Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda myślę że kwestia wytrwałości i mobilizacji a przed wszystkim checi
Ja raz miałam rowerek to jeździłam codziennie po 30h nawet w niedzielę
Słuchałam muzyki czas leciał a ja sb pedalowalam...
Później wystawilam go na olx jako do odaania nie chciałam kasy porostu byleby go ktoś zabrał w swoim zakręsie
Zabrała jaka dziewczyna dała mi winko do dziś stoi haha -
nick nieaktualnyWgl słuchajcie już tak oficjalnie...
Już wcześniej prowadziliśmy rozmowy z mężem co do imienia dla naszego maleństwa
Dużo czasu na to ale już wcześniej mieliśmy jakieś swoje marzenia i typy...
Ostatnio zakochalismy się w jednym
I że względu na to że wiemy że będzie chłopak to uwaga będzie : FABIAN
Mój mąż to Damian więc nawet podobnie to brzmi haha -
nick nieaktualnyŻanetka piękne imię
U nas już mamy typy też, jak będzie chłopiec to Staś, a jak dziewczynka to Róża, albo Marysia
Faktem jest, że to mobilizacja, ale chyba łatwiej się zmobilizować w grupie.
No i kupiłam mojej mamie w zeszłym roku karnet na spinning i rok już chodzi regularnie 3 razy w tygodniu. -
Kurcze dziewczyny ale ciężko się czeka na zrobienie tego testu, jeszcze 7 dni z duphastonem, mam jakieś dziwne klucia podbrzusza. Nie wiem czy to dobry objaw? Miała któraś z Was Tak?Starania od 2018.
💃93
🤵91
Niskie amh, gen mukowiscydozy, cienkie endometrium, nawracające polipy.
U niego: wszystko idealnie.
2018: cb❌
2019: cb❌
2020:cb❌
2021: inseminacja 3x -- bez skutku ❌❌❌
2022- dieta i próba poprawy witamin (anemia)
2023: start starań z klinika UNICA Brno, Czechy.
11/2023: 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024: 4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
11/2024: endometrium 9,5mm, transfer ❄️ 5AA🙏
I transfer 5AA: 🤞🙏🙏
5dpt: test negatywny
6dpt: test negatywny
7dpt: beta <2,3 😕
8dpt: beta <0,1 ❌
14dpt: beta ?
22/11/24: pogorszenie stanu wątroby przez leki wspierające in vitro. Wprowadzenie diety na poprawę stanu wątroby, odstawienie leków
12/2024: start badań "dlaczego pierwsza próba się nie udała" --> KIR Bx, HLA-C, białko c, białko s, test ERA, histeroskopia?
Od lutego 2025 kolejne starania? 🙏
Czekamy na Ciebie maluszku ❤️🙏🙏 -
Ruda dobra decyzja ze zwolnieniem jeśli ktoś nie umie być człowiekiem i normalnie się zachowywać to niech teraz pracuje sam... Ty masz teraz inne obowiązki niż dźwiganie segregatorów... wgl skąd taki pomysł żebyś Ty to robiła skoro Tobie nie można dźwigać? Ja ucieklam na zwolnienie w 15tc bo mój szef też chciał wszystko zwalić na mnie a później jeszcze mówił że nic nie robię bo jestem w ciąży na koniec stwierdził że jak nie daje rady to nawet lepiej żebym szła na zwolnienie bo po 33 dniach ma mnie z głowy... A ja mam teraz spokój tylko czasem nudno jest ale lepiej się trochę ponudzic i zająć się np szykowaniem wyprawki niż się stresować
Zanetka piękne imię wybraliście u nas byłby Ignacy gdyby był chłopiec a tak jest mała Amelia -
nick nieaktualnyMiss, ja planuję już iść po 12tym, jeszcze ten miesiąc przetrzymam, a później sobie na 2-3 tygodnie pojadę do mamy, bo mój mąż chce zrobić malowanie generalne + dodatkowo zamówiliśmy szafę na wymiar ściany, to będę mieć układania ubrań, prasowania itp., więc póki mam siłę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 09:50
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonstruktorka93 wrote:Kurcze dziewczyny ale ciężko się czeka na zrobienie tego testu, jeszcze 7 dni z duphastonem, mam jakieś dziwne klucia podbrzusza. Nie wiem czy to dobry objaw? Miała któraś z Was Tak?
Mnie zaczęło wczoraj kłuć, prawy jajnik i nieco brzuch pobolewać. ( 19 dc, jeszcze 10 dni do @).
Nie wiem, na ile to prawda, czy może sobie wmawiam
Miałam też dziś straszny zawrót głowy, przy biurku w pracy, myślałam, że omdleję i spadnę z krzesła. Trwało to chwilę, nigdy tak nie miałam. Też tak miałyście?
Ja jak miałam pierwszą ciążę, którą niestety poroniłam w 7 tygodniu, bolał mnie tylko brzuch przed @, tak lekko. Nic innego nie zauważyłam.
A jak to jest ze śluzem? U mnie posucha była w trakcie domniemanej owulacji, a od wczoraj lekki lepki śluz, w bardzo małej ilości.
Czekanie jest najgorsze (( -
Fisia wrote:Mnie zaczęło wczoraj kłuć, prawy jajnik i nieco brzuch pobolewać. ( 19 dc, jeszcze 10 dni do @).
Nie wiem, na ile to prawda, czy może sobie wmawiam
Miałam też dziś straszny zawrót głowy, przy biurku w pracy, myślałam, że omdleję i spadnę z krzesła. Trwało to chwilę, nigdy tak nie miałam. Też tak miałyście?
Ja jak miałam pierwszą ciążę, którą niestety poroniłam w 7 tygodniu, bolał mnie tylko brzuch przed @, tak lekko. Nic innego nie zauważyłam.
A jak to jest ze śluzem? U mnie posucha była w trakcie domniemanej owulacji, a od wczoraj lekki lepki śluz, w bardzo małej ilości.
Czekanie jest najgorsze ((
Ale mam też klucie i też prawego jajnika hahaha miła tak któraś z was? Objawy są normalne?Starania od 2018.
💃93
🤵91
Niskie amh, gen mukowiscydozy, cienkie endometrium, nawracające polipy.
U niego: wszystko idealnie.
2018: cb❌
2019: cb❌
2020:cb❌
2021: inseminacja 3x -- bez skutku ❌❌❌
2022- dieta i próba poprawy witamin (anemia)
2023: start starań z klinika UNICA Brno, Czechy.
11/2023: 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024: 4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
11/2024: endometrium 9,5mm, transfer ❄️ 5AA🙏
I transfer 5AA: 🤞🙏🙏
5dpt: test negatywny
6dpt: test negatywny
7dpt: beta <2,3 😕
8dpt: beta <0,1 ❌
14dpt: beta ?
22/11/24: pogorszenie stanu wątroby przez leki wspierające in vitro. Wprowadzenie diety na poprawę stanu wątroby, odstawienie leków
12/2024: start badań "dlaczego pierwsza próba się nie udała" --> KIR Bx, HLA-C, białko c, białko s, test ERA, histeroskopia?
Od lutego 2025 kolejne starania? 🙏
Czekamy na Ciebie maluszku ❤️🙏🙏 -
hejka dziewczyny !
Iskierka zdziwiłabyś się jak joga może wyglądać, haha wcale nie musi być nudna. Często ludzie, myśląc o jodze mają przed oczami hatha jogę, a ona faktycznie jest bardzo statyczna. Ja praktykuję dynamiczna (vinyasę) można się naprawdę zmachać, tutaj są praktyki od Gosi Mostowskiej: https://youtu.be/I8JnzBQS3WY , albo https://www.youtube.com/watch?v=gEl_cvYDHnc ja czasami ćwiczę z nią, jak nie mogę iść na zajęcia z jakiegoś powodu. Tylko one są dość krótkie, tylko 20 min, polecam zrobić dwa razy. W ogóle jak zaczynałam swoją przygodę z praktyką w tej szkole, jak wychodziłam z zajęć to mi się tak nogi trzęsły
Btw dziewczyny które mają multisporta, gracie w grę? Jak nie to wysyłam wam mój polecający link https://www.kartamultisport.pl/link-polecenie/a4264n4a/ ja już zgarnęłam dwa bony do empiku, i myślę, że neidługo wpadnie kolejny
Ruda szajbus z tego szefa, ciekawe co zrobią jak Ciebie nie będzie, zdziwi się że nie wszytsko można załatwić na ładne oczka.
Żanetka fantazyjne imie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda dokładnie odpoczniesz sobie trochę a później będziesz ogarniać mieszkanie my już malowalismy jak byłam na zwolnieniu i nie było miło, siedziałam na balkonie a mąż malował
Rób wszystko dopóki masz siłę bo później różnie może być niestety
Dziewczyny ja w nieudanych cyklach też miałam wszystkie objawy i klapa a w tym szczęśliwym nic mnie za bardzo nie bolało/klulo- po prostu wiedziałam że się udało tylko to do mnie nie docierało także nie ma się co nakręcać bo naprawdę głowa swoje robi -
nick nieaktualny