CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
BOMBELEK robiłam badania progesteronu i mam w normie:) a to jak jest powyzej normy wtedy sa długie cykle?
TOPOLA trzymam kciuki:) oby to była małą fasolka:) piękna temp:)
INGEBJORG faktycznie wszystko piękne i endo i pęcherzyki, obyś nie musiała podejmować już decyzji, czasami złoty strzał jest lepszy od codziennego współżycia:)Topola lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyIngebjorg, wygląda na to, że jesteś bardzo blisko celu. Może akurat się uda
A może masz możliwość dołączyć do męża? ja na Twoim miejscu rzuciłabym wszystko i pojechała dalej działać. Szkoda takiego cyklu, piękne endo i jajeczka...
Asiek, ja też nigdy nie miałam problemów z drugą fazą cyklu, jednak na skrócenie cykli gin kazał mi brać luteinę od 16 dc przez 10 dni, potem odstawić i czekać na krwawienie. Dzięki temu miałam cykle co 30 - 31. Na ulotce luteiny we wskazaniach jest leczenie cykli bezowulacyjnych i zaburzeń cyklu miesiączkowego. Można też brać duphaston, czymś tam się różni od luteiny ale dokładnie nie wiem czym. -
A bo to od jednych znaojomych a to od drugich
Wiesz co Bombelek na początku miałam tylko na papierze lekko różówe, później brązowe. Potem ciemno brązowe, brałam luteinęi robiło się czerwone jasnoczerwone,później zanikało i było lekko różówe.
Więc tak wyglądało moje plamienie. W pewnym momencie myśłałam że poroniłam- ale było ok.Dopiero potem się rozwinęło...
Topola oby sie @ nie pojawiłaTopola, Bombelek87, asiek191 lubią tę wiadomość
-
Bombelek87 wrote:Ingebjorg, wygląda na to, że jesteś bardzo blisko celu. Może akurat się uda
A może masz możliwość dołączyć do męża? ja na Twoim miejscu rzuciłabym wszystko i pojechała dalej działać. Szkoda takiego cyklu, piękne endo i jajeczka...
Asiek, ja też nigdy nie miałam problemów z drugą fazą cyklu, jednak na skrócenie cykli gin kazał mi brać luteinę od 16 dc przez 10 dni, potem odstawić i czekać na krwawienie. Dzięki temu miałam cykle co 30 - 31. Na ulotce luteiny we wskazaniach jest leczenie cykli bezowulacyjnych i zaburzeń cyklu miesiączkowego. Można też brać duphaston, czymś tam się różni od luteiny ale dokładnie nie wiem czym.
Niestety nie mogę pojechać do M -
nick nieaktualny
-
Topola, to jakieś objawy/zmiany już u Ciebie widać, super! oby to były objawy na dzidzię
U mnie cisza, nie czuję się ani ciążowo ani na @. Jak byłam w pierwszej ciąży to po prostu to czułam, a teraz nic, więc myślę, że to będzie kolejny nieudany cykl - już trzeci z CLO. I przyznam też, że coraz częściej myślę o przerwie w starankach.Topola lubi tę wiadomość
-
Trochę jestem skołowana tymi "objawami" bo wydaje mi się że czuję je już od zastrzyku, czyli to by znaczyło że to pregnyl je wywołuje?
Zobaczymy co będzie. Czekanie mnie dobija.
Zielonkavva, a w pierwszą ciążę też zaszłaś biorąc Clo? Miałaś wtedy objawy, czy czułaś to instynktem macierzyńskim?
Zastanawia mnie też jaka powinna być szyjka w drugiej połowie cyklu (ciążowego i nie)? U mnie jest średnio miękka i chyba nisko, ale nie mam z tym zbyt dużego doświadczenia. Czuję tak jakbym mogła ją popchnąć palcem i wsunąć wyżej, jakby była elastyczna i się naddawała.
Hyhy, mam wrażenie, że piszę jakieś całkowite głupoty
Miru, Bombelek, Asiek, Ingebjorg! Trzymam kciuki!Bombelek87 lubi tę wiadomość
-
Topola, w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu z CLO + monitoring. Czułam podświadomie, instynktem macierzyńskim chyba
Potem doszły objawy - ból piersi, zwłaszcza sutków + uczucie rozpierania w macicy + senność, takie były moje pierwsze objawy ciąży.
Co do szyjki, to ja się kompletnie nie znamTopola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, moje straszne, ciemne krwawienie wróciło, pomimo brania luteiny. Bardzo się boję. To na pewno nie implantacja, piersi w ogóle mnie nie bolą od kiedy zaczęłam krwawić i są miękkie. Teraz już jestem pewna na 100 proc, że po tym cyklu przestaję brać leki.
-
Kochane wlasnie sobie zdalam sprawe ze bede testowala w urodzinki mojego m(;
A moze tym razem prezent bedzie udany? Oj oby!
Dzis 16dc.
W weekand byla u nas kuzynka ze swoim 2 miesiecznym skarbem! Wynosilam sie go na rekach,wycalowalam a moj syn pytal czy mozemy go zatrzymac! i powiem Wam szczerze ze w glebi serca czulam zal! My zaczelismy staranka 2 m-ce przed nimi,i oni juz od 2 m-cy ciesza sie szkrabem a my w dalszym ciagu w martwym punkcie...
Oby urodziny mojego M byly udane! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, jestem tutaj nowa chociaż od jakiegoś czasu sledzę ten wątek. To mój pierwszy cylko z clo, ale prawdopodobnie nie będzie udany. Mam tylko jeden pęcherzyk 1,56x1,32 i lekarz u którego byłam powiedział, ze mamy marne szanse
od dawna staramy sie o dziecko i mam coraz mniej sił...
-
Kaliska witaj w naszym skromnym gronie!
Nie mozna sie poddawac! pozytywne myslenie dodaje zapalu do dzialania a samo dzialanie predzej czy puzniej konczy sie sukcesem! Moze pecherzyk jeszczeurosnie moze ovulka sie przesunie? Zaczekaj jeszcze troszke! A w ktorym dc jestes? -
nick nieaktualny
-
A skad wiesz ze wszystko ok!? Jakies badania przechodziliscie? 2 lata to tez juz sporo,wiec mnie sie wydaje ze gdyby bylo ok to i fasolinka by byla! My o 2 dzieciatko sie staramy tez juz 15m-cy...z tym zeja mam problemy z pecherzykami niepekajacymi wlasnie! Damy rade kochane!