CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia35 wrote:Dziewczyny u mnie niestety @ i to tonę w niej chyba dlatego ze miałam dużo pęcherzyków ( No ale i tak nic z tego) albo może jakieś torbiele były - nie wiem. Chyba będę musiała pampersy zakupić Ponieważ to był moj 1 cykl z Clo, a miałam dość duża dawkę ( dwie tabletki) zastanawiam się jak to wpłynęło na endo, czy nie pogorszyło i czy w ogóle będą szanse w kolejnym cyklu. Wiecie mozne na jakim etapie cyklu w monitoringu można sprawdzić grubość endo ?
Nie lubię 😔 ja za to miałam odwrotnie, bardzo skąpa miesiaczka. Jutro idę na monitoring i spytam właśnie o te endomerium, jak wygląda w tym cyklu -
Vivian wrote:Nie lubię 😔 ja za to miałam odwrotnie, bardzo skąpa miesiaczka. Jutro idę na monitoring i spytam właśnie o te endomerium, jak wygląda w tym cyklu
-
nick nieaktualnyAndzia35 wrote:Vivian a na jakim etapie cyklu idziesz teraz na monitoring ? Tuż przed owu czy jeszcze wcześniej ?
Tuż przed owu 🙈 jutro mam 14 dc, i lekarz kazał przyjść właśnie w ten dzień, bo później zaczęłam brać Clo (ostatnio brałam od 2 i szłam w 12 dc,a teraz brałam od 4dc i mam przyjść 14 dc) ale juz czuje jajniki tak owulacyjnie właśnie i robiłam też testy owulacyjne i wczoraj obie kreski były tak samo wyraźne, a zrobiłam też dziś i kreska była wyraźniejsza niż kontrolna więc nie wiem kiedy ta owu moze nawet jutro 🙈
Boję się że przyjdę jutro na wizytę A tam będzie już po owu🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 15:18
-
Andzia zależy od którego dc masz brać Clo i jak długie są twoje cykle, ale najlepiej iść mniej więcej chociaż te 2-3 dni przed owu.
-
Dziewczyny a piłyście czerwone wino zalecane na poprawę endo w trakcie brania clo czy dopiero po odstawieniu clo ?nie wiem czy to dobry pomysł mieszać lek z alkoholem ale tyle się pisze o tym czerwonym winie i jego pożytecznych właściwościach na endo...
-
Andzia35 wrote:Dziewczyny a piłyście czerwone wino zalecane na poprawę endo w trakcie brania clo czy dopiero po odstawieniu clo ?nie wiem czy to dobry pomysł mieszać lek z alkoholem ale tyle się pisze o tym czerwonym winie i jego pożytecznych właściwościach na endo...
-
Vivian wrote:Tuż przed owu 🙈 jutro mam 14 dc, i lekarz kazał przyjść właśnie w ten dzień, bo później zaczęłam brać Clo (ostatnio brałam od 2 i szłam w 12 dc,a teraz brałam od 4dc i mam przyjść 14 dc) ale juz czuje jajniki tak owulacyjnie właśnie i robiłam też testy owulacyjne i wczoraj obie kreski były tak samo wyraźne, a zrobiłam też dziś i kreska była wyraźniejsza niż kontrolna więc nie wiem kiedy ta owu moze nawet jutro 🙈
Boję się że przyjdę jutro na wizytę A tam będzie już po owu🙈
Może będzie jeszcze przed, choć nigdy nie wiadomo 🙈 Ja teraz miałam identyczną sytuacje, tyle że ja liczyłam na to żeby zobaczyć pęknięty pęcherzyk, a on dalej siedział 🤦🏼♀️ Testy pozytywne wychodziły mi dzień wcześniej i w dniu monitoringu, a gin powiedziała że jeszcze tego samego dnia, najpóźniej na następny dzień będzie owu 😉 Także szanse masz.Vivian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Może będzie jeszcze przed, choć nigdy nie wiadomo 🙈 Ja teraz miałam identyczną sytuacje, tyle że ja liczyłam na to żeby zobaczyć pęknięty pęcherzyk, a on dalej siedział 🤦🏼♀️ Testy pozytywne wychodziły mi dzień wcześniej i w dniu monitoringu, a gin powiedziała że jeszcze tego samego dnia, najpóźniej na następny dzień będzie owu 😉 Także szanse masz.
Dziś będzie chwila prawdy 😂🙈Dip88 lubi tę wiadomość
-
Vivian wrote:Dziś będzie chwila prawdy 😂🙈
Vivian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Trzymam kciuki 🤞 I daj znać po wizycie 😉
No i jeszcze jestem przed owu się okazało 😁 tym razem aż 3 pęcherzyki 🙈 no i dostałam znów zastrzyk Ovitrelle
Pytałam o endomerium I powiedział że ma 11,2 więc jest dobrze 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 20:08
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Vivian wrote:No i jeszcze jestem przed owu się okazało 😁 tym razem aż 3 pęcherzyki 🙈 no i dostałam znów zastrzyk Ovitrelle
Pytałam o endomerium I powiedział że ma 11,2 więc jest dobrze 😁Vivian lubi tę wiadomość
-
anka wrote:Dzisiaj 2 dzień z cło i już czuję jajniki mam podwójną dawkę cło mam nadzieję że tego 10 DC już będzie jakiś dominujący 🙈
-
nick nieaktualny
-
Annie13 wrote:Madlennnn to moze poproś żeby Ci lekarz to wszystko jeszcze raz dokładnie wytłumaczył. Tak jak napisała Dip88 z reguły lekarze mówią żeby się starać od dnia podania zastrzyku.
Anka trzymam kciuki! To musi być TEN szczęśliwy cykl! 😊
Pocahontas91 tez trzymam kciuki za bete!
Dziękuję za Wasze kciukasy, niestety u mnie znów lipa. Trudno, dziś winkuję na smutno, od następnego cyklu walczę dalej. Powodzenia Wam! ✊🏻
-
Pocahontas91 wrote:Dziękuję za Wasze kciukasy, niestety u mnie znów lipa. Trudno, dziś winkuję na smutno, od następnego cyklu walczę dalej. Powodzenia Wam! ✊🏻
Pocahontas91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:To szybko, ja jajniki ostatnio dopiero czułam przy ostatniej tabletce, no ale ty masz mocniejszą dawkę 🙂
-
anka wrote:Ja przy jednej dawce wgl nie czułam , w 12 dc był jeden pęcherzyk i to około 12 mm 😏 dlatego poprosiłam doktora czy możemy zwiększyć ☺️
anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziś 7dpo zrobiłam badanie krwi. Powiedzcie mi może czy te wyniki są dobre? I jakie są normy?
Jeszcze nigdy nie miałam takiego wysokiego poziomu tych hormonów. 🙈🙉 jakie są ogólnie normy tych hormonów ?
Jestem 8dpo ovitrelle. Brałam również clo, były 2 pecherzyki.
Estradiol 263,4pg/ml
Progesteron 29,7ng/ml
Drugie pytanie czy stosowalysciw również Clo z Ovitrelle i udało wam się zajść w ciąże ? Jeżeli tak to kiedy miałyście pozytywny test ?