35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chce nikomu wchodzic w tylek, ale zacne grono sie tu zebralo i poczucie humoru - rewelacja. Jak sie zbiora silne osobowosci, dochodzi do zderzenia, a tu byl wybuch nuklearny he he. Pewne postawy i poglady byly mi blizsze, a czasem nawet sie denerwowalam, ale dzieki temu bylo ciekawiej czytac
Reni, kapturnica lubią tę wiadomość
-
No i tylko dodam, ze nawet jak sie nie zgadzalam z jakas opinia, to nie negowalam calej postawy danej osoby, takie czytanie a nie uczestniczenie dalo mi kompletna bezstronnosc. Dlatego nawet dla Hery mam wiecej wyrozumialosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 10:43
-
Misiabella szacun dla Ciebie za przeczytanie calosci.
Mi osobiscie brakuje tego forum malo sie udzielalam ale czytalam namietnie z sentymentu tu zagladam no i kibicuje Reni.Tez pewnie ucieknie jak synek sie urodzi.beates, Misiabella, Reni lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Reni, Kapturnica, Beates, a na sniadanie co jadalyscie i na drugie?
Ja miałam wszystko rozpisane przez dietetyka. Mogłam jeść prawie wszystko, tylko w ograniczonych ilościach. Musiałam liczyć węglowodany i mierzyć cukier 1,5 godziny po posiłku.
Ja na śniadania jadlam głównie chleb pełnoziarnisty i pomidory
Taką miałam zajawkęMisiabella lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Kurde, mam dylemat. Mam resztke pierogow zrobionych przez tesciowa- ruskich- wiem ze to moze nie halo przy cukrzycy, no i w ogole unikam glutenu- znaczy jem raz na kilka dni, bo mam problem z roznymi alergiami. Myslicie ze jakbym ugotowala je i wystudzila, moglabym je zjesc, czy bylyby zbyt duzym przestepstwem?
Ja bym pewnie zjadła . Ale Max 3Misiabella lubi tę wiadomość
-
Beates, no to ja pojechalam, zjadlam 6 na zimno Jutro ide po glukometr i do dietetyczki, to moze mi ustali cos konkretnego. Na razie jem 5-6 posilkow dziennie i zero slodyczy. Zauwazylam poprawe, bo nie czuje chcicy na slodkie, jaka czulam kazdego dnia, bo troche zaniedbywalam porzadne jedzenie. Niektorzy jedza ile wlezie slodyczy a cukrzycy nie maja, szczesciarze
beates lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Beates, no to ja pojechalam, zjadlam 6 na zimno Jutro ide po glukometr i do dietetyczki, to moze mi ustali cos konkretnego. Na razie jem 5-6 posilkow dziennie i zero slodyczy. Zauwazylam poprawe, bo nie czuje chcicy na slodkie, jaka czulam kazdego dnia, bo troche zaniedbywalam porzadne jedzenie. Niektorzy jedza ile wlezie slodyczy a cukrzycy nie maja, szczesciarze
a stosujesz jakąś konkretną dietę, czy po prostu starasz się zdrowo?"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -
Jem gotowane mieso, rybe pieczona, nie jem slodyczy, nie pije sokow, jesli makaron to pelnoziarnisty i na zimno, tak samo ryz, brazowy, kasza gryczana. No i raz te 6 pierogow Na sniadanie parowki albo jajka plus dwie kromki chleba zytniego na zakwasie zytnim lub gryczany na gryczanym. A i do sniadania zawsze slatka z surowych warzyw z oliwa z oliwek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 12:51
-
Reni urodziła pięknego chłopca. Informuję jako dawna higienistka forum. Na pewno za chwile wpadnie i opowie, jak było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 15:31
Iwone, Dana721, trodde, gosia7122, beates, Zuza6, Misiabella, klamka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś beta 140! Ponad 200% wzrostu. Może coś z tego będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 16:38
gosia7122, beates, Zuza6, Misiabella, kapturnica, Madzia02, Mega, Reni lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Gdyby mnie czytanie naprawde nie wciagnelo, nie przeczytalabym, ale po prostu mi sie chcialo. Siedze na zwolnieniu, syn ciagle choruje, dla mnie to czytanie bylo jak taki zasluzony odpoczynek na koniec dnia, choc nie wiem, czy zasluzony he he. Jutro zaczynam kłucie glukometrem. Dzisiaj zaczela mi sie jakas wirusowa infekcja, wiec jestem ciekawa jaki bede miec cukier Dietetyczka odradzila mi jedzenie pierogow ruskich
beates lubi tę wiadomość
-
Zreszta mysle ze jak ktos sie stara o dziecko, to warto by przeczytal takie forum od deski do deski, takie przyjemne z pozytecznym Mam nadzieje ze Reni opisze swoj porod, bo tak to bedzie jak nieskonczona historia
kapturnica lubi tę wiadomość