CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:Też ostatnio miałam 2 ładne pęcherzyki, dali mi pregnyl 5000 i żaden nie pękł.Nie wiem od czego zależą te dawki i cały czas się zastanawiam czy jakby dali 10000 czy by pękły.A tak to mam problem. Tobie oczywiście życzę pęknięcia:)
-
Jak miałam jeden pęcherzyk to przy dawce pregnylu 5000 pękł, więc pewnie dlatego myślała, że i te pękną przy tej samej dawce.Ja co cykl to przerabiałam inny przypadek.Ale i tak problemem też było cienkie endometrium.
tulipanna wysłałam wiadomośćtulipanna lubi tę wiadomość
-
Ashira wrote:Releaseme, z tymi szansami w pierwszym cyklu chodzi mi o rozne czynniki, biore na stale wiele lekow na inne rzeczy i ten jest kolejnym obciazeniem dla organizmu. Poza tym wiek itp. Moze jakbym miala 25 lat to by mi sie tak nie spieszylo:)
-
Witam:) dziś zaczęłam drugi miesiąc z Clo. W poprzednim owulacja w 16 dc w lewym jajniku dwa pęcherzyki jeden peknal rano(mega bol jajnika) wieczór był monitoring i drugi prawdopodobnie 17 dc rano (ból jajnika), przez 10 dni duphaston. Szansa na bliźniaki hyh ale nic nie wyszlo. Kolejny miesiąc nadzieji
-
Powodzenia Miki85, oby teraz sie udalo
Ja wlasnie skonczylam pierwsza ture Clo, efektow ubocznych nie czuje i na razie roznicy wielkiej nie maOprocz tego, ze sluz mam jakby plodny juz od 2 dni, czyli od 8dc, nie wiem, czy to mogla byc taka bardzo wczesna owulacja?? Czy po prostu organizm tak reaguje na lek...
Monitoring mam dopiero w czwartek, czyli w 16dc - zdaje sie, ze pozno, ale coz poradzic. Dam znac po, w miedzyczasie starania w toku -
Dziewczyny, chciałabym trochę podpytać o tę stymulację. Czy do Clo zawsze musi być zastrzyk na pęknięcie? Jak to wygląda cenowo? I nie wiecie czy endometrioza jest przeciwwskazaniem do stymulacji?"Wychodź z domu każdego dnia. Cuda tylko czekają, aż je odkryjesz"
2011 - początek starań
HASHIMOTO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, ENDOMETRIOZA, dwie laparoskopie
-
nick nieaktualnyKatie87 wrote:Dziewczyny, chciałabym trochę podpytać o tę stymulację. Czy do Clo zawsze musi być zastrzyk na pęknięcie? Jak to wygląda cenowo? I nie wiecie czy endometrioza jest przeciwwskazaniem do stymulacji?
Katie87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmile wrote:Najlepiej mierzyć temperaturę, wtedy jesteś w stanie sama stwierdzić czy była owulacja:)ja ngdy nie miałam owu w 14dc i zazwyczaj ok 16dc byłam podglądać czy rosło.A po śluzie to nie umiem stwierdzić co,jak i kiedy:)
-
nick nieaktualnyZetzet wrote:Powodzenia Miki85, oby teraz sie udalo
Ja wlasnie skonczylam pierwsza ture Clo, efektow ubocznych nie czuje i na razie roznicy wielkiej nie maOprocz tego, ze sluz mam jakby plodny juz od 2 dni, czyli od 8dc, nie wiem, czy to mogla byc taka bardzo wczesna owulacja?? Czy po prostu organizm tak reaguje na lek...
Monitoring mam dopiero w czwartek, czyli w 16dc - zdaje sie, ze pozno, ale coz poradzic. Dam znac po, w miedzyczasie starania w tokuBo moze sie okazac juz po owulacji.
-
Katie87 wrote:Dziewczyny, chciałabym trochę podpytać o tę stymulację. Czy do Clo zawsze musi być zastrzyk na pęknięcie? Jak to wygląda cenowo? I nie wiecie czy endometrioza jest przeciwwskazaniem do stymulacji?
-
Za clo 10 tabletek płaciłam ok 20 zł, za pregnyl też gdzieś tyle, tu najnowsze ceny pregnylu. http://bazalekow.mp.pl/leki/item?item_id=85487
Ovitrelle jest droższy od 100 do 150 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:07
-
Edka wrote:Za clo 10 tabletek płaciłam ok 20 zł, za pregnyl też gdzieś tyle, tu najnowsze ceny pregnylu. http://bazalekow.mp.pl/leki/item?item_id=85487
Ovitrelle jest droższy od 100 do 150 zł.
Dziękuję bardzo"Wychodź z domu każdego dnia. Cuda tylko czekają, aż je odkryjesz"
2011 - początek starań
HASHIMOTO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, ENDOMETRIOZA, dwie laparoskopie
-
Kobietki, u mnie już po owulacji, dziś tempka poszła do góry, wczoraj po południu odczuwałam ból prawego jajnika a wieczorem mega mocny ból, obstawiam że była owulacja. Nie wiem jak wytrzymam te 2 tygodnie do testowania ;-)tak czy inaczej CLO 2x1 spełniło swoją rolę
-
nick nieaktualny