Zaczynam starania w 2024 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKomanuss wrote:Ja też będę miała in vitro .Jestem w trakcie robienia badań. Jeszcze nie miałam kwalifikacyjnej
To jesteśmy na tym samym etapie. Ja dzisiaj byłam na pobraniu i wymazie, potrzebnym na wizytę kwalifikacyjną, jutro mąż idzie na swoje badania.
Daj znać jak poszło u Ciebie i badania i kwalifikacja♥️
Komanuss lubi tę wiadomość
-
To ja sie melduje do poczatkujacych. 🙂
Dzis decyzja o rozpoczeciu stymulacji w nastepnym cyklu 😱Aries94 lubi tę wiadomość
Endometrioza 3 st.
Niedrożny jajowód.
Hashimoto- Euthyrox 100
I ivf -> 5 🥚 -> brak zapłodnienia 😢
( Gonal-f 300 ; Mensinorm 75 ;
Kariotypy- ✅
10.2024 - histeroskopia/ polip> usuniete 2 duze 😳
11.2024 - start II stymulacja
(Rekovelle 18j + mensinorm 150j)
Suple: q10-600mg
Omega, kompleks wit, pregna care start, magnez, vit c, wit d, elektrolity -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny , mam pytanie . Myslalam o zrobieniu badań hormonalnych : (pakiet)
-FSH
-LH
-Estradiol
-Progesteron
-prolaktyna
Czy macie wiedze w którym dniu cyklu najlepiej sie na nie wybrać. ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia, 20:16
👩 28 | 🧔32
👼 💔 Aniołek, 05.2024, ciąża zatrzymana 11+1dc -
Plapart wrote:Cześć dziewczyny , mam pytanie . Myslalam o zrobieniu badań hormonalnych : (pakiet)
-FSH
-LH
-Estradiol
-Progesteron
-prolaktyna
Czy macie wiedze w którym dniu cyklu najlepiej sie na nie wybrać. ?
Progesteron 7 dpo -
Aries94 wrote:To jesteśmy na tym samym etapie. Ja dzisiaj byłam na pobraniu i wymazie, potrzebnym na wizytę kwalifikacyjną, jutro mąż idzie na swoje badania.
Daj znać jak poszło u Ciebie i badania i kwalifikacja♥️ -
nick nieaktualnyKomanuss wrote:moj robil ze mna w zeszłym tygodniu rozszerzone badanie nasienia, kariotyp i stres oksydacyjny a ja mam duzo wiecej
To mój mąż idzie dzisiaj oddać nasienie do badania i tak jak mi będą pobierać mu też krew. Tylko u nas są to głównie badania pod kątem chorób wenerycznych i innego badziewia.
Mam już wyniki swoich badań i oprócz AMH, źle to nie wygląda. Przynajmniej tak mi się wydaje 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia, 09:03
-
nick nieaktualnyKomanuss wrote:placicie za te badania ?
Nie, za te, które miałam wczoraj i za te, które zrobi dzisiaj małż płaci już MZ.
Wcześniej, przed pierwszą wizytą zapoznawczą w klinice zrobiłam jeszcze serię badań hormonalnych, ale wtedy robiłam to dla siebie i za full pakiet zapłaciłam ok 700 zł -
Nie masz p/c na różyczkę. Nie będą kazali ci się szczepić? Pytam, bo kiedyś jakiejś dziewczynie z forum kazali się najpierw zaszczepić i odczekać 3 miesiące. Ale to może zależy od lekarza 🙄
-
nick nieaktualnyedka85 wrote:Nie masz p/c na różyczkę. Nie będą kazali ci się szczepić? Pytam, bo kiedyś jakiejś dziewczynie z forum kazali się najpierw zaszczepić i odczekać 3 miesiące. Ale to może zależy od lekarza 🙄
Tego nie wiem, zobaczymy co powie lekarz, mam nadzieję, że obejdzie się bez tego -
nick nieaktualnyEch, mąż wczoraj dał nasienie do badania i mamy wyniki - parametry dalej obniżone i słabe 😒
Ja za to dowiedziałam się z moich wyników, że przeszłam kiedyś toksoplazmozę i nawet o tym nie wiedziałam 😂
Teraz siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać 11.09. Zobaczymy co powie lekarz, ale mimo wszystko wierzę, że in vitro się uda.
Jak Wam mija dzień? -
Aries94 wrote:Ech, mąż wczoraj dał nasienie do badania i mamy wyniki - parametry dalej obniżone i słabe 😒
Ja za to dowiedziałam się z moich wyników, że przeszłam kiedyś toksoplazmozę i nawet o tym nie wiedziałam 😂
Teraz siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać 11.09. Zobaczymy co powie lekarz, ale mimo wszystko wierzę, że in vitro się uda.
Jak Wam mija dzień? -
nick nieaktualny