X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwei!!
    dziękuję Ci za górską wróżbę :) wygląda pijęknie, żeby jeszcze tylko nie spadała ta temperatura jak z góry to już w ogóle byłoby extra :P

ale cóż. trzeba zacząć od dobrej wróżby, a potem będzie już z górki! co nie? ;)

Wiedźmy! wszystkiego dobrego, mnóżcie się zdrowo i czujcie się dobrze. i nie kłóćcie się z panami pytongów, przecież wiadomo że to wszystko ich wina! a my jesteśmy wspaniałomyślne i przyjmiemy przeprosiny. przynajmniej ja ;) :P

ps. bawcie się dziś dobrze. ja będę spać. :)

Blondik lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aluś ciesze się że stelaż przeprosił, może i też co nie co zrozumiał. Zapewno do następnej akcji, ale dobre i to :-) niestety oni szybko zapominają to czego się nauczyli :-) a teściowej nie odpuszaj. Powinna cię przeprosić. Wpadła z buciorami w twoje terytorium. Nie robi się tak. Ona by sobie szperania w swojej kuchni nie życzyła.

Zaopatrzyłam się w cin&cina pomarańczowego, więc mogę świętować sylwestra w łóżku :-) do siego wiedźmy!

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W drodze z pracy, z lekkim promilem we krwi, wpadam i ja z życzeniami :) ponieważ nigdy nie byłam dobra w przemowach to ujmę to krótko i na temat: Wszystkiego Dobrego :) niech sobie każdą z Was wstawi w odpowiednim miejscu to co dla niej dobre. Bądźmy szczęśliwe w tym 2016 :)

age.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze o kciuki Madzia ma ostrą infekcje moczu, prawdopodobnie będziemy przyjęte na oddzial. Mała spada na wadze. Mało je.pje.plakac mi się chce. Świetnie się nowy rok zacznie :-(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ! Ja myślałam dzis rano, że to jest jakaś pomyłka, ale wymioty z bólu i biegunka w jednej chwili oprzytomniły mnie i powitałam Ridża. Chcial widocznie wpasc jeszcze w starym roku, aby w 2016 juz mi dupy nie zawracać. To nic że wczoraj lekarz mówił, ze Ridż ma jeszcze czas i wpadnie za tydzien-dwa. Widac stęsknił sie chłopina.
    Kurczę naprawde wpadł wkurwiony, takiej akcji jeszcze nie przeżyłam... Zaleje go dzis złotą tequilą i może odpuści... Bo czuje jak mi ibuprom grzechocze w żołądku.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przygotowane na sylwestra?
    1777fe67741c78aamed.jpg

Morwa, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondzik będzie dobrze. Madzia napewno szybciudko dojdzie do siebie. Trzymam kciuki za pomyślną wizytę!!!

• Yousee Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślności, szczęśliwości. Posłusznych i kochających stelaży, grzecznych dzieci, a dla staraczek zdrowego szybkiego poczęcia zakończonego porodem a'la Bozia ;)

Całusy dziewczyny, Nowy Rok nowe możliwości, będzie wszystko dobrze :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na nadchodzący Nowy 2016 Rok życzę Wam realizacji wszystkich zamierzeń i planów :)

P.S.
    Blondik trzymam kciuki za małą!

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:24

cl2sjfv.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Przygotowane na sylwestra?
    1777fe67741c78aamed.jpg
    Ja jestem tą pośrodku :p tylko w fioletowych włosach i na sylwestra mam inną kreację;)

Marta.83, Martusia w takim razie zaczynam tak samo :D

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, może zamiast do mnie, postanowił jednak przyjść do Ciebie ;) trzymaj dziada, ja go nie chcę w ogóle :)

Marta.83 lubi tę wiadomość

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Część wiedźmy :) wpadam tylko z małym pytaniem, bo wy takie obeznane.
    Robiłam proga w 8dpo (dzień wcześniej niestesty nie mogłam) i wynik nie powala, ale zły nie jest. 12,9 ng/ml. Jak myślicie przekreśla szansę na fasola? Bo nie wiem czy jest sens inwestować w patyka.

Szczęśliwego Nowego roku !

Trochę słabiutki... Tzn. może, ale nie musi świadczyć o tym, że owulacja była. Jeśli nie miałas do tej pory monitoringu, to polecam :) Tak czy siak jeśli owu była, to szanse na Fasola zawsze są. Tylko przydałoby się konkretnie dosuplic proga w tym wypadku.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:24

cl2sjfv.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak jesteśmy w domu. W szpitalu mocz w badaniach wyszedł ok. Jutro mamy zawieźć kolejna próbkę do badania. Uff. Życzę Szczęścia W Nowym Roku I DOTRZYMANIA Postanowień Noworocznych. Buzki

Marta.83, Amelcia, Maczek, kattalinna, JoHanna, aleala lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak wyglądam pięknie, wszystko zrobione jak trzeba także zbieramy się powoli do wyjścia ;)

Na ten Nowy nadchodzący 2016 rok ,Chciałabym życzyć wam spełnienia wszystkich marzeń i dotrzymania postanowień noworocznych. Dzieciaczki - wiedźmiątka, które są już na świecie niech się chowają zdrowo , bezproblemowo , niech rosną jak na drożdżach i nie sprawiają większych kłopotów swoim rodzicom. Ciężarnym życzę spokojnej, bezproblemowej ciąży i łatwego , prawie bezbolesnego porodu ;)
    A tym wszystkim , które czekają na dwie kreski , życzę owocnych odwiedzin Lady Alexis i szybkiego ujrzenia 2 kresek na teście ciążowym. Jak już dobrze wiemy 2 kreski to nie wszystko , więc przede wszystkim życzę aby nasze przyszłe ciąże były zdrowe i bezproblemowe i aby wszystko układało się już jak należy :D niechaj wszystkie wiedźmy doczekają się zdrowych wiedźmiątek w brzuszku a po 9 miesiącach poza brzuszkiem! Szczęśliwego Nowego Roku życzy Morwa , mąż Morwy i morwowe koty ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się jeszcze w Starym Roku.

Z okazji zbliżającego się Nowego Roku, życzę Wam wiedźmy spełnienia marzeń, owocnych balów z ACC i w rezultacie sików dwukreskowych i szczęśliwie donoszonych wiedźmowych brzuszków :)
    A wiedźmowym mamuśkom zdrowo rosnących wiedźmiątek :)

Zatem SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU życzy rodzina Amelciów wraz ze wszystkimi amelciowymi zwierzątkami :)

A teraz trochę o mnie ;P
    Ja dzisiaj, gdy wybierałam się z mym potomkiem na codzienny spacer, nagle i niespodziewanie spotkałam Ridża 036.gif Pałętał się bidulek na mrozie więc go przygarnęłam ;)
    W zamian za moje miłosierne serce postanowił być bardzo milutki :D no i zostanie z nami na imprezie sylwestrowej :/
    Spotkałam również kota, ale tego to nie zabierałam do domu ;P obwąchał tylko kółka i połasił się trochę :)

• lauda. Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje wiedźmy kochane!

Czytam Was na bieżąco, tylko pozostaję w trybie incognito (lub inkoguto, jak kto woli ;) )
    Tak jak pisałam, dopadł nas kilka dni temu skok rozwojowy - i nie jest to legenda. Żaba była najpierw marudna, później wrzaskliwa, a na koniec zamieniła się w przylepca na moim cycku. Rekompensatą są nowe umiejętności i szczerzenie gębiszcza na widok matki.
    Doszłam jednak do wniosku, że nie musi Wam się podobać czytanie wielu (bo wiele z nas ma dziatwę po tej stronie brzucha) historii o potomstwie i nie zanudzam Was.
    Jak któraś zauważyła, wróżenie jakoś poszło w odstawkę. Szkoda. Może to dlatego, że wiele z nas w ciągu minionego roku zaciążyło i urodziło...
    O wadze też nie chciałam się odzywać, bo wychodzę z założenia, że jest to rzecz mocno względna. O ile ktoś się czuje dobrze i seksowanie w swoim ciele, to co wskazówka wagi ma do gadania/pokazania. Jestem przeciwna lansowanej wszędzie chudości. Lubię szczupłość i gibkość - zwłaszcza to drugie i zwłaszcza nocami ;D Zatem nigdy nie mam noworocznego postanowienia jeśli chodzi o zrzucanie kilogramów, a jedynie takie dotyczące zwiększenia/znalezienia czasu na sport.

Jeśli chodzi o podsumowanie mijającego właśnie roku, to pod wieloma względami był dramatyczny dla mnie i bliskich mi osób. Moim jedynym słońcem jest fakt narodzin Małgosi. Podliczyłam dzisiaj również poprzednie lata i wraz z końcem 2015 r. żegnam siedem chudych lat.
    Bardzo liczę na to i wierzę, że narodziny mojej córki zapoczątkowały siedem tłustych i opływających w szczęście, zdrowie i dostatek lat.

A Wam dziewczęta życzę w nadchodzącym roku zdrowia i miłości. Kasa jest lub nie. W zdrowiu i z kochaną osobą u boku, to i chleb ze smalcem dobrze smakuje. :)
    Dla nadal oczekujących na dziecko: przyjemnego poczęcia, zdrowej ciąży i radości z narodzin małego człowieczka.
    Dla kochanych brzuchatek: spokojnego i szczęśliwego rozwiązania. Oraz braku rozstępów ;)
    Dla aktualnie obsadzonych w roli matki: radości z macierzyństwa, zdrowia dla pociechy i duuużo cierpliwości.
    Ślemy Wam z moją Żabką uściski i uśmiechamy się o tak:
    http://iv.pl/images/91818724996846636706_thumb.jpg

P.S. Z innych postanowień: nie opuszczę Was, a będę się odzywać i wróżyć częściej. ;D

Maczek, ciri22, Blondik, Baronowa_83, kattalinna, odrobinacheci, JoHanna, myshka84, Morwa lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja na szybko wlece złożyć życzenia moim kochanym Wiedźmom ;)

Pytongowan tak owocnych jak przyjemnych. Predkiego wysikania dwoch pieknych, tłustych kresek, które zagwarantuja pobyt na porodowce po długich i nudnych dziewięciu miesiącach.
    Tym które juz wysikaly dwie kreski niechaj wasze Fasole rozwijają się zdrowo i nie kopia boleśnie. Porodu tez wam życzę krótkiego i łatwego.
    A mamuskom? Cierpliwości i czasu dla siebie. No i zdrowych i usmiechnietych maluszkow :)

Maczek, Blondik lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchane wszytskiego najlepszego w Nowym roku :)
    Mam nadzieję że każdej z Was w tym roku spełnią się wszytskie marzenia ;)
    zbliza_sie_sylwester_2014-12-18_2.jpg

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ