35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa, pytałam lekarza o robienie wykresu.
Jakoś nie specjalnie był za, bo powiedział, że za dużo rzeczy na to wszystko wpływa, więc sama temperatura nie jest wyznacznikiem.
A w ogóle to mimo wszystko się cieszę, że nie faszeruje mnie od startu hormonami, tylko wprowadza je w odniesieniu do sytuacji. On w sumie mnie nie zna, bo pojawiłam się u niego gdy już ciąża była obumarła.Także sam stara się poznawać funkcjonowanie mojego organizmu, a nie traktuje jakoś szablonowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2013, 15:13
polarmiś, bliska77, szczęśliwa 2, Mango, Lucky, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Aaaa, pytałam lekarza o robienie wykresu.
Jakoś nie specjalnie był za, bo powiedział, że za dużo rzeczy na to wszystko wpływa, więc sama temperatura nie jest wyznacznikiem.
A w ogóle to mimo wszystko się cieszę, że nie faszeruje mnie od startu hormonami, tylko wprowadza je w odniesieniu do sytuacji. On w sumie mnie nie zna, bo pojawiłam się u niego gdy już ciąża była obumarła.Także sam stara się poznawać funkcjonowanie mojego organizmu, a nie traktuje jakoś szablonowo.
mam nadzieję, że efektem tego będzie fasolinkasamira, caffe, megan8, Lucky, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
Caffe uwazam ze lakarz super
masz racje nie daje Ci lekow od tak sobie tylko mysli a to wazne a wczoraj znalazlam ze ten wysoki estradiolnto jak sa wlasnie pecherzyki ktore nie pekly
wiec tutaj nie masz sie co marwic ale to juz wiesz od lekarza
Dziewczyny wszystkim milego weekendu lub wyjazdow kto na urlop
Sorry ale ja tak jak polarmis pisze z tableta i tylko mnie to wkur...
caffe, megan8, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:to fajnie, że traktuje Ciebie jako indywidualny przypadek, to bardzo ważne
mam nadzieję, że efektem tego będzie fasolinka
Jaki efekt tego będzie, to się okażeDla mnie się liczy to, że w razie czegokolwiek, co będzie musiał mi zrobić, to będę robiła u niego, więc nie będę się tułała po mieście. Przynajmniej mam taką nadzieję.
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Caffe uwazam ze lakarz super
masz racje nie daje Ci lekow od tak sobie tylko mysli a to wazne a wczoraj znalazlam ze ten wysoki estradiolnto jak sa wlasnie pecherzyki ktore nie pekly
wiec tutaj nie masz sie co marwic ale to juz wiesz od lekarza
Dziewczyny wszystkim milego weekendu lub wyjazdow kto na urlop
Sorry ale ja tak jak polarmis pisze z tableta i tylko mnie to wkur...
A Ty się szczęśliwa nie denerwuj, bo w Twoim stanie to nie wskazaneszczęśliwa 2, bliska77, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
A tak na marginesie, to strzelam sobie ostatniego drinka, bo z tego co wiem to bromergonu nie można łączyć z alkoholem buuuuu
chyba, ze któraś z Was ma mi do przekazania inną pozytywną wiadomośćto poproszę o takową
megan8, szczęśliwa 2, Mango, Lucky, bliska77, grosza, Iwone lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,polarmis milo Cie widziedz,ja tylko na chwilke sie przywitac i znikam mam cala chate gosci nie daje juz z nimi rady.Ja sie kurwa grzecznie pytam czy to jest holel?Milego wieczoru
caffe, megan8, szczęśliwa 2, Mango, bliska77, Reni, Lucky, samira, polarmiś, promyk lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,polarmis milo Cie widziedz,ja tylko na chwilke sie przywitac i znikam mam cala chate gosci nie daje juz z nimi rady.Ja sie kurwa grzecznie pytam czy to jest holel?Milego wieczoru
szczęśliwa 2, Mango, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No własnie kazał mi się - nie pamiętam jak to określił: w tej sytuacji (chyba)nie przejmować/brać pod uwagę estradiolu. Jakoś się nim może aż tak bardzo nie przejęłam, bo w poprzednim badaniu był ok.
A Ty się szczęśliwa nie denerwuj, bo w Twoim stanie to nie wskazanepamietasz prolaktyna
I picie szkockiej tez dobrze ze odstawisz bo podobno podczas staran lepiej nie picbliska77, Mango, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny