X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem za hydraulikiem, aczkolwiek od przetykania jest jeszcze dobry kominiarz;-)
    caffe wrote:
    Ja obstawiam hydraulika, przy okazji przetka to co zatkane :P

caffe, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Ja tez jestem za hydraulikiem, aczkolwiek od przetykania jest jeszcze dobry kominiarz;-)
    No tak i do tego może szczęście przynieść :P

Mango lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Aga, ja juz od dzisiaj ruszam pelna para wiec nie wiem czy bede miala sily, a moj maz to zaczal juz wczoraj ale to byl taki szybki numerek na pol gwizdka, bardziej jego przyjemnosc...ale w razie szybszej owulacji moze sie okazac ze taki szybki numer bedzie skuteczny;-)...oby, bo ostanie 2 cykle sie spoznilismy:-(
    no kurcze to będziemy musiały się jakoś zgrać, bo my znowu mamy 4 dni wstrzemięźliwości bo jutro mój M powtarza badanie przed ewentualną IUI :-) także ja jestem wypoczęta i spragniona ;-)

caffe, Reni, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no a jak któraś długo nic nie robiła to i górnik się przyda do odgruzowania ;-)
    Viola wrote:

caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba ma wiekszy sprzet od hydraulika ;-)
    caffe wrote:
    No tak i do tego może szczęście przynieść :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 11:14

caffe, bliska77, Mango, satori lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno dłuższy
    nawet parę metrów ma ;-) i z kulą na końcu
    ta kula kusi ;-)

Viola wrote:
    No i pchyba ma wiekszy sprzet od hydraulika ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 11:14

caffe, Olena, bliska77, Mango, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, w sumie mieszkasz nie az tak daleko ode mnie, bo z Lodzi do Bielska jest super droga i mozna w 3 godziny dojechac...wiec wiesz...wpadaj 35pijacy.gif a potem sie zobaczy;-)
    agafbh wrote:
    no kurcze to będziemy musiały się jakoś zgrać, bo my znowu mamy 4 dni wstrzemięźliwości bo jutro mój M powtarza badanie przed ewentualną IUI :-) także ja jestem wypoczęta i spragniona ;-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kula kusi na pewno, ale ten sznurek mimo ze dlugi jakis zwiedniety i co z tym?
    Reni wrote:
    na pewno dłuższy
    ta kula kusi ;-)

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    na pewno dłuższy
    ta kula kusi ;-)
    Poważnie to byłam dwa lata w związku z kominiarzem. Fakt sprzęt miał ogromny, tyle, że szczęścia mi nie przyniósł. Nie polecałabym. Raczej on chętny do latania po wszystkich domach...

caffe, Viola, Reni, bliska77, promyk, Lucky, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozostałabym przy hydrauliku ;-) ma ten sprzęt do przepychania też więc może być zabawnie
    Viola wrote:
    Reni kula kusi na pewno, ale ten sznurek mimo ze dlugi jakis zwiedniety i co z tym?

caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena dobre hahaa1.gif

Olena, Mango, anek42 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin kazał zrobić hsg do 10dc
    Bozia3 wrote:
    Dokładnie Viola tak uważam....w pierwszej fazie od powiedzmy u mnie 10 dc bzykoserca jak najczęściej....Dziś jeśli się dogadamy, to może coś podziałamy, choc to pewnie musztarda po obiedzie...jeśli owulka była wczoraj, to musiałyby się uchowac żołnierzyki sprzed 5 dni...więc - no same wiecie..co będe pisać...:)

A z tym clo - to właśnie pewnie o to chodzi...no nic zobaczę jak uda mi się zdobyć termin na drożność....bo to w szpitalach różnie bywa pewnie...
    I mam do Was pytanie - czy ważny jest dzień cyklu? Po ginka mówiła, że niekoniecznie- żeby tylko nie było podczas @. Ale to chyba chodzi o to, że najczęściej sie robi zaraz po @, żeby wykluczyć ewentualną ciążę...czy tak?

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Poważnie to byłam dwa lata w związku z kominiarzem. Fakt sprzęt miał ogromny, tyle, że szczęścia mi nie przyniósł. Nie polecałabym. Raczej on chętny do latania po wszystkich domach...
    Opinia z pierwszej ręki hahaha

bliska77, Olena lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena, w sumie racja, chodzi i wpycha swoj sprzet do kazdego komina...niebezpieczna sprawa;-)

caffe, bliska77, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to tak jak ja Ci mówiłam, że może 13 :-) więc mogłabyś się załapać na wcześniejszych chłopaków ;-)

a listonosz Ci nie pomoże? ;-)
    wariatka..:)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo własnie Bozia.. i reszta bandy

miałam Was się zapytać

na awatarze masz dziecko z opaską na głowie

i zauważyłam że jak dzieciaki nie mają włosów albo taki meszek to rodzice zakładają im takie opaski z kokardą, kwiatem czy jakąś inną bzdurą

czy to czemuś służy? czy tylko ozdoba?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 12:30

bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do kliniki zarejestrować się ze skierowaniem na drożność (ponieważ nie spotkałam żadnego hydraulika, kominiarza ani nawet biednego listonosza....)
    Niestety mam się zgłosić w któryś dzień od 7-8 rano (dla mnie to noc) i na bieżąco lekarz bada, bierze skierowanie i ustala termin badania.....dostałam skierowanie na Kopernika do Szpitala Uniwersyteckiego - koleżanki mnie pocieszyły, że większej rzeźni to sobie nie mogłam znaleść...a o znieczuleniu mogę zapomnieć...kurde już mi ciary przechodzą - ciekawe jak ja to przeżyje....

bliska77, caffe, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oo własnie Bozia.. i reszta bandy

miałam Was się zapytać

na awatarze masz dziecko z opaską na głowie

i zauważyłam że jak dzieciaki nie mają włosów albo taki meszek to rodzice zakładają im takie opaski z kokardą, kwiatem czy jakąś inną bzdurą

czy to czemuś służy? czy tylko ozdoba?
    ozdoba oczywiście...:) zobaczysz jak będziesz stroić swojego Natanka..już CIę widzę w akcji...tu niby taka ciu ciu ciu....z dystansem do dzieci - a jak swojego dorwiesz to sama zobaczysz..:)

Reni, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ale poważnie pytam do czego to ? taka ozdoba czy chodzi o uformowanie główki czy czegoś tam? nie znam się na tym .. nie podoba mi się to ale jak konieczne to trudno
    tak samo jak przekłuwanie uszu niemowlakom

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 12:33

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Aga, w sumie mieszkasz nie az tak daleko ode mnie, bo z Lodzi do Bielska jest super droga i mozna w 3 godziny dojechac...wiec wiesz...wpadaj 35pijacy.gif a potem sie zobaczy;-)
    dzięki, dobrze, że mogę na Ciebie liczyć, to bardzo ważne w związku :-)

Viola, caffe, Reni lubią tę wiadomość

‹‹ 1141 1142 1143 1144 1145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ