In vitro Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
adii wrote:A jak czuliście się po zastrzykach z Genapentyl bo ja strasznie.
Ja bardzo źle znosiłam menopur, po gonapeptylu było ok -
adii wrote:Hej!! co taka cisza, w środę jadę do lekarza i jeśli wszystko będzie ok to zaczynam stymulacje przed IN VITRO!!!
Powodzenia i czekamy na relację7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
ja juz po histero;) bylo spoko nic nie bolalo i po tez nie bylo zle;) normalnie i plamienie lekkie a nie jakis krwotok jak tu niektore straszyły
za to mam problem bo urósł mi pęcherzyk...lekarz zdziwiony dlaczego Gonapeptyl nie zadziałał i teraz przez tydzien biore codziennie. w piątek na kontrole i jak zniknie to dopiero dostane leki an stymulacje.
Ale dlaczego nei zadziałał?
K...rozumiecie ze baba ktora mi sprzedawała to za 1 raze mnie powiedziala ze to ma byc w lodówce ??? masakra tydzien sie faszerowalam i robilam zastrzyki z czegos co nei dzialalo!! nie wierzę w tą abstrakcję!!!! masakra....naprawdę
Jak ona mogla mi to sprzedac, wyciaglac z lodówki u siebie i nie powiedziec ze mam to tez trzymac w zimnym? do dzis nie moge uwierzyc
takze...o tydzien się akcja przesuwa i teraz codziennie igiełka...musi peknąc i zniknąc i wtedy do dzieła!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 14:35
LAURA -
adii wrote:i po wizycie!! dostałam Menopur i działamy. Za tydzień wizyta i jeśli będzie ok to w piątek pickup.
-
Halasianka, a gdzie podchodzisz do IVI? Ja jestem na poczatku drogi z gonapeptylem i na karcie od lekarza było zapisane w jakiej temperaturze przechowywać. Zaczynam stymulację 12 lipca. Trzymam za Was kciuki !!
Hałasianka, Evaa lubią tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
adii wrote:Hej!! Gonapeptyl trzymaj w lodówce . Halasianka to super !! Ja będę wiedzieć więcej dopiero w środę po wizycie. Puki co faszeruje się Gonapeptylem i Meopurem.LAURA
-
Domili wrote:Halasianka, a gdzie podchodzisz do IVI? Ja jestem na poczatku drogi z gonapeptylem i na karcie od lekarza było zapisane w jakiej temperaturze przechowywać. Zaczynam stymulację 12 lipca. Trzymam za Was kciuki !!LAURA