35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwka76 wrote:Wiolu a wiesz że w tych dupkach i luteinach może cos być bo ja jak brałam też nie mogłam zajść w ciąże .Przy tych tabletach mialam cykle 28 dni a bez 36 dni co prawda długie
Ale jak tylko odstawiam to po pierwszym cyklu 36 dniowym zaskoczyłam odrazu .Więc może to i prawda że nic na siłe w organizmach nie zmieniać .Grunt że jest regularniebliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Tak wlasnie mysle Iwka i mam nadzieje, ze teraz nam pojdzie lepiej....tylko jak tak o tym wszystkim mysle to zaczynam sie coraz bardziej wkurzac ze stracilam 4 cykle....ta moja ginka od Dupka to chyab po kursie ESKK;-)
iwka76 wrote:Wiolu a wiesz że w tych dupkach i luteinach może cos być bo ja jak brałam też nie mogłam zajść w ciąże .Przy tych tabletach mialam cykle 28 dni a bez 36 dni co prawda długie
Ale jak tylko odstawiam to po pierwszym cyklu 36 dniowym zaskoczyłam odrazu .Więc może to i prawda że nic na siłe w organizmach nie zmieniać .Grunt że jest regularniebliska77, caffe, Reni, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga no to na bank jak zrezygnujesz, to zajdziesz
bo przecież od stycznia 2014 nie zaczniesz brać antykoncepcji, co???
proszę, nie poddawaj się!
ja mocno wierzę w Ciebie, w Was i Wasze nowe maleństwobliska77, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Aga no to na bank jak zrezygnujesz, to zajdziesz
ja mocno wierzę w Ciebie, w Was i Wasze nowe maleństwocaffe, Mango, Reni lubią tę wiadomość
-
Aga, pytalam jeszcze o to dojrzewanie pecherzykow, tzn. czy one zdaza prawidlowo dojrzec jesli ja mam owulacje bardzo wczesne czyli ok.10 dc no i potwierdzila to co ty napisalas wczoraj ze jak najbardziej i z tym nie ma problemu. Zreszta ja cale zycie mialam takie krotkie cykle i jakos zaszlam 3 razy w ciaze:-)
agafbh wrote:Viola, bardzo dobrze, ze poszłaś, niestety jest bardzo wielu lekarzy, którzy tak jak napisałaś, leczą kobiety wg jednego schematu, nie zagłębiając się zbytnio w konkretny przypadek, niestetycaffe, bliska77, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Viola, bardzo dobrze, ze poszłaś, niestety jest bardzo wielu lekarzy, którzy tak jak napisałaś, leczą kobiety wg jednego schematu, nie zagłębiając się zbytnio w konkretny przypadek, niestety
bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Aga no to na bank jak zrezygnujesz, to zajdziesz
ja mocno wierzę w Ciebie, w Was i Wasze nowe maleństwocaffe, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja też mam mieszane uczucia co do dupka
i też zastanawiam się nad moim lekarzem
dlaczego ten cykl spisał na straty, nie zainteresował się długim plamieniem
i dlaczego chce stymulować skoro do tej pory były owulki?
caffe, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Aga, pytalam jeszcze o to dojrzewanie pecherzykow, tzn. czy one zdaza prawidlowo dojrzec jesli ja mam owulacje bardzo wczesne czyli ok.10 dc no i potwierdzila to co ty napisalas wczoraj ze jak najbardziej i z tym nie ma problemu. Zreszta ja cale zycie mialam takie krotkie cykle i jakos zaszlam 3 razy w ciaze:-)
caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Jak odstawi to z pewnością Aga będzie miała całkiem naturalną antykoncepcje aż 9-cio miesięczną hihihihih
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 09:44
caffe, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja też mam mieszane uczucia co do dupka
i dlaczego chce stymulować skoro do tej pory były owulki?bliska77 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie Reni, kazde plamienie swiadczy o jakiejs nieprawidlowosci, tym bardziej jesli ktos nigdy wczesniej tego nie mial a nagle po dupku zaczyna miec. Zglaszalam to mojej gince przy kazdej wizycie a ona uparcie dalej kazala brac. No i ta stymulacja! Nie wiem, ja narazie jestem pod wrazeniem wczorajszej wizyty, ale tez w sumie nie wiadomo jak sie skonczy leczenie u tej "starej" mojej ginki....ale uwazam ze na pewno warto skonsultowac sie z conajmniej 2 lekarzami....
Reni wrote:ja też mam mieszane uczucia co do dupka
i dlaczego chce stymulować skoro do tej pory były owulki?bliska77, caffe, Lucky, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Dokladnie Reni, kazde plamienie swiadczy o jakiejs nieprawidlowosci, tym bardziej jesli ktos nigdy wczesniej tego nie mial a nagle po dupku zaczyna miec. Zglaszalam to mojej gince przy kazdej wizycie a ona uparcie dalej kazala brac. No i ta stymulacja! Nie wiem, ja narazie jestem pod wrazeniem wczorajszej wizyty, ale tez w sumie nie wiadomo jak sie skonczy leczenie u tej "starej" mojej ginki....ale uwazam ze na pewno warto skonsultowac sie z conajmniej 2 lekarzami....
caffe, Viola, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ale dupek to progesteron dla zagnieżdżenia i utrzymania ciąży, a miałaś go w porządku?
caffe, Reni, Viola, Lucky, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:masz rację że jest bardzo ważny dla podtrzymania ciaży ale tylko w tych przypadkach kiedy jest za mało progesteronu w drugiej fazie cyklu a lekarze często w ciemno wypisują i tyle
Bo ja mam bardzo niski, więc zupełnie się zgadzam z moim lekarzem, ze muszę brać luteinę, bo dupek nie zadziałał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 09:49
bliska77, Viola, Lucky, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
no własnie czy miałam?
nie zlecił mi badań po owu a z tego co Miśka mówiła to jakość tak około 20dc coś tam trzeba z progesteronem popatrzeć
caffe wrote:Ale dupek to progesteron dla zagnieżdżenia i utrzymania ciąży, a miałaś go w porządku?caffe, bliska77, Viola, Lucky, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no własnie czy miałam?
nie zlecił mi badań po owu a z tego co Miśka mówiła to jakość tak około 20dc coś tam trzeba z progesteronem popatrzećbliska77, Viola, Lucky lubią tę wiadomość