Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pisałam rano że mam seksowstręt- już mi przeszło zrobiłam na obiad pizzę teraz wypadałoby poćwiczyć hehe
Ag1988, Żanetka93, blair., Lajni85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanetka - zazdroszczę! U nas było dużo romantyzmu, ale ze ślubem raczej się skończył.. heh.. pragmatyzm się wkradł..
A kwiatka to od ślubu nie dostałam... Tak mnie to wkurza, bo przed ślubem były i z okazji i bez, a teraz nic..
Miss to wykorzystaj dobrą passęsyllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag już mąż wykorzystał nawet nie potrzebowaliśmy gry wstępnej, bo on wyposzczony a ja chętna
Ag1988, Tasia88, Żanetka93, MartitaS, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo idealnie U mnie zauważyłam (nie odkryłam tym Ameryki), że ochota jest jak nie jestem padnięta .. więc w ten weekend to chyba będzie post.. bo jutro goście, więc i dziś i jutro roboty dużo.. Ale może w poniedziałek coś się uda
No proszę, proszę Żanetka, ja to chyba w takim razie jestem słabą kochanką hahaha. -
ABI90 wrote:Prolaktyna ledwie mieści mi się w górnej granicy normy, i lekarz ten nowy zalecił pół tabletki bromergonu. Powiedzial że lepiej jak prolaktyna jest po środku lub przy dolnej granicy tym bardziej że miałam nieregularne cykle. W ciążę biochemiczną udało się zajść na naturalnym cyklu więc ciężko stwierdzić. Ogólnie ten powiedział że zrobimy monitoring cyklu bez Clo, z równoległym badaniem estradiolu
We wtorek jeszcze jadę do lekarza do którego do tej pory jeździłam, zobaczyć czy pękł ten mój gigant i na cytologię, później tylko odbiorę wynik i koniec z nim swoją drogą może i cytologię już u nowego zrobię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,jestem tu nowa. Nazywam się Alicja. Chętnie dołączę do Was, staramy się z mężem od około dwóch miesięcy o dziecko - bezskutecznie. Wiem, że to jeszcze krótko, ale tak naprawdę nie zabezpieczamy się i nie uważamy już od dłuższego czasu. Odkąd pamiętam, moje cykle były około 40-50 dniowe. Miesiączki miałam regularnie, co około 1,5 miesiąca. Do tego wszystkiego mam jeszcze nadkrzepliwość(mutacja czynnika V Leiden) i kilka torbieli w jajnikach. Najprawdopodobniej nie pęka mi pęcherzyk. Zaczynają mi się regulować cykle i mają one już po około 34 dni, ale potrafią się pojawić sporadycznie jeszcze 40-50 dniowe. Życzę wszystkim owocnych starań w 2019r.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Cześć Alicja- moja imienniczko, ja tez z mężem się staram drugi cykl o maleństwo. I moje cykle tez należą do długich 32-36 dniowe także powodzenia! ❤️
-
Beti82 wrote:Tez bym chciala cos na zbicie prolaktyny ale sie boje.Jak bralam bromergon to bardzo zle sie czulam i prolaktyna mi sie duzo zwiekszyla( tylko ta po obciazeniu spadla) Wolalabym inny lek niz bromergon ale tamte podobno trzeba natychmiast odstawic jak sie tylko zajdzie bo nie sa zbadane dla kobiet w ciazy.15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualnyDobry lek to norprolac...
Ogolnie zadnego leku nie powinno sie odstawic od razu tylko schodzac po malu z leku zmniejszajac dawke...
Np gwaltowne odstawienie leku moze spowodowac gwaltowny wzrost prl i poronienie...
Mi lekarz tlumaczyl ze w momencie gdy sie uda bedziemy pomalu schodzic z dawki do 10 tyg aby organizm nie przezyl szoku -
Haha Kaga właśnie też miałam pisać że jakiś dzień filmów o tematyce ciąż dziś
Wpadke oglądałam- najlepsza scena porodu everKaga lubi tę wiadomość