu spokoju to normalnezOsIa88, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane Informuje iż Moje największe wyczekane szczęście przyszło na świat poprzez cc o godzinie 10:50, waga 3250g, długa na 54cm, 10/10 Mój największy cud! Ma piękne długie czarne włoski jestem w niej zakochana! 💖🥰
Ja póki co osłabiona i czekam aż znieczulenie zejdzie z nóg. Jak bd mogła napisze więcej 😘zOsIa88, emdar, MilusińskaMilena, Kaga, Sisska, joana, ABI90, MissKathy92, Sleepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iskierko gratulacje dla Was 🥰❤️
Emdar, u mnie dziś pęcherzyk 18mm,podano mi ovitrelle i jutro inseminacja 😊 dam znać po 😊 mega się cieszę ale i trochę boję!MilusińskaMilena, zOsIa88, joana, emdar, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-
Iskierko gratulacje 😘😘 duzo zdrowia dla Ciebie i Anielki 😘😍
Sisska kciuki 🥰
Emdar tak cc aktualne. Nadal ułożenie miednicowe i wczoraj waga już 4200 🙈 planowane cc mam na 28.08, choc licze ze wezmie mnie z zaskoczenia.. Czuje sie juz fatalnie 🥺
Ale energiczny chłopak z Julka i nic dziwnego, zebprzy jego tempie marzy Ci sie dzień spokoju 😘 pewnie niedlugo sama tak napisze 😅emdar, Sisska, Iskierka87 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziewczyny nasienie podane, w poniedziałek tylko kontrola czy pęcherzyk pękł bo jeszcze był cały i teraz tylko czekanie co to będzie 😊 może wreszcie los się do nas uśmiechnie 😊
ABI90, MilusińskaMilena, Iskierka87, MissKathy92, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny