Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama:) wrote:
noca ridż nie odpuszczał, jak zyje takiego czegoś nie miałam oprócz synchronizacji cyklu przejęłam od was ból moje drogie was zawsze bolało a mnie nie!! to jest fenomen!!!!!
To chyba równowaga w przyrodzie. Mnie tym razem wyjątkowo nie bolało prawie wcale. Pierwszego dnia tylko troszkę.
Przepraszam, jeśli to moja wina.
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zuzzi wrote:Och... To jest tak piękne! Widziałyście to już?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przyczyny-problemow-z-zajsciem-w-ciaze,5963.html
Pampersy to zuooooo... Nie używaj pampersów - bezpłodność murowana!
Nie wytrzymalam, musialam odpisać ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie z wami nie zadaje czarownice...15 lat mialam spokoj i luz z dzis na ketonalu jade o losie...nawet sie nie nachleje wieczorem....
Ide pod koc spac wielka mi to rownowaga wasze bolaczki zebralam;)...dobranoc wiedzmy.
Hmmm a moze by pampersa zalozyc wtedy mu zaszkodze przeciez one szkodza na plodnosc;)Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:Ide pod koc spac wielka mi to rownowaga wasze bolaczki zebralam;)...dobranoc wiedzmy.
A co, jedne mają cierpieć co miesiąc, a inne w ogóle?
przyszła mama:) wrote:
Hmmm a moze by pampersa zalozyc wtedy mu zaszkodze przeciez one szkodza na plodnosc;)
Jeśli to prawda, to podpaska wystarczy. Z pampersem trochę by Ci było niewygodnie.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
przyszła mama:) wrote:A coz Ci nagadal grzebalec opowiadaj!!
przyszła mama:), mana, zwei_kresken, Marribell, Maczek, lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zzarlabym tako czekolado...
Ale PCOS , insulina, te sprawy.
Postanowilam juz nie jesc dzis skosnego Donga zeby estrogeny nie klocily sie z progesteruchem.
Bede w domu pozno to lewnie nawet kieliszka nalewki nie chlapne. Postanowilam w tym roku nakupic pozyczek z Providenta I zrobic nalewke na nich, moja kumpela robi pozyczkowe nalewki I sa rewelacyjne! -
nick nieaktualny
-
Basik122 wrote:Że jest pięknie, endo 12mm, ciałko żółte jest, płyn w zatoce jest i że wróży zieloność na 99%
Fajnieee zazdroszczę. Ja nienawidzę i jednocześnie uwielbiam stan, gdy odliczam godziny do testowania a wszystko w okół jakby mi mówi, że to ten cykl. Potem następuje lekkie rozczarowanie ale skoro jest możliwe zajście w ciąże to kiedyś tak się stanie
Swoją drogą, moja znajoma jest w 4 mc i wygląda koszmarnie i czuje się nie lepiej. Jest farmaceutką, więc gdyby miała okienko w kiblu to na pewno sprzedałaby więcej niż za ladą hehe. Wymiotuje na maksa... Wczoraj była u gina a dziś płacze..mówi, że wszystko ok ale myślę, że ciąża może być zagrożona bo od dziś ma pracować na 5 godz a od marca na L4. Kurcze jej ciąże nie nie oszczędzają (ma 2 dzieci). Z jednym lekarze straszyli, że dziecko na bank urodzi się z wodogłowiem (urodziło się w 100% zdrowe) a drugie, że będzie miało chore serce ale wszystko się zagoiło i dziecko też urodziło się zdrowe. Po pierwszej ciąży po tych wszystkich jakże trafnych diagnozach i zmartwieniach wpadła w depresję poporodową... eh.. grunt to dobry lekarz i przede wszystkim z wyczuciem...także, szukajmy zaufanych ginków, żeby dbali nie tylko o ciąże ale też o naszą psychikęDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny