Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhiczek wrote:Samosiowa
Wezmę się porządnie za moje małe hobby.
Rękodzieło.
Bo ostatnio zaniedbalam.
A oprocz tego nie wiem jeszcze dokładnie.
Wyjazdy jakieś, może zmiana pracy, a może własna firma.
Muszę wszystko przemyśleć porządnie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 19:16
-
nick nieaktualnyKaga masz racje wiekszosc zajdzie ciesze sie z tego nawet gdyby sie nam z mezem nie udalo nie wszystko mozna miec w zyciu i tak chyba do tego ostatnio podchodzimy bo bywaly u mnie dni totalnej pustki przybicia pesymizmu. Zaraz idziemy z mezulkiem na spacerek i kolacyje prawdopodobnie takze milego dnia
Co do tematow ciazowych to jesli mialabym byc szczera to cieszylo mnie to ze dziewczynom sie udawalo ale tak jak tu powiedziala miss ze nadmiar wiedzy tez przytlaczal czasami z jednego forum ucieklam bo temat byl staraczkowy a wkradly sie wozki pieluszki itp nie widzialam tam miejsca dla siebie. -
Kasztanek wrote:Phiczek, a jakim rękodziełem się zajmujesz?
Jane208 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Ojej Phia super ♥️ moja teściowa i szwagierka robią różne takie cuda, ja natomiast nie mam do tego nerwów. Odwrotnie jak Kasztanek, brakuje mi cierpliwości do tego, za to uwielbiam malować, nie mam wybitnego talentu, ale to jest coś co mnie uspokaja. Dlatego też odnalazlam się na codzień w paznokciach i makijażu 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyKasztanek niezle
Czasem mniej cukru wystarczy i homa sie normuje
A i tak nie jest jakies bardzo wysokie
Ja dzis porzadki szafowe
Musze pochowac te grubasy swetry do pudel a wkoncu zrobic porzadek na wieszakach z letnimi kieckami
I dzis na obiadek makaronik z truskawakami
Mniam;) -
nick nieaktualnyJa dziewczyny nie wiem czy z tego gorąca, ale po prostu nie chce mi się ani wstać, ani nic zrobić.
Dodatkowo mam tak bolesne piersi jak przed miesiączką, pewnie mnie @ nawiedzi wcześniej, ehh. Mój mąż nawet mi powiedział, że są mega twarde i tak od mniej więcej owualcji. Dodatkowo wyskoczyło mi na twarzy mnóstwk wyprysków, więc coś mi jakieś może hormony szaleją. Zbadam to, początkiem nowego cyklu, bo chyba wtedy największe stężenie.
Ani mi się dzisiaj obiadu nie chce robić. -
nick nieaktualnyRuda z cyckami roznie mnie raz bolalay zaraz od owu czasem przed samym okresem a czasem sie Zdarzalo ze wogole🙈
Nie wiem od czego to zalezy czy od prolaktyny czy od innych chormonow...
Mi np na goracu jakos tak puchna stopy a jak w wakacje oczekiwalam na okresy to juz wgl czulam sie taka jakas nabuzowana ze szok
Najgorsze z poczatku bylo to ze kazda innosc w cyklu czlowiek traktowal jako taka jakas nadzieje...
W a szczesliwym cyklu dopiero mialam mega duzo sluzu i nie bolalay piersi a piekly sutki ...RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko ja nie muszę pić herbatki pokrzywowej bo mega często biegam do łazienki. Mam cały czas parcie na pęcherz jakbym przeziebila. W dodatku praktycznie od samej owu mam mega bóle miesiaczkowe normalnie nic tylko strzelić sobie w głowę, paskudny mam ten pms w tym cyklu 😑Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To uwierz bo rośnie w Tobie maleńka istotka, którą już tutaj wszystkie kochamy. Tak samo z resztą jak kochamy istotki innych przyszłych mam z naszej małej ovurodzinki 😘
Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny