IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger84 wrote:U was też taka paskudna pogoda? Masakra na zmianę deszcz śnieg. A ja ledwo żyje. Jejku jak ja bym chciała normalnie funkcjonować. Mam tylko nadzieje ze jak juz będzie prawdziwa wiosna i lato to będę miała więcej siły.
Dziewczyny testujące myślami jestem z wami i trzymam kciuki.od dwóch godzin zbieram się na zakupy i zebrać się nie mogę
siedzę i myślę o jedzeniu
wczoraj jadłam mleczko czekoladowe w tubce zagryzajac ogórkiem korniszonym
ależ mi się niedobrze po tym zrobiło no ale cóż poradzę jak mi się tak chciało
agniesia2569, Mimbla, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justa1234 wrote:U mnie słońce,deszcz lub ewentualnie śnieg pełen pakiet hihi
od dwóch godzin zbieram się na zakupy i zebrać się nie mogę
siedzę i myślę o jedzeniu
wczoraj jadłam mleczko czekoladowe w tubce zagryzajac ogórkiem korniszonym
ależ mi się niedobrze po tym zrobiło no ale cóż poradzę jak mi się tak chciało
Hehe nieźle przypominało mi się jak w ciąży z synkiem jadłam kromke z nutella i śledziami w pomidorach a mojego męża aż podnosiło jak na to patrzyłjusta1234 lubi tę wiadomość
-
Ja sie wyładowałam na kotletach schabowych....ciutke mi lepiej
justa1234, Kava, Anko:-), Anatolka, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
apropos smaków to gdzieś czytałam, nie wiem czy nie na Belly - przy wczesnych objawach ciąży, że jedna dziewczyna miała wielką ochotę na majonez i jadła go prosto ze słoika
-
Sky wrote:Nie ma za co przepraszać
Skąd mogłaś wiedzieć. Spokojnie. Nic się nie stało.
dopiero po fakcie weszłam w twoje wpisy na forum i Wyczytalam co i jak no ale było już po fakcie
jeszcze raz przepraszam za nietakt.
Wyczytalam za masz niepłodność idiopatyczna? I też w klinikach od ciebie chcieli inseminacje? Odemnie chccieli w invimedzie i w invicie do programu rzadowego, ale ja zrobiłam tylko jedna i od razu udalam się do novum i wogóle nie pytali o inseminacje -
Mimbla wrote:apropos smaków to gdzieś czytałam, nie wiem czy nie na Belly - przy wczesnych objawach ciąży, że jedna dziewczyna miała wielką ochotę na majonez i jadła go prosto ze słoika
a potem mnie mdli
zachlannosc
-
Mimbla wrote:apropos smaków to gdzieś czytałam, nie wiem czy nie na Belly - przy wczesnych objawach ciąży, że jedna dziewczyna miała wielką ochotę na majonez i jadła go prosto ze słoika
Blehhh obrzydlistwo!!! Nie mam nic do majonezu, ale w takich ilościach to się już tłusto robi w buzi jak bo oliwie
Mimbla jak pisałaś o tych majtkach to oplułam swego laptopa jak parsknęłam śmiechem hehe Chyba Francuzi ich odwiedzają skoro moją taką szykowną bieliznę na wyposażeniuKava, justa1234, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Justa1234, ja też nie mam siły, po punkcji nie zamierzam się zresztą zmuszać.Podbrzusze mnie juz zaczyna boleć a w domu nie mam nawet paracetamolu...
Nie wiem jak u Was dziewczyny, ale w Katowicach za oknem sypie wielkimi płatami śniegu......Jeszcze trochę a będzie można lepić barany ze śniegu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:07
-
Mimbla wrote:a ja mam brudne okna, a tak sobie leżę i patrzę przez nie, i wzdycham co ta pogoda robi
.
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
ja wczoraj mialam ta punkcje a dzis rano wstalammz takim zaparciem ze nie moge sie wyprostowac.Nic nie dziala , czuje jak mi jelita skreca.. boje sie ze do jutra mi nie przejdzie a jutro mam transfer...
Kin lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
Agnesita85, na razie grzecznie czekam na telefon, może pojutrze się dowiem kiedy termin. Nawet dziś nie dopytywałam jakiej jakości te moje komórki były, ile dojrzałych. Mogę tylko mieć nadzieję że coś z tego wyjdzie, lepiej niż za 1.razem.
Odnośnie bólu no to musisz wiedzieć, że masz prawo oczekiwać odroczenia transferu np. do następnego cyklu.
Ja ból miałam okropny po 1. punkcji, mam wielką nadzieję że teraz będzie lepiej.Wtedy też chodziłam zgięta w pół...albo leżałam. Nie chciałam brac żadnych leków i to może był błąd. Czasem się zastanawiam czy gdybym była w lepszej formie, to tamten pierwszy transfer by się nie udał.
-
Mimbla wrote:Agnesita85, na razie grzecznie czekam na telefon, może pojutrze się dowiem kiedy termin. Nawet dziś nie dopytywałam jakiej jakości te moje komórki były, ile dojrzałych. Mogę tylko mieć nadzieję że coś z tego wyjdzie, lepiej niż za 1.razem.
Odnośnie bólu no to musisz wiedzieć, że masz prawo oczekiwać odroczenia transferu np. do następnego cyklu.
Ja ból miałam okropny po 1. punkcji, mam wielką nadzieję że teraz będzie lepiej.Wtedy też chodziłam zgięta w pół...albo leżałam. Nie chciałam brac żadnych leków i to może był błąd. Czasem się zastanawiam czy gdybym była w lepszej formie, to tamten pierwszy transfer by się nie udał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:58
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
Mimbla gratuluję
Ja właśnie wróciłam z Katowic i na drogach dramat- jechało mi się okropnie.
Tak więc w Katowicach byłam oczywiście już na ostatnim podglądaniu. No i w sobotę punkcja- pamiętajcie o mnie moje Kochane, proszęale jajcory były na USG
ponad 20mm
justa1234, Mimbla, Tosia 1981, Kava, Beata.D lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
z moich 32 pobranych 18 się nadawało, próbowali zapłodnić 6 ale udało się tylko 2. 12 komórek zamrozili.
Po punkcji otrzymałam info, że na 90% nie będę mieć transferu w piątek (obawa przed hiperstymulacją) ale do piątku mam brać wszystkie zastrzyki i tablety przygotowujące do transferu,mam przyjechać na badanie i wtedy lekarka podejmie ostateczną decyzję.
Ogólnie czuje się nie najgorzej, jedyne co to mam odczucie jakby mi ktoś siedział na klatce piersiowej ale doszłam do wniosku, że to po znieczuleniu bo po laparoskopi tez tak miałam. Jakiego bólu mogę spodziewać się przy hiperstumulacji? tylko w okolicach jajników? do ilu dni po punkcji może się pojawić?
Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml