IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila84 wrote:Sysiaaa jak tam się czujesz?
U mnie totalny brak objawów, tylko brzuch pobolewa jak na @Łaskawie ominęła mnie hiperka, a dolegliwości po punkcji ustały. Brzuch zmalał i mieszczę się w końcu w spodnie. W sumie to czuje się zupełnie normalnie i nie mam czego się na razie doszukiwać, bo zdecydowanie za wcześnie.
Nie kusi Cię jutro zrobić test?? To będzie 10dptDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Teraz czuje się już dobrze
Łaskawie ominęła mnie hiperka, a dolegliwości po punkcji ustały. Brzuch zmalał i mieszczę się w końcu w spodnie. W sumie to czuje się zupełnie normalnie i nie mam czego się na razie doszukiwać, bo zdecydowanie za wcześnie.
Nie kusi Cię jutro zrobić test?? To będzie 10dpt
Chyba wolę żyć w tej nieświadomości do soboty... ale czy wytrzymam..się okaże. Zestaw sikańców w apteczce gotowy -
nick nieaktualnyhej laski!
u mnie dziś 12 dzień po , a @ nadal brak, ostatnio nawiedziła mnie 10 dni po...
jutro 13 dzień po, o 13 wyniki bety, no i jakby tego było mało numerek do obioru wyniku 13! pech !
objawów brak! jakichkolwiek czy na @ czy na ciążę..
mama moja ze mną w ciaży dowiedziała się w 3 miesiącu też nic nie miała prócz braku @... echhMałaMi83, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nadzieja92 wrote:hej laski!
u mnie dziś 12 dzień po , a @ nadal brak, ostatnio nawiedziła mnie 10 dni po...
jutro 13 dzień po, o 13 wyniki bety, no i jakby tego było mało numerek do obioru wyniku 13! pech !
objawów brak! jakichkolwiek czy na @ czy na ciążę..
mama moja ze mną w ciaży dowiedziała się w 3 miesiącu też nic nie miała prócz braku @... echh
zerknij na mój wykres, nic się nie działo, 0 objawów a beta była już wtedy na poziomie 82,99, potem już się na siłę doszukiwałam objawów ale i tak nawet jak się później pojawiły to były tak delikatne, że spokojnie można by ich nie zauważyć także głowa do góry- jutro możesz mieć niezłą niespodziankę -
nick nieaktualnyMałaMi83 wrote:zerknij na mój wykres, nic się nie działo, 0 objawów a beta była już wtedy na poziomie 82,99, potem już się na siłę doszukiwałam objawów ale i tak nawet jak się później pojawiły to były tak delikatne, że spokojnie można by ich nie zauważyć także głowa do góry- jutro możesz mieć niezłą niespodziankę
9 dni po robiłam sikańca 10
ani cienia nie bylo -
nick nieaktualnyMałaMi83 wrote:Ale ja jestem w ciąży bliźniaczej więc ten mój sikaniec wyszedł pewnie właśnie dlatego i wcale nie była to intensywna krecha. Poczekaj na bete i bądź dobrej myśli
czekam, czekam, dziwi mnie tylko to że ost @ przyszła po 10 dniach a teraz tylko śluzu pełno i mokro jakbym sie posikała
niech zdrowo rosną Twoje bąbelki :* -
Powiem wam, że te hormony mnie wykończą! Od Estrofemu raz gorąco, a raz zimno... Już wiem jak to jest na menopauzie
Do tego mam tak zmienne nastroje, że szok. Ze skrajnej rozpaczy przechodzę w w skrajną radość. Złapałam sie na tym, że sobie podśpiewywałam, a za chwilę pies dostał takie zjebki, że uszami się nakrył. Najbardziej drażni mnie mąż. Nie skłamię jak powiem, że działa na mnie jak płachta na byka! Dzwoni tylko, a ja już mam gule w gardle. Coś czuje, że do wizyty w klinice wyniesie się do teściówhahaha
Beata.D lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
czarownica_tea wrote:Idgie- Anatolka Ci już link wstawiła. Sa wskazania refundacyjnej leków. Pytanie jest jeszcze jedno zasadnicze czy lekarz ma podpisany kontrakt z NFZ bo jeśli nie ma to tez nie moze wypisać leków refundowanych. Ale moze wtedy ktoś inny Ci wypisze bo to sa spore różnice w kosztach.08.09 - transfer
-
nadzieja92 wrote:czekam, czekam, dziwi mnie tylko to że ost @ przyszła po 10 dniach a teraz tylko śluzu pełno i mokro jakbym sie posikała
niech zdrowo rosną Twoje bąbelki :*
U mnie duża iliść śluzu za każdym razem była zapowiedzią ciążyczego i Tobie życzę
Konwalia lubi tę wiadomość
-
Lila84 wrote:Kusi jak cholera... ale boję się
Chyba wolę żyć w tej nieświadomości do soboty... ale czy wytrzymam..się okaże. Zestaw sikańców w apteczce gotowynie wierze im, to po pierwsze, a po drugie zawsze wytrzymywałam do bety lub @
Sysiaaaaa wrote:Powiem wam, że te hormony mnie wykończą! Od Estrofemu raz gorąco, a raz zimno... Już wiem jak to jest na menopauzie
Do tego mam tak zmienne nastroje, że szok. Ze skrajnej rozpaczy przechodzę w w skrajną radość. Złapałam sie na tym, że sobie podśpiewywałam, a za chwilę pies dostał takie zjebki, że uszami się nakrył. Najbardziej drażni mnie mąż. Nie skłamię jak powiem, że działa na mnie jak płachta na byka! Dzwoni tylko, a ja już mam gule w gardle. Coś czuje, że do wizyty w klinice wyniesie się do teściówhahaha
U mnie raz płacz raz usmiech. Mąż stwierdził że do soboty przy mnie to osiwieje
Sysiaaaaa, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Lila84 wrote:Hahaha a myślałam że tylko ja taka zołza jestem
U mnie raz płacz raz usmiech. Mąż stwierdził że do soboty przy mnie to osiwieje
ale to my będziemy znosić trudy ewentualnej ciąży i porodu, więc teraz mogą pocierpieć
takasobieja lubi tę wiadomość
Sysiaaaaa wrote:A może faktycznie leki są refundowane tylko przy programie? 3 procedury i 3 cykle, do których jest refundacja leków.
Idgie lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
nick nieaktualny
-
Anatolka & Justine, przesuwam histerkę na lipiec ponieważ
mój gin jedzie akuratnie w lipcu na urlop...do końca miesiąca. Ja nie zdążę mieć @ i wstrzelić się z moim okienkiem implantacyjnym, czy jak to zwą - przed jego wyjazdem.
w związku z tym że, jak wieść gminna niesie - diagnostyczna histerka działa trochę a la scratching endomendy, to chcę ją robić w cyklu poprzedzającym transfer..
Teraz w środę robię wymazy z posiewem a co do terminu histerki no to wypada mi ją zaplanować na cykl przed ET.... czyli muszę poczekać bo gina w lipcu nie ma.
Tak sobie kombinuję. -
Fistaszek wrote:A ktora z Was byla na poczatku stymulowana Gonal 75 plus Menopur 75? Jak wasze reakcje na taka stymulacje?
Ja miałam takie dawki i czułam się nieciekawie przez tzw. uderzenia ciepła i ogólne osłabienie, a później też kłucia jajnkówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 17:42