Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Sisska to będą długie dwa tygodnie zapewne, ale oby owocne 🍀
Zosia u nas bez większych zmian, nie wiem czy pisałam - tydzień po punkcji dostałam okres ale jajniki za duże i czekam na kolejną wizytę (10.09) i zobaczymy jak sytuacja.zOsIa88 lubi tę wiadomość
-
Dopiero jadę na wizytę, mam nadzieje, ze pęcherzyk pękł. Ogólnie nie czuję nic, i boję się, że się nie udało, no ale przecież za wcześnie na jakiekolwiek objawy heh. Zobaczymy co usg pokaże, i pozostanie czekać. Ale nie samowicie mi się teraz czas dłuży 😅
-
Sisska na objawy ciąży zdecydowanie za wcześnie 🙂 ale zgadzam się że gdy się na coś bardzo czeka to czas jakby stanął w miejscu. Musisz sobie zorganizować jakoś czas żeby choć trochę przyspieszył 🙂
Ja 9czywiscue kciukam 🍀😙Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Chodzę normalnie do pracy, więc jakoś może te dni zlecą. Na usg widać było małą torbiel w jajniku, ale jeśli będzie ciąża to nic nie szkodzi. I lekarka mówiła że owulacja była, ładne endometrium. Beta za 10dni. Także pozostaje czekać 😊
MilusińskaMilena, joana lubią tę wiadomość
-
Sisska
Niestety nie.
Cały czas mam na rano, a jak będę mieć popoludnie to będę w środku cyklu więc straszna lipa.
Na dodatek dziś jeszcze @ przyszła. Kilka dni przed terminem. A tak to praca, dom. Za niedługo idę na wesele, później chrzciny i tak leci
Ja trzymam kciuki za fasolkę ❤️* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
A nie masz żadnego urlopu żeby wziąć i porobić badania? Szkoda tracić kolejne miesiące. Chociaż rozumiem, że ciężko z pracą bo mi też było źle kombinować żeby jeździć na monitoringi i zabieg.. Jak bym tylko mogła to bym aż przyszła za Ciebie do Twojej pracy żebyś mogła sobie spokojnie badania zrobić!
-
Sisska
Niestety urlop nie wchodzi w grę narazie. Mamy chwilowo zakręcony czas w robocie i dlatego.
Nastawiłam się już na następny cykl więc spokojnie.
A czasami mógłby ktoś przyjść za mnie 😁 nieobrazilabym się haha
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
No niestety, pomimo, że korona panuje to dużo ludzi chodzi nadal na spacerki po sklepach.. Tłumy niesamowite i sama nie mogę się doczekać września, bo trochę się ruch zmniejszy ,urlopy się skończą i będzie więcej ludzi w pracy i będzie można odsapnąć, na spokojnie pracować. Mam nadzieję, że uda Ci się zrobić badania w kolejnym cyklu 😊
-
nick nieaktualny
Hej dziewczyny w końcu i ja coś skrobne.
U nas póki co w miarę bo mała w nocy daje czadu i śpimy mniej więcej co 2/2,5 godziny bo się wybudza. Ja staram się rozbudzić laktacje bo licho z mlekiem. Dokarmiam mała mm i jakoś jest. Ciesze się że mam rodzinkę w komplecie i uczymy się siebie nawzajem. Mąż jest zakochany w małej i bardzo mi pomaga póki jest w domu. Co do pobytu w szpitalu nawet nie chce tego wspominać bo przeżyłam traumę i to wcale nie chodzi o cc nawet bo operacja poszła w miarę szybko i bezproblemowo za to co przeżyłam później to nie życzę nikomu. Staram się nie myśleć o tym i mała mi to wynagradza całą sobą 🥰
Pozdrawiam Was wszystkie 🌷Sisska, joana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phia jak narazie to w sumie nic się nie dzieje, czasem coś pobolewa w podbrzuszu, ale to takie chwilowe i zazwyczaj zaraz po wzięciu tabletki duphastonu więc myślę, że to jego sprawka 😁 we wtorek chcę rano zrobić test sikany, będzie 12 dni po podaniu ovitrelle więc w razie czego nie powinien być fałszywie dodatni, a we środę mam zrobić betę. Zdaje sobie sprawę, że to trochę za wcześnie na testy ale no cóż, betę kazała zrobić lekarka, a test sama z ciekawości sikne, ale bez ciśnienia, co ma być to będzie 😊
-
nick nieaktualny