Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuuu szapoba za Twoje kuchenne szaleństwa! Mieszkam z tego co wiem gdzieś niedaleko Ciebie...zaraz wbijam
Edit: kto by pomyślał, że Wiedźmy będą prowadziły z taką chęcią listy testoweBosko
Aż żałuję ze ja z jakiś styczniowych bąbelkow czy innych krasnali jestem. Wolałabym być z wora Mikołaja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 22:28
Maczek, Morwa, zwei_kresken, Vesper, lauda. lubią tę wiadomość
-
W poniedziałek mam wizyte u hematologa, w związku z tym postanowiłam za wczasu przygotować wydruki z wynikami badań. Ponieważ powinnam jakoś udokumentować moje dwa poronienia, zabrałam się za drukowanie wyników chabet. Kurde, dużo tego. Do tego foty z USG u lekarza i widok pustej macicy. Cholernie smutno mi się zrobiło.
Idę spać. -
Zwei
...
ja dopiero wróciłam i tyle tego, że nie wiem, co napisać. chyba tylko, że już sama nie wiem, czy chcę bolszewika, powstańca czy worka Mikołajkaczy też bolszewiczkę, powstankę czy... ?
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Zwei
...
ja dopiero wróciłam i tyle tego, że nie wiem, co napisać. chyba tylko, że już sama nie wiem, czy chcę bolszewika, powstańca czy worka Mikołajkaczy też bolszewiczkę, powstankę czy... ?
to normalne
Zwei trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę , będzie dobrze :*Vesper lubi tę wiadomość
-
Zwei bardziej przerażające by bylo gdyby Ci się smutno nie zrobilo.
Trzymam kciuki za wizytę -
Baronowa napisała to, co ja chciałam. Zwei gdybyś nic nie czuła mogłabym się o Ciebie martwić!
Ważne, że doczekalas wizyty. Mam nadzieję, że będzie chciał to ten lekarz przeczytać. Pierwszy Endo, do którego trafiłam, zernal tylko na ostatnie wyniki i dał receptę. Potem trafiłam do mojego ukochanego. Wyciągnął wszystko co miałam, pochwalił* że mam posegregowane terminami i czytał, czytał, czytał (dużo tego mam). Od razu zmiana dawki i wyniki lepsze..
*pochwalić od pochwy jest NA BANK! -
Eva82 wrote:Yousee zakładaj to się zapiszę
Mąż kupił mi książeczki z przepisami w biedrze. Będę testować przepisy na bezglutenie.
Ale jak ktoś chętny niech bierze nazwę"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Cześć u mnie test Alexisowy-luksusowy wreszcie pozytywny, szyjka poszybowała w kosmos , temperatura mimo wczorajszego pijaństwa najniższa z dotychczasowych , tylko bagno ujowe, ale co tam
dzisiaj jest superksiezyc i to pewnie przez niego bagno jak bagno :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 10:24
lauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZwei ja znalazłam bodziaki (body dziecięce) które kupil K jak sie dowiedział ze tatą zostanie. I wlozylam z bekiem do pudełka w którym trzymam testy ciazowe te pozytywne i tez mnie to rozwalilo.
Trzymam za was mocno kciuki wiecie o tym dobrzeVesper lubi tę wiadomość
-
Saxa bodziaki zostaw, bo jestem pewna ze Ci się przydadzą, ale testy? Wywal to. Patrzenie na nie sprawia Ci ból. To tylko obsikane, pełne zarazkow patyki. Wysikasz nowe to sobie zostawisz na pamiątkę zdrowej ciąży.
Po co celebrować smutne chwile?Vesper lubi tę wiadomość
-
Tak, tak Saxa - to co pisze wyżej Kasia. Wywal te patyki obsikane. Tego, że byłaś w ciąży nie zapomnisz nigdy. Wiem co mówię.
Po co narażać się na ból widokiem kawałka plastiku??
Wyrzuć. Zamknij pudełko. Nie zaglądaj.
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanko,bylam u gina i widać narazie pęcherzyk ciążowy, mam przyjść zobaczyć czy się rozwija zarodek za jakieś 10dni.
Ostatni okres miałam 15 sierpnia czyli powinna być gdzieś 6tyg. Czy na tym etapie jest ok? Czy już powinno być widać zarodek? -
Sarenka_91 wrote:Dziewczyny mam pytanko,bylam u gina i widać narazie pęcherzyk ciążowy, mam przyjść zobaczyć czy się rozwija zarodek za jakieś 10dni.
Ostatni okres miałam 15 sierpnia czyli powinna być gdzieś 6tyg. Czy na tym etapie jest ok? Czy już powinno być widać zarodek?
Najlepiej zapytaj ginekologa. Chociaż wątek nazywa się czarownice-wróżenie..., to żadna z nas nie powie Ci, czy wszystko jest dobrze.
Jedyne co mogę zaoferowac, to trzymanie kciuków.Sarenka_91, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarenka ja byłam dość szybko, bo w planach miałam wycieczkę lotniczą, a ciąża mnie jakby "zaskoczyła". Wiadomo staramy się, ale jak się te 2 krechy pojawia to się myśli "ale jak to się stało" :p
Pierwsza wizyta u ginekologa powinna być około 8tc. Wtedy powinno już być widać serducho (to ze powinno nie znaczy że ono będzie, czasami pojawia się nawet w 9-10tc, zależnie od tego kiedy doszło do zapłodnienia).
Z mojej strony mogę oddanczyc taniec czarownicytaki na szczęście
Sarenka_91 lubi tę wiadomość