Wątek "wszystko źle"
-
WIADOMOŚĆ
-
Chanela wrote:Nazja współczuję sąsiadki. Najlepiej olewać takie postacie bo co ją interesuje czy Ty masz czy nie masz dzieci.
A co do ginekologa to szybko szukaj jakiegoś lepszego. Najlepiej popytaj wśród znajomych. Ja zmieniłam, właśnie wczoraj byłam na pierwszej wizycie i takie rzeczy mi przekazał że od wczoraj mam takiego doła że aż mężowi się udzieliło.
dzisiaj miałam udzielone rady "jak się nie przejmować" takim gadaniem
do nowego lekarza już się zapisałam,mam iść jeszcze przed świętami,więc zobaczymy jak to będzie,ale jestem jakoś sceptycznie nastawiona... -
kotakota wrote:Łączę się z Wami drogie dziewczyny w "dole". Jestem beznadziejna pod kazdym wzgledem, jako żona, pani domu, pracownik... Świetny okaz beztalencia. Jedynie w roli matki nie mam szans się wykazać, Bog pewnie to wie i chce oszczędzić moje dzieci ;(
nieprawda! Mąż twój na pewno tak nie sądzi.
A praca? cóż...kto kiedyś powiedział,że roboty to są idealne,bo nie mają własnego zdania, nie odzywają się i w dodatku nie oczekują wypłaty.
Będzie dobrzekotakota, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
turkaweczko nie wiem co powiedzieć... menopauza w wieku 30 LAT!!! może to jakaś pomyłka, lekarze przecież nie rzadko się mylą w diagnozach. Trzymam kciuki, aby wyniki AMH poprawiły Ci humor i ta menopauza okazała się błędem lekarskim.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTurkawko bardzo lubię czytać posty tutaj bo jak dziewczyny wyrzucają z siebie żale to jest mi tak jakoś lżej na duszy, wiem wtedy że nie tylko mi przychodzą głupie myśli do głowy i że złość jest jak najbardziej na miejscu. Ale jak przeczytałam Twój post to tak jakoś smutno mi się zrobiło Wiem że to nie jest miejsce do dawania komuś dobrych rad ale myślę że przydała by Ci się spora dawka zdrowego egoizmu Ja natomiast mam chęć porządnie kopnąć Twojego męża w dupsko
A jeżeli chodzi o mnie to mam doła bo muszę odłożyć staranka na dwa trzy miesiące. Sama jestem sobie winna. Odkładałam dentystę na wieczne nigdy i teraz mam, sesję na fotelu i serduszkowanie w gumkachturkawka, Unlike lubią tę wiadomość
-
truskawko bardzo Ci współczuję. Najbardziej z zachowania męża. Faceci tacy są, czasem mówią rzeczy których tak naprawdę nie chcą powiedzieć. Na pewno niedługo przemyśli to co powiedział i przeprosi. To przez to, że on też się zestresował. Musisz być silna, musisz myśleć pozytywnie.
turkawka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyturkawka wrote:oj dzieczynki dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy niestety mój defekt stwierdził lekarz podczas badania usg w klinice niepłodności podczas całej serii badań (leżałam 4 dni w szpitalu) nie jest dobrze, pęcherzyków prawie ni ma na ciąże marne szanse. ja pierdziele całe zycie pod górkę z małżem nadal jestem na wojennej ścieżce mimo, że przeprosił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 22:15
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Turkaweczko trzymam kciuki żeby jednak AMH dało Wam nadzieje <prztul>
Anoolka - mam pytanie jesli mozna - dlaczego przez dentyste maszodlozone staranka >> bo wiesz - ja tez z dentysta jestem na bakier - mimo iz z nimi pracuej ....i tak sie zbieram i zbieram - ale jakos nigdy czasu nie znajduje ;/ -
co jest grane nie moge kochac sie z mężem przed okresem niedało sie wsadzic penica bo szczypało i potem ból jakby ktoś mnie ciagnął za macisę teraz po okresie koncówka też nie dało rady bardzo bolało jakbym miała korek a po seksie boli i jakby ktoś ciągnął mnie za cipkę przepraszam za teksty do tego szczypie a mąż muwi że mu omało nie spaliłam ptaszka że wrzątek czuł do tego przypominał ze okres spużnił mi się 4 dni miałam objawy ciążowe test negatywny tydzien temu robiłam i do tej pory bolą mnie piersi i czasem śmierdzi mi zapachy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
turkawka, przykro mi, ale niesmuc sie. Wazne ze sie przeprosiliscie. Ja dzis tez mialam sprzeczke z mezem. Powiedzial mi kilka przykrych rzeczy ktore mnie zabolaly. Pozniej przeprosil ale mi nadal jest zle. Czasami mam wrazenie ze sie mezowi nie moge wyzalic, jakby nierozumial moich 'dolow'
-
paticzka wrote:co jest grane nie moge kochac sie z mężem przed okresem niedało sie wsadzic penica bo szczypało i potem ból jakby ktoś mnie ciagnął za macisę teraz po okresie koncówka też nie dało rady bardzo bolało jakbym miała korek a po seksie boli i jakby ktoś ciągnął mnie za cipkę przepraszam za teksty do tego szczypie a mąż muwi że mu omało nie spaliłam ptaszka że wrzątek czuł do tego przypominał ze okres spużnił mi się 4 dni miałam objawy ciążowe test negatywny tydzien temu robiłam i do tej pory bolą mnie piersi i czasem śmierdzi mi zapachy
-
Ja tak nie raz mmialam pzy stosunku przed okresem- ze wszytsko mnie pieklo szczypalo i wogole - tyle ze jak poszlam do gin to raz ze byla jakas infekcja- nie wiadomo skad i dostalismy obydwoje antybiotyk i ja dostalam dopochwowe globulki i oczywiscie prze okres leczenia zakaz sezu bez gumki po tym wsio worilo do normy.
A dwa jesli okres byl lichy to moze zrob dla pewnosci test jeszcze raz - ja pomimo iz mialam @ tyle ze slabszy to jak poszlam do gina to kazal mi odraz u nich zorbic test ciazowy zbey sprawdzi - a bylam tak jakby juz w 8 dc nowego powiedzial ze ne=iektore kobiety moga nawet lekko krwawic w pierwszym miesiacy w czasie termiu @