CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Guerka wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy któraś z Was byla stymulowana Clo pomimo tego ze pęcherzyki rosły?? Moje rosną, ale nie pękają, a lekarz chce zacząć stymulację calego cyklu.
ja też brałam CLO gdzie naturalnie rosły pęcherzyki.01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
Guerka wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy któraś z Was byla stymulowana Clo pomimo tego ze pęcherzyki rosły?? Moje rosną, ale nie pękają, a lekarz chce zacząć stymulację calego cyklu.
-
nick nieaktualnyGuerka wrote:Moje rosną bez clo, ale wlasnie nie pękają i nie wiem co myslec o stymulacji clo, nie chcę byc mądrzejsza od lekarza, ale moglby chyba spróbować sam zastrzyk,chyba ze po clo pęcherzyki będą lepszej jakości???
-
Teraz to nawet nie będę miala do kogo isc bo jest na urlopie, a do innego nie chce. W nastepnym cyklu mam przyjść do niego i powiem mu o moich wątpliwościach, moze będzie mial jakiś dobry argument do stymulowania clo, jak nie to poproszę tylko o zastrzyk i monitoring.
-
Guerka lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Asiasia wrote:dzieki, ale wogole jesli byla potwierdzona owu to ile moze trwac faza lutealna?
Ja miałam dwa razy potwierdzoną owulacje monitoringiem i raz dostałam @ po 17 dniach, a drugi raz po 18.03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Chciałam zapytać czy znacie przypadki, że po podaniu 10000 j.m. pregnylu pęcherzyk nie pękł? Pytam o to, ponieważ miałam w piątek podany pregnyl, a do dzisiaj nie pojawiły się u mnie żadne objawy owulacjiSłyszałam, że przy tak dużej dawce powinien pojawić się spory ból, a u mnie nic takiego nie miało miejsca. Temperatura też nie skoczyła. Obawiam się, że pęcherzyk po prostu nie pękł. Monitoring mam dopiero w piątek i tak się martwię...
-
nick nieaktualnyWyczekująca wrote:Hej dziewczyny
Chciałam zapytać czy znacie przypadki, że po podaniu 10000 j.m. pregnylu pęcherzyk nie pękł? Pytam o to, ponieważ miałam w piątek podany pregnyl, a do dzisiaj nie pojawiły się u mnie żadne objawy owulacjiSłyszałam, że przy tak dużej dawce powinien pojawić się spory ból, a u mnie nic takiego nie miało miejsca. Temperatura też nie skoczyła. Obawiam się, że pęcherzyk po prostu nie pękł. Monitoring mam dopiero w piątek i tak się martwię...
-
Dziekuje Wam Monia i Beata. U mnie jest 17dzien po owu. Kurcze a mialam jakas nadzieje ze faza lutealna po potwierdzonej owu moze tylko do 16dni trwac, ale mnie pouczylyscie. Brzuch cos tam mnie pobolewa, chwile znow nie i tak samo z piersiami (to wlasciwie dla mnie nowe zjawisko ale to moze byc od Ovitrelle, prawda?)Jutro ide do kliniki wiec sie duzo wyjasni, ale po cichu prosze Bozie, zeby @ nie przyszla. U mnie bylo jednak tak, ze moj lekarz sprawdzil czy pecherzyka po zastrzyku nie ma i nie bylo. Ale jako, ze wlasciwie przepisano mi go przy rozmiarze 16mm (wiec malo) ale przy dobrych wartosciach hormonow, lekarz mi powiedzial... zobaczymy, bo nie wiem czy w pecherzyku byla dojrzala komorka jajowaAsiasia