IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea77 wrote:Nie wiem co bym zrobiła gdybym zaczynała przygodę z ivf, ale to będzie nasze ostatnie ivf na moich komórkach dlatego nie zależy mi na PGS ani innych wynalazkach. Teraz mam podejście że co ma być to będzie i modlę się żeby w razie porażki na własnych komórkach udało się z KD, bo dziś się serio wystraszyłam że nie ma dla mnie innego ratunku niż surogacja.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
Dziewczyny jak poznałyście swoich facetów? Ja w pracy 12 lat temu a 11 razem. Bardzo żałuję, że nie miałam instynktu macierzyńskiego do 37 lat a po roku okazało się, że endometrioza zaawansowana, jajnik usunięto. Lata lecą. Napisałam do Intersono by dostać dostęp do 450 dawczyń komórek.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualnyMimila wrote:Rozumiem ale do tej pory pgs bylo dla Ciebie priorytetem,tzn bylo bardzo ważne i bylas przekonana,ze dobrze robisz.
Mimila lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimila wrote:Bea;ja jakoś nie wierzę,że endometrium masz takie zawsze i nikt tego nie zauważył do tej pory;cos tu jest nie tak...Moze tylko dzis takie miałaś?
-
nick nieaktualnyAlberta wrote:Dziewczyny jak poznałyście swoich facetów? Ja w pracy 12 lat temu a 11 razem. Bardzo żałuję, że nie miałam instynktu macierzyńskiego do 37 lat a po roku okazało się, że endometrioza zaawansowana, jajnik usunięto. Lata lecą. Napisałam do Intersono by dostać dostęp do 450 dawczyń komórek.
Alberta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimila wrote:Czy to znaczy,ze z niskim amh nie przyjmuje?To niezły jest...
Myślę, że powyżej 45 odesłałby od razu do KD.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 00:12
-
Bea77 wrote:Tego nie wiem. Nie pytałam go czym się kieruje. No ale po wizycie dziś jasno zrozumiałam, że stymuluje tylko do pewnego wieku (poniżej 45).
Myślę, że powyżej 45 odesłałby od razu do KD.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Mimila wrote:To niech się wypcha!
Bea77 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Dziewczyny a ktos od Was chodzi do niego i ma AMH nizsze lub rowne mojemu? 0.77.???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 07:23
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
4me wrote:Nie wiem czy to zle... . Jesli on jest przekonany ze niskie AMH nie da pozytywnego wyniku to dobrze ze nie naciaga klientek na bezsensowne koszty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 07:31
mar2śka wrote:Trochę nie rozumiem Twojego podejścia. Jak możesz pisać "niech się wypcha" ? Bo nie zgadzasz się z jego opinią? Jeśli masz ochotę i pieniądze to możesz się stymulować nawet do 50...tylko po co? Ja rozumiem, że czasami diagnoza czy opinia nam się nie podoba ale to są fakty. Mam wrażenie, że dużo krytyki płynie od Ciebie na człowieka, którego osobiście nawet nie widziałaś na oczy. To bezpodstawne.
A jesli lekarz jest taki dobry to właśnie powinien przyjmować trudne przypadki ,a nie takie,z którymi poradzi sobie kazdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 07:37
AniaT lubi tę wiadomość
Alberta wrote:Dziewczyny jak poznałyście swoich facetów? Ja w pracy 12 lat temu a 11 razem. Bardzo żałuję, że nie miałam instynktu macierzyńskiego do 37 lat a po roku okazało się, że endometrioza zaawansowana, jajnik usunięto. Lata lecą. Napisałam do Intersono by dostać dostęp do 450 dawczyń komórek.
Czy za ten dostęp się płaci? -
Mimila wrote:Normalnie,nie podoba mi sie takie podejście i tyle,uważam,ze nie sam wiek jest przyczyną niepowodzeń . Ja zaszlam w ciaze naturalnie i za 1 razem w wieku 35 lat;a inne maha menopauze nawet przed 30,w worku 43 lat mialam 5 komórki i 3 ladn e blastki,były zdrowe zarodki Ale podwójny pgs spowodował,że nie mam dziecka,co akurat on by pewnie przyznał Ale jak noze tak z gory kogoś skazywać na niepowodzenie tylko przrz wiek,Mój lekar z mial 46 letnia pacjentka,której zrobił blizniaki i już się urodziły,zdrowe.Zeby bylo ciekawiej ona pila i palila przez większość życia...Naprawde nie ma reguły. Niektóre kobiety mają 29 lat i bardzo niskie amh albo zle komorki przy dovrym amh,z innego powodu. Ja znałam osobę,która właśnie w tym wieku miała bardzo kiepskie komórki.
A jesli lekarz jest taki dobry to właśnie powinien przyjmować trudne przypadki ,a nie takie,z którymi poradzi sobie kazdy.never_lose_hope, Bea77, Lukrecja lubią tę wiadomość