Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny 😙
Iskierko cieszę się że u Was ok 😙 mała jest na pewno przecudowna ❤️ a szpital to już tylko złe wspomnienia, nie ma co rozpamiętywać. Tak jak pisze Zosia, najważniejsze że jesteście zdrowe 😙
Sisska, za Ciebie oczywiście ogromne kciuki ✊ aż nie mogę się doczekać 😙
Ja też przychodzę z nowinami. Dziś miałam wizytę, rośnie we mnie mały człowiek, ma (aż!) 10,5mm, a jego serduszko przepięknie bije. Najpiękniejsza muzyka dla uszu 🎼 wg usg dziś 7+1 i termin mam wyznaczony już na 18.04 ❤️
Nie powiem, bo miałam mocno stresujący weekend. W czwartek miałam wizytę na nfz i wystraszyłam się bo nie było zarodka ani pęcherzyka żółtkowego. Nic. Strasznie się bałam że okaże się że to puste jajo. Na całe szczęście dziś okazało się że wszystko jest w porządku 🙂Iskierka87, zOsIa88, joana lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi tam się wydaje Kochana że może być jeszcze za wcześnie.. No ale skoro gin kazała robić betę to trzeba. Ja wciąż mocno trzymam kciuki 🍀Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Też mi się wydaje, że za wcześnie no ale tak czy siak jeśli coś się dzieje to już jakaś wartość wskazująca na ciążę powinna wyjść. Tak strasznie się boję tego, co wyjdzie. Sprawdzam co chwila czy są wyniki, chociaż mają być najwcześniej o 14..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś 12 dzień po IUI, owulka nie wiem dokładnie kiedy była bo zabieg był w piątek na nie pękniętym pęcherzyku a w poniedziałek popołudniu na wizycie już był pęknięty. Myślę, że jest wcześnie ale jakby się coś działo to już by beta była chociaż ciut wyższa. A tak to pewnie tylko pozostałość po ovitrelle mi wykazało.
-
nick nieaktualny
-
A u mnie bez zmian. Dalej walczymy. Mąż miał mieć 18 września rozszerzone badanie nasienia, ale poprosił o przełożenie na tydzień później bo z robotą się nie wyrobi a ma być ładna pogoda to chce działać. O tydzień przeloze🙂
Zosla kiedy prenatalne?
Iskierko jak rodzicielstwo?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
MilusińskaMilena wrote:Cześć dziewczyny co u Was? Nic się tu nie dzieje..
Sisska jak się czujesz? 😙
Kiedyś nas było tutaj więcej i się więcej działo, szkoda bardzo, że dziewczyny pouciekały..
Dziękuję, jest dobrze 😊 jutro mam monitoring i pewnie mi wyznacza datę kolejnej inseminacji. Teraz mam cykl stymulowany, oby był szczęśliwy 😊
Phia zaglądasz tutaj jeszcze? Jak u Ciebie? Udało się zrobić badania? 😗Phiczek lubi tę wiadomość