Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Kawka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulasek wrote:
    Just 🤗 To dziadkowie tym bardziej będą w weekend szczęśliwi i wszystko na pewno dobrze pójdzie 😉
    Co do mnie to tak rozmawiamy od początku z lekarką , Ona od razu Nam powiedziała, że przy wynikach Męża to naturalnie mieliśmy koło 1 procent szans 😖 No i jest to Picsi i jakieś podłoże specjalne. Ale mój wiek też nie pomaga , po prostu trzeba próbować, tym bardziej ,że w końcu za 3 razem udało się z tym jednym zarodkiem .
    W ogóle rozbawiłaś mnie ciut z tą Twoją przepraw😅 ,choć wiem, że Tobie do śmiechu nie było 😶 aż mi się przypomniało, jak pracowałam w żłobku i też były przygody z tym ,że dziecko całe umazane🤭

Anulka🤗 przytulam i trzymam kciuki , by było dobrze 🫂☘️✊️

Kawka 🤗co tam u Ciebie nowego?

Przytulasku, a jeśli mogę spytać ile mieliście plemników w 1 ml nasienia, że lekarka stwierdziła, ze 1 % szans na zajście? Udało się Wam dotrzeć do sedna problemu z nasieniem?
    I czy wybieracie sobie jaka będzie metoda, tzn IMSI, ICSI czy to lekarz ma zdecydować?

U nas z nowości - jesteśmy umówieni na kwalifikacje do IVF 24.06 i jestem troche przerażona. Ale jednocześnie spadł mi kamień z serca, że wychodzimy z zawieszenia życiowego w którym tkwiłam przez ostatnie 6 miesięcy czekając na wyniki po operacji...
    Od teraz jest plan na koksowanie komórek dietą ;)

@Ola89 fajnie się czyta o tych bobaskowych przygodach! I to jest takie niesamowite, że Małemu do zabawy wystarczy pielucha ;)

⏳ od 06.2024

36 👩
    D3, B12, estr, prolaktyna, owulacje
    🔻niski prog 8DPO: 12ng
    MUCHA, sonoHSG - OK
    Pasożyty - OK

41🧔‍♂️
    Posiewy OK
    Kariotypy OK
    🔻 ciężki czynnik męski - OAT
    🔻 operacja żpn - styczeń' 26 - brak poprawy
‹‹ 1383 1384 1385 1386 1387
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ