CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to w tej sytuacji moj maz czasem sie smieje ze gdyby mu pierwszy numer wyszedl to ja moglabym byc jego corką...16 lat różnicy...ale nie zamienila bym go na nikogo innego!
-
Cos w tym jest moj starszy 7lat wiec gada ze jak on na stojaco pod stol wchodzil to o mnie dopeiro myslec zaczyhnali heheheh..Chociaz pamietam ze bykl czas tak jakos jak mial 35lat ze mial male jazdy ze on sie starzeje i takie tam bla bla..Teraz mu sie odmienilo stwierdzil ze jest piekny i gladki ihh
-
Robotka1 wrote:hahaha no to chociaż potraktuję to jako trenig :D
chowam chowam, blondyneczkę róźnica wieku w normie:D
mój mąż się zawsze śmieje że jak on przyjmował komunię świętą pierwszą to ja mu się rodziłam;) -
coooo? 170cm ma?? rany ciezko mi sobie to wyobrazic:) sama mam 168 wzrostu;)
młoda u mnie tez wysoka, 128 ciuchy to andard, rajstopy 134;)
najwyższa w zerówce wśród 5-6 latków;)
jem bułe:D kupiłam sobie uwaga-smalec hahaha:) -
Robotka1 wrote:coooo? 170cm ma?? rany ciezko mi sobie to wyobrazic:) sama mam 168 wzrostu;)
młoda u mnie tez wysoka, 128 ciuchy to andard, rajstopy 134;)
najwyższa w zerówce wśród 5-6 latków;)
jem bułe:D kupiłam sobie uwaga-smalec hahaha:)
No to dobrze bedzie z gory na innych patrzyc i w tlumie sie nie zgubi...Ty bule ze smalcem a ja z cebula ihihih -
No i znowu tempka skoczyła do góry.
Dzisiaj mam termin na @ oby nie przyszła . Cykle mam 27-29.
dwa czy trzy razy miałam bardzo krótki cykl 17cykl i 22cykl.
Nie wiem czemu, mnie się wydaje że to po clo, bo od października miałam trzy miesięczną przerwę od clo i tu mi się coś babrało... -
haha to podajmy sobie rękę jakieś dziś wiejskie jesteśmy;)
ooo już pojadłam:)
od rana tylko 2 herbaty wypiłam,z cytryną i sokiem malinowym.
czeka na mnie PAwełek czekoladowy:D tak się ładnie uśmiecha:D
kurcze ja tak mysle o tym moim clo to mnie nic przy nim nie bolało, dopiero pregnyl dał mi popalić. -
Madziara wrote:gratuluje bardzo....a dlaczego lekarz pow ze Na straty...?
Tzn, powiedział mi w 15 dc na tym drugim monitoringu, że chyba musimy sobie ten cykl odpuścić bo nic się w całość nie składało, nie było żadnego ładnego pęcherzyka. Dziwne to wszystko, już nie mogę się doczekać wyników bety... -
Robotka1 wrote:haha to podajmy sobie rękę jakieś dziś wiejskie jesteśmy;)
kurcze ja tak mysle o tym moim clo to mnie nic przy nim nie bolało, dopiero pregnyl dał mi popalić. -
Mikoszka wrote:No i znowu tempka skoczyła do góry.
Dzisiaj mam termin na @ oby nie przyszła . Cykle mam 27-29.
dwa czy trzy razy miałam bardzo krótki cykl 17cykl i 22cykl.
Nie wiem czemu, mnie się wydaje że to po clo, bo od października miałam trzy miesięczną przerwę od clo i tu mi się coś babrało... -
Robotka1 wrote:haha to podajmy sobie rękę jakieś dziś wiejskie jesteśmy;)
Cześć dziewczyny
Ja ledwo się obudziłam dostałam info, że moim znajomym wczoraj urodził się Antoś. Zdjęcia już oglądałam, śliczny.. Tylko jakoś tak mi smutno trochę.. W lutym rodzą dwie koleżanki, potem kuzynka, a tu nic się nie dzieje..
Pabelka, może zakup swojemu jakieś męskie witaminy i tak spróbuj działać. Albo idź ze swoim na te badania. U nas mogłam z nim nawet wejść i mu pomóc, ale nie chciał. Jejku ja naprawdę nie kumam facetów, którzy się tego wstydzą. Nam to się wszędzie zagląda i jest ok.
Inusia gratulacje
Mnie w dwóch cyklach z CLO już po 2 tabletce jajniki tak naparzały, że chodzić nie mogłam, ale pęcherzyk rósł pięknie, teraz znowu nic mnie nie boli, ale brałam antybiotyk może coś się poprzestawiało..kapturnica lubi tę wiadomość
-
Jak brałam prenygl to miałam kilka objawów.
A teraz zupełnie nic... nic mi nie boli ani nic...oprócz bóle miesiączkowe lekkie pobolewanie lewego jajnika i troszkę mi powiększyło otoczki brodawki i żyły ale nie pamiętam czy takie żyły miałam przed okresem.
Testu narazie nie zrobię nie chcę rozczarować, poczekam jeszcze ze dwa dni. -
po pregnylu jakąś godzinę zaczeło mnie podbrzusze łupać jak na okres, nie mogłam się wyprostować, i na drugi dzień jak się kochałam z mężem to po stosunku powtórka.....trwała kilka minut może i koniec, a tak to nic nie czułam, jakieś ćmienie w dole brzucha przy owulacji ale to tyle.
-
Cześć Dziewczyny, w tym cyklu zaczynam swoją przygodę z CLO (w ramach przygotowania do inseminacji). Wiem, że pewnie nie ma reguły, ale mam pytanie, jak było w Waszym przypadku: czy CLO przyspieszył Wam owulację?
(Ja zwykle owuluję między 16 a 19dc, a dopiero na 14 dc udało mi sięzapisać do tego lekarza, który ma mi docelowo robić inseminację i boję się, żeby wtedy nie było już po przysłowiowych ptakach).