35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola wrote:Aga, ja juz od dzisiaj ruszam pelna para wiec nie wiem czy bede miala sily, a moj maz to zaczal juz wczoraj ale to byl taki szybki numerek na pol gwizdka, bardziej jego przyjemnosc...ale w razie szybszej owulacji moze sie okazac ze taki szybki numer bedzie skuteczny;-)...oby, bo ostanie 2 cykle sie spoznilismy:-(
także ja jestem wypoczęta i spragniona
caffe, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
no no a jak któraś długo nic nie robiła to i górnik się przyda do odgruzowania
Viola wrote:Ja tez jestem za hydraulikiem, aczkolwiek od przetykania jest jeszcze dobry kominiarz;-)caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
na pewno dłuższy
nawet parę metrów mai z kulą na końcu
ta kula kusi
Viola wrote:No i pchyba ma wiekszy sprzet od hydraulikaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 11:14
caffe, Olena, bliska77, Mango, satori lubią tę wiadomość
-
Aga, w sumie mieszkasz nie az tak daleko ode mnie, bo z Lodzi do Bielska jest super droga i mozna w 3 godziny dojechac...wiec wiesz...wpadaj
a potem sie zobaczy;-)
agafbh wrote:no kurcze to będziemy musiały się jakoś zgrać, bo my znowu mamy 4 dni wstrzemięźliwości bo jutro mój M powtarza badanie przed ewentualną IUItakże ja jestem wypoczęta i spragniona
caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na pewno dłuższy
nawet parę metrów mai z kulą na końcu
ta kula kusicaffe, Viola, Reni, bliska77, promyk, Lucky, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
pozostałabym przy hydrauliku
ma ten sprzęt do przepychania też więc może być zabawnie
Viola wrote:Reni kula kusi na pewno, ale ten sznurek mimo ze dlugi jakis zwiedniety i co z tym?caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Mi gin kazał zrobić hsg do 10dcBozia3 wrote:Dokładnie Viola tak uważam....w pierwszej fazie od powiedzmy u mnie 10 dc bzykoserca jak najczęściej....Dziś jeśli się dogadamy, to może coś podziałamy, choc to pewnie musztarda po obiedzie...jeśli owulka była wczoraj, to musiałyby się uchowac żołnierzyki sprzed 5 dni...więc - no same wiecie..co będe pisać...
A z tym clo - to właśnie pewnie o to chodzi...no nic zobaczę jak uda mi się zdobyć termin na drożność....bo to w szpitalach różnie bywa pewnie...
I mam do Was pytanie - czy ważny jest dzień cyklu? Po ginka mówiła, że niekoniecznie- żeby tylko nie było podczas @. Ale to chyba chodzi o to, że najczęściej sie robi zaraz po @, żeby wykluczyć ewentualną ciążę...czy tak?caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Poważnie to byłam dwa lata w związku z kominiarzem. Fakt sprzęt miał ogromny, tyle, że szczęścia mi nie przyniósł. Nie polecałabym. Raczej on chętny do latania po wszystkich domach...
bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
oo własnie Bozia.. i reszta bandy
miałam Was się zapytać
na awatarze masz dziecko z opaską na głowie
i zauważyłam że jak dzieciaki nie mają włosów albo taki meszek to rodzice zakładają im takie opaski z kokardą, kwiatem czy jakąś inną bzdurą
czy to czemuś służy? czy tylko ozdoba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 12:30
bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Poszłam do kliniki zarejestrować się ze skierowaniem na drożność (ponieważ nie spotkałam żadnego hydraulika, kominiarza ani nawet biednego listonosza....)
Niestety mam się zgłosić w któryś dzień od 7-8 rano (dla mnie to noc) i na bieżąco lekarz bada, bierze skierowanie i ustala termin badania.....dostałam skierowanie na Kopernika do Szpitala Uniwersyteckiego - koleżanki mnie pocieszyły, że większej rzeźni to sobie nie mogłam znaleść...a o znieczuleniu mogę zapomnieć...kurde już mi ciary przechodzą - ciekawe jak ja to przeżyje....bliska77, caffe, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oo własnie Bozia.. i reszta bandy
miałam Was się zapytać
na awatarze masz dziecko z opaską na głowie
i zauważyłam że jak dzieciaki nie mają włosów albo taki meszek to rodzice zakładają im takie opaski z kokardą, kwiatem czy jakąś inną bzdurą
czy to czemuś służy? czy tylko ozdoba?zobaczysz jak będziesz stroić swojego Natanka..już CIę widzę w akcji...tu niby taka ciu ciu ciu....z dystansem do dzieci - a jak swojego dorwiesz to sama zobaczysz..
Reni, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nie ale poważnie pytam do czego to ? taka ozdoba czy chodzi o uformowanie główki czy czegoś tam? nie znam się na tym .. nie podoba mi się to ale jak konieczne to trudno
tak samo jak przekłuwanie uszu niemowlakomWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 12:33
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:
Viola, caffe, Reni lubią tę wiadomość