Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
***Sikorka*** wrote:A w jakie dni doktor jest na oddziale wiesz moze?
Tylko ze ja nie leżę u dr na oddziale a u jego ojca.
Dr byl u mnie we wtorek to moge sie tylko domyślac ze we wtorek.
Moze reszta dziewczyn sie wypowie w tym temacie.***Sikorka*** lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
***Sikorka*** wrote:A w jakie dni doktor jest na oddziale wiesz moze?
U dr jest to różnie, ja akurat leżałam na oddziale niepłodności, pon, środy doktor ma najczęściej blok operacyjny , planowe cesarki itd, też zależy jak ma dyżury w centrum niepłodności, obchody na oddziale też różnie,u mnie też dr przychodził na salę jak byłam, czy jak się widzieliśmy na korytarzy też zdania zamieniliśmy, badania też robił jak był, ogólnie jak coś to pisałam sms, po porodzie też już byłam na innym oddziale to przyszedł tam gdzie leżałam.***Sikorka*** lubi tę wiadomość
-
MuminkAa wrote:U dr jest to różnie, ja akurat leżałam na oddziale niepłodności, pon, środy doktor ma najczęściej blok operacyjny , planowe cesarki itd, też zależy jak ma dyżury w centrum niepłodności, obchody na oddziale też różnie,u mnie też dr przychodził na salę jak byłam, czy jak się widzieliśmy na korytarzy też zdania zamieniliśmy, badania też robił jak był, ogólnie jak coś to pisałam sms, po porodzie też już byłam na innym oddziale to przyszedł tam gdzie leżałam.
Dzięki ☺️
Paula1706 lubi tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Dziewczyny polecacie jakieś dobre prebiotyki dla dorosłych? 🙂
Paula1706 powodzenia ✌️
Pszczołaaa, Pierniczkowelove ✊🍀Paula1706 lubi tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
PaulinaP wrote:Dziewczyny polecacie jakieś dobre prebiotyki dla dorosłych? 🙂
Paula1706 powodzenia ✌️
Pszczołaaa, Pierniczkowelove ✊🍀
Przed ciąża bralam różne rodzaje sanprobi, stres, barier, super formuła,no i vivomix, dopochwowo to ja osobiście polecam infectvagin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2022, 22:58
PaulinaP lubi tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Kolorowanki wrote:Przed ciąża bralam różne rodzaje sanprobi, stres, barier, super formuła,no i vivomix, dopochwowo to ja osobiście polecam infectvagin.
Dzięki 🙂06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
PaulinaP wrote:****Sikorka **** jak samopoczucie?
Szpital ale jutro lub pojutrze chyba juz wyjdę. Trafiłam na oddział w środę prosto z wizyty u doktora28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Szpital ale jutro lub pojutrze chyba juz wyjdę. Trafiłam na oddział w środę prosto z wizyty u doktora
To zdrówka dla Was 😘 u nas na szczęście się poprawiło, ominął mnie szpital i idziemy dalej, jeszcze trochę 🤗***Sikorka*** lubi tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
***Sikorka*** wrote:Szpital ale jutro lub pojutrze chyba juz wyjdę. Trafiłam na oddział w środę prosto z wizyty u doktora
Trzymajcie się 🙂
Mniej tutaj zaglądam bo brak czasu, ale trzymam kciuki za najbliższe rozwiązania, testowania i wizyty ✊***Sikorka***, Paula1706 lubią tę wiadomość
-
Wracam do żywych po ponad 2 tygodniach na oddziale...
Dużo się działo, trudne cc, stan przedrzucawkowy, wysokie ciśnienia, o pobycie nie będę pisać, nie będę nikogo nastawiać negatywnie, jak coś to tylko priv.
Ale - dr do samego końca ręka cały czas na pulsie, dobrze poinformowany, zainteresowany, można liczyć na jego wsparcie, mimo, że sam nie robił cc - kontakt i zaangażowanie oceniam Wam tutaj na najwyższym poziomie. Mam porównanie, wiem co mówię - dr stawia naprawdę wysoko poprzeczkę innym lekarzom, swoim zaangażowaniem, kulturą osobistą i całokształtem.
Córka zdrowa, 10 pkt, cc 38+0. Ja walczę z ciśnieniami, temat rzeka
Jak macie pytania odnośnie czegokolwiek po szpitalu - priv.
Pozdrawiam!Ja123, Asmrt, PaulinaP, Zaba90, Malina1991, Kolorowanki, ZuzaMaruda, Gosia9305, Zabaaa, Paula1706, MuminkAa lubią tę wiadomość
PCO, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadciśnienie, cukrzyca typu 2, nadwaga
3 lata starań
2012 - resekcja jajników, hsg
2013 - 3 x IUI, 6 m-cy stymulacji Gonal F, Menopur, Ovitrelle
czerwiec 2013 - rezygnacja z leczenia
10.2013 - ciąża naturalna
05.2014 - CC, córka 10pkt
05.2020 - polip endometrialny
01.2021 - histeroskopia diagnostyczna, brak polipa
03.2021 - przyznane dofinansowanie do IVF
AMH - 4,19 ng/ml
05.2021 - scratching endometrium
06.2921 - planowana stymulacja do IVF
26.07.2021 - mamy ..., ciąża nat.
luty 2022 - ur. kwiatuszka -
Calineczka2106 wrote:Wracam do żywych po ponad 2 tygodniach na oddziale...
Dużo się działo, trudne cc, stan przedrzucawkowy, wysokie ciśnienia, o pobycie nie będę pisać, nie będę nikogo nastawiać negatywnie, jak coś to tylko priv.
Ale - dr do samego końca ręka cały czas na pulsie, dobrze poinformowany, zainteresowany, można liczyć na jego wsparcie, mimo, że sam nie robił cc - kontakt i zaangażowanie oceniam Wam tutaj na najwyższym poziomie. Mam porównanie, wiem co mówię - dr stawia naprawdę wysoko poprzeczkę innym lekarzom, swoim zaangażowaniem, kulturą osobistą i całokształtem.
Pozdrawiam!
Gratulacje ❤️❤️❤️ dużo zdrówka i sił dla Was 🤗Calineczka2106 lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam!
Gratulacje dla Was Dziewczyny 😘😘😘😘 odpoczuwajcie i nabierajcie sił a wszystko się powoli ułoży 🙂Calineczka2106 lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam!
Calineczka2106 gratulacje 😘😘😘😘😘Calineczka2106 lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam!
Gratulacje 🙂Calineczka2106 lubi tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️