Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominikaaa wrote:Ja mam, zależy na którą masz, priv🙂Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Dziewczyny zostało mi jedno całe zamknięte opakowanie prolutexu i strzykawki oraz igły do 7 podań zastrzyku, może jest któraś z Was chętna do odkupienia tego zestawu oczywiście w niższej cenie niż w aptece.
Jeżeli żadna z Was nie będzie zainteresowana to zastanawiam się czy gdybym na Polnej dała Pani Eli to czy ona może wziąć te ampułki i przekazać jakiejś pacjentce, bo same wiecie, że tych wydatków na leki jest sporo, więc może taka mini pomoc kogoś ucieszy. -
Nana84 wrote:Dziewczyny zostało mi jedno całe zamknięte opakowanie prolutexu i strzykawki oraz igły do 7 podań zastrzyku, może jest któraś z Was chętna do odkupienia tego zestawu oczywiście w niższej cenie niż w aptece.
Jeżeli żadna z Was nie będzie zainteresowana to zastanawiam się czy gdybym na Polnej dała Pani Eli to czy ona może wziąć te ampułki i przekazać jakiejś pacjentce, bo same wiecie, że tych wydatków na leki jest sporo, więc może taka mini pomoc kogoś ucieszy.
Ja oddałam właśnie na Polnej jak mi po stymulacji zostały leki i nie było problemu.06.03.2022 Basia❤ -
Nana84 wrote:Dziewczyny zostało mi jedno całe zamknięte opakowanie prolutexu i strzykawki oraz igły do 7 podań zastrzyku, może jest któraś z Was chętna do odkupienia tego zestawu oczywiście w niższej cenie niż w aptece.
Jeżeli żadna z Was nie będzie zainteresowana to zastanawiam się czy gdybym na Polnej dała Pani Eli to czy ona może wziąć te ampułki i przekazać jakiejś pacjentce, bo same wiecie, że tych wydatków na leki jest sporo, więc może taka mini pomoc kogoś ucieszy.
Jestem w 10 tygodniu, wizytę u dr mam 8 sierpnia, nie wiem czy jeszcze będę brała 🤔 do którego tygodnia brałyście? Jak coś to bym była zainteresowana, jak jeszcze zostanie ale jeszcze mam ma chwile obecną4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:Jestem w 10 tygodniu, wizytę u dr mam 8 sierpnia, nie wiem czy jeszcze będę brała 🤔 do którego tygodnia brałyście? Jak coś to bym była zainteresowana, jak jeszcze zostanie ale jeszcze mam ma chwile obecną
Po pierwszych prenatalnych, tak najczęściej, ale to może być różnie jak koleżance zaczęła lecieć szyjka a była na prolutexie to dr dopiero po 20 tygodniu odstawiłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2022, 22:50
-
Hej hej jestem zainteresowana wysyłam zaproszenie -
Mi też zostały leki po stymulacji, też oddałam na Polnej nie było problemu jeszcze jak P.Ela była to sama mi się zapytała czy mi coś zostało.
(P.Ela juz nie pracuje na polnej) A szkoda bo naprawdę fajna babeczka -
........ wrote:Mi też zostały leki po stymulacji, też oddałam na Polnej nie było problemu jeszcze jak P.Ela była to sama mi się zapytała czy mi coś zostało.
(P.Ela juz nie pracuje na polnej) A szkoda bo naprawdę fajna babeczka
O rany Pani Ela też była super -
Ania🙂 wrote:Jestem w 10 tygodniu, wizytę u dr mam 8 sierpnia, nie wiem czy jeszcze będę brała 🤔 do którego tygodnia brałyście? Jak coś to bym była zainteresowana, jak jeszcze zostanie ale jeszcze mam ma chwile obecną
Jak wszystko bedzie dobrze to w okolicach pierwszych badań prenatalnych -
ZosiaKo wrote:Samopoczucie dobre,ale kondycja słabsza w drugiej ciąży 🙈trochę było zawirowań, ale działamy, po urlopie dr mam wizyty, zobaczymy 🙂 a Ty jsk sie czujesz?
Ogólnie dobrze, ciąża bez problemów i oby tak dalej zostało 🙂
I trzymam kciuki za Was ✊ -
........ wrote:A ty Aniu jak się czujesz .
Ja jutro jadę na podgląd czy pęcherzyk pękł I mam nadzieję że tym razem tak bo normalnie oszaleje 🤪😜 pozdrawiam
Dziękuje że pytasz, mdłości mnie męczą, nie mam apetutu za bardzo,tak wszystko dobrze 🙂
To trzymam kciuki za podejście 🤞🤞🤞........, Hania_7 lubią tę wiadomość
4.07. 2022 jest ❤️ -
Hania_7 wrote:Dziewczyny, ile czekałyście na wynik biopsji? robiłam u dr w gabinecie. Pozdrawiam
Dwa lata temu czekałam niecałe 3 tygodnieStarania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Ja123 wrote:Oooo... My też po urlopie mamy wizyty.... 😉 Rożyczka będzie miała rodzeństwo.... Taka niespodzianka 🙈
Gratulacje 🙂Ja123 lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Ania🙂 wrote:Dziękuje że pytasz, mdłości mnie męczą, nie mam apetutu za bardzo,tak wszystko dobrze 🙂
To trzymam kciuki za podejście 🤞🤞🤞
To super cieszę się bardzo 😘