Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwei!!
    dziękuję Ci za górską wróżbę :) wygląda pijęknie, żeby jeszcze tylko nie spadała ta temperatura jak z góry to już w ogóle byłoby extra :P

ale cóż. trzeba zacząć od dobrej wróżby, a potem będzie już z górki! co nie? ;)

Wiedźmy! wszystkiego dobrego, mnóżcie się zdrowo i czujcie się dobrze. i nie kłóćcie się z panami pytongów, przecież wiadomo że to wszystko ich wina! a my jesteśmy wspaniałomyślne i przyjmiemy przeprosiny. przynajmniej ja ;) :P

ps. bawcie się dziś dobrze. ja będę spać. :)

Blondik lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aluś ciesze się że stelaż przeprosił, może i też co nie co zrozumiał. Zapewno do następnej akcji, ale dobre i to :-) niestety oni szybko zapominają to czego się nauczyli :-) a teściowej nie odpuszaj. Powinna cię przeprosić. Wpadła z buciorami w twoje terytorium. Nie robi się tak. Ona by sobie szperania w swojej kuchni nie życzyła.

Zaopatrzyłam się w cin&cina pomarańczowego, więc mogę świętować sylwestra w łóżku :-) do siego wiedźmy!

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W drodze z pracy, z lekkim promilem we krwi, wpadam i ja z życzeniami :) ponieważ nigdy nie byłam dobra w przemowach to ujmę to krótko i na temat: Wszystkiego Dobrego :) niech sobie każdą z Was wstawi w odpowiednim miejscu to co dla niej dobre. Bądźmy szczęśliwe w tym 2016 :)

age.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze o kciuki Madzia ma ostrą infekcje moczu, prawdopodobnie będziemy przyjęte na oddzial. Mała spada na wadze. Mało je.pje.plakac mi się chce. Świetnie się nowy rok zacznie :-(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ! Ja myślałam dzis rano, że to jest jakaś pomyłka, ale wymioty z bólu i biegunka w jednej chwili oprzytomniły mnie i powitałam Ridża. Chcial widocznie wpasc jeszcze w starym roku, aby w 2016 juz mi dupy nie zawracać. To nic że wczoraj lekarz mówił, ze Ridż ma jeszcze czas i wpadnie za tydzien-dwa. Widac stęsknił sie chłopina.
    Kurczę naprawde wpadł wkurwiony, takiej akcji jeszcze nie przeżyłam... Zaleje go dzis złotą tequilą i może odpuści... Bo czuje jak mi ibuprom grzechocze w żołądku.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przygotowane na sylwestra?
    1777fe67741c78aamed.jpg

Morwa, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondzik będzie dobrze. Madzia napewno szybciudko dojdzie do siebie. Trzymam kciuki za pomyślną wizytę!!!

• Yousee Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślności, szczęśliwości. Posłusznych i kochających stelaży, grzecznych dzieci, a dla staraczek zdrowego szybkiego poczęcia zakończonego porodem a'la Bozia ;)

Całusy dziewczyny, Nowy Rok nowe możliwości, będzie wszystko dobrze :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na nadchodzący Nowy 2016 Rok życzę Wam realizacji wszystkich zamierzeń i planów :)

P.S.
    Blondik trzymam kciuki za małą!

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:24

cl2sjfv.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Przygotowane na sylwestra?
    1777fe67741c78aamed.jpg
    Ja jestem tą pośrodku :p tylko w fioletowych włosach i na sylwestra mam inną kreację;)

Marta.83, Martusia w takim razie zaczynam tak samo :D

preg.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, może zamiast do mnie, postanowił jednak przyjść do Ciebie ;) trzymaj dziada, ja go nie chcę w ogóle :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Część wiedźmy :) wpadam tylko z małym pytaniem, bo wy takie obeznane.
    Robiłam proga w 8dpo (dzień wcześniej niestesty nie mogłam) i wynik nie powala, ale zły nie jest. 12,9 ng/ml. Jak myślicie przekreśla szansę na fasola? Bo nie wiem czy jest sens inwestować w patyka.

Szczęśliwego Nowego roku !

Trochę słabiutki... Tzn. może, ale nie musi świadczyć o tym, że owulacja była. Jeśli nie miałas do tej pory monitoringu, to polecam :) Tak czy siak jeśli owu była, to szanse na Fasola zawsze są. Tylko przydałoby się konkretnie dosuplic proga w tym wypadku.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:24

cl2sjfv.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak jesteśmy w domu. W szpitalu mocz w badaniach wyszedł ok. Jutro mamy zawieźć kolejna próbkę do badania. Uff. Życzę Szczęścia W Nowym Roku I DOTRZYMANIA Postanowień Noworocznych. Buzki

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Maczek, kattalinna, JoHanna, aleala lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak wyglądam pięknie, wszystko zrobione jak trzeba także zbieramy się powoli do wyjścia ;)

Na ten Nowy nadchodzący 2016 rok ,Chciałabym życzyć wam spełnienia wszystkich marzeń i dotrzymania postanowień noworocznych. Dzieciaczki - wiedźmiątka, które są już na świecie niech się chowają zdrowo , bezproblemowo , niech rosną jak na drożdżach i nie sprawiają większych kłopotów swoim rodzicom. Ciężarnym życzę spokojnej, bezproblemowej ciąży i łatwego , prawie bezbolesnego porodu ;)
    A tym wszystkim , które czekają na dwie kreski , życzę owocnych odwiedzin Lady Alexis i szybkiego ujrzenia 2 kresek na teście ciążowym. Jak już dobrze wiemy 2 kreski to nie wszystko , więc przede wszystkim życzę aby nasze przyszłe ciąże były zdrowe i bezproblemowe i aby wszystko układało się już jak należy :D niechaj wszystkie wiedźmy doczekają się zdrowych wiedźmiątek w brzuszku a po 9 miesiącach poza brzuszkiem! Szczęśliwego Nowego Roku życzy Morwa , mąż Morwy i morwowe koty ;)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się jeszcze w Starym Roku.

Z okazji zbliżającego się Nowego Roku, życzę Wam wiedźmy spełnienia marzeń, owocnych balów z ACC i w rezultacie sików dwukreskowych i szczęśliwie donoszonych wiedźmowych brzuszków :)
    A wiedźmowym mamuśkom zdrowo rosnących wiedźmiątek :)

Zatem SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU życzy rodzina Amelciów wraz ze wszystkimi amelciowymi zwierzątkami :)

A teraz trochę o mnie ;P
    Ja dzisiaj, gdy wybierałam się z mym potomkiem na codzienny spacer, nagle i niespodziewanie spotkałam Ridża 036.gif Pałętał się bidulek na mrozie więc go przygarnęłam ;)
    W zamian za moje miłosierne serce postanowił być bardzo milutki :D no i zostanie z nami na imprezie sylwestrowej :/
    Spotkałam również kota, ale tego to nie zabierałam do domu ;P obwąchał tylko kółka i połasił się trochę :)

• lauda. Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje wiedźmy kochane!

Czytam Was na bieżąco, tylko pozostaję w trybie incognito (lub inkoguto, jak kto woli ;) )
    Tak jak pisałam, dopadł nas kilka dni temu skok rozwojowy - i nie jest to legenda. Żaba była najpierw marudna, później wrzaskliwa, a na koniec zamieniła się w przylepca na moim cycku. Rekompensatą są nowe umiejętności i szczerzenie gębiszcza na widok matki.
    Doszłam jednak do wniosku, że nie musi Wam się podobać czytanie wielu (bo wiele z nas ma dziatwę po tej stronie brzucha) historii o potomstwie i nie zanudzam Was.
    Jak któraś zauważyła, wróżenie jakoś poszło w odstawkę. Szkoda. Może to dlatego, że wiele z nas w ciągu minionego roku zaciążyło i urodziło...
    O wadze też nie chciałam się odzywać, bo wychodzę z założenia, że jest to rzecz mocno względna. O ile ktoś się czuje dobrze i seksowanie w swoim ciele, to co wskazówka wagi ma do gadania/pokazania. Jestem przeciwna lansowanej wszędzie chudości. Lubię szczupłość i gibkość - zwłaszcza to drugie i zwłaszcza nocami ;D Zatem nigdy nie mam noworocznego postanowienia jeśli chodzi o zrzucanie kilogramów, a jedynie takie dotyczące zwiększenia/znalezienia czasu na sport.

Jeśli chodzi o podsumowanie mijającego właśnie roku, to pod wieloma względami był dramatyczny dla mnie i bliskich mi osób. Moim jedynym słońcem jest fakt narodzin Małgosi. Podliczyłam dzisiaj również poprzednie lata i wraz z końcem 2015 r. żegnam siedem chudych lat.
    Bardzo liczę na to i wierzę, że narodziny mojej córki zapoczątkowały siedem tłustych i opływających w szczęście, zdrowie i dostatek lat.

A Wam dziewczęta życzę w nadchodzącym roku zdrowia i miłości. Kasa jest lub nie. W zdrowiu i z kochaną osobą u boku, to i chleb ze smalcem dobrze smakuje. :)
    Dla nadal oczekujących na dziecko: przyjemnego poczęcia, zdrowej ciąży i radości z narodzin małego człowieczka.
    Dla kochanych brzuchatek: spokojnego i szczęśliwego rozwiązania. Oraz braku rozstępów ;)
    Dla aktualnie obsadzonych w roli matki: radości z macierzyństwa, zdrowia dla pociechy i duuużo cierpliwości.
    Ślemy Wam z moją Żabką uściski i uśmiechamy się o tak:
    http://iv.pl/images/91818724996846636706_thumb.jpg

P.S. Z innych postanowień: nie opuszczę Was, a będę się odzywać i wróżyć częściej. ;D

Maczek, nick nieaktualny, Blondik, Baronowa_83, kattalinna, nick nieaktualny, JoHanna, myshka84, Morwa lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja na szybko wlece złożyć życzenia moim kochanym Wiedźmom ;)

Pytongowan tak owocnych jak przyjemnych. Predkiego wysikania dwoch pieknych, tłustych kresek, które zagwarantuja pobyt na porodowce po długich i nudnych dziewięciu miesiącach.
    Tym które juz wysikaly dwie kreski niechaj wasze Fasole rozwijają się zdrowo i nie kopia boleśnie. Porodu tez wam życzę krótkiego i łatwego.
    A mamuskom? Cierpliwości i czasu dla siebie. No i zdrowych i usmiechnietych maluszkow :)

Maczek, Blondik lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchane wszytskiego najlepszego w Nowym roku :)
    Mam nadzieję że każdej z Was w tym roku spełnią się wszytskie marzenia ;)
    zbliza_sie_sylwester_2014-12-18_2.jpg

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ