IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki Kochane za wsparcie i radę
Madziu wtedy po tym 1 podejściu CI sie udało, prawda?
Kurcze straszne to z tymi Twoimi krwawieniami! Wiedzą z jakiego powodu tak się stało? Mam nadzieję, że z dzidzią wszystko w porządku!! Trzymaj się Kochana dzielnie, jestem myślami razem z Toba!
Madziu druga nie dziękuję zdecydowałam, że zabieram moje maleństwo do domku, zobaczymy jak to się skonczy...
a jak tam u Ciebie stymulacja??? -
nick nieaktualnyNo nusia i takie podejscie u ciebie mi sis podoba !
Kurde Madzia co za ironia losu wiedza od czego to ? Z twoja szyjka wszystko ok ?bardzo ci wspolczuje bo juz tyle w szpitalu siedzisz .... ale trzymaj sie dzielnie :-*
Magda 2 jak u ciebie stymulacja ? -
Madziu calym serduszkiem i myslami jestem z toba
Nusia ja bym sie nawet nie zastanawiala tylko podchodzila do transferku. Super wiesci ze mozesz juz zabrac swojego maluszka.
Dziewczynki Madzia i Nusia bede sie za was mocno modlic zeby wszystko potoczylo sie dobrze. :*
Za reszte dziewczynek rowniez trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 22:09
Nusia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Nusia u mjie wyglada to tak ze teraz biore zastszyki z burserinu w dawce 0,5 i a do @ potem dawka sie zmniejsze do 0,2 mg i dochodza wtedy tabletki 3 razy dziennie. Pozniej tak ok 10dc mam miec usg i lejarka powie mi kiedy zaczac podawac czopki. Jak wszystko bedzie dobrze szlo to bedziemy mieli transfer.
Magda trzymam mocno kciukimagda lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyMagda trzymam mocno za Ciebie kciuki!! odezwij się po punkcji jak poszło,ile komóreczek pobrali itd. to pewnie transfer nam wypadnie mniej więcej w tym samym czasie zależy w którym dniu po punkcji Ci zrobią.
Jejku mala29 to Ty codziennie musisz brać zastrzyk??? zwariować można! ja nie cierpię zastrzyków, mam ich już serdecznie dość.
Staraczko a u Ciebie pojawiły się z w końcu jakieś objawy ciąży???
Madziu jak u Ciebie sytuacja??? Jak się czujesz? Co z tym krwawieniem??
-
nick nieaktualnyNusia nie mam dalej żadnych objawów MAM nadzieję , że tak zostanie a ja byłam u lekarza dzidziuś rozwija się tętno jest 107 uderzeń na minute ! mam mase badań do zrobienia i muszę przyjmować progesteron w zastrzykach , luteine dowcipną 2x2 , i lutienę podjęzykową 2x2 dziennie . Robiłam dziś progesteron i wyszedł 39,2 a na mnie to mało bo ja zawsze po owulacji na zwykłym cyklu miałam ok 25 .... więc walczymy . Jak to lekarz powiedział utrzymujemy ciążę jak się tylko da ! Zarodek ma aż 4 mm ! ile ma pęcherzyk ciążowy to nie wiem , bo lekarz skupił się na zarodku , żeby go zmierzyć z usg wychodzi 6 tydzień i 1 dzień Jak za 2 tyg okaże się wszystko ok to będą miała powoli odstawione leki .
Nusia już co raz bliżej czwartkuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 16:05
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczko super jest dzidzia i to najwazniejsze tetno tez jest a ten cały zapas lekow napewno pomoze, bardzo mocno trzymam za Was kciuki czyli dołaczyłas juz do madzi i miiriam fajnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 16:53
staraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczko to musisz o siebie dbać i uważać! Nie przemęczaj się, odpoczywaj dużo...super, że nie masz żadnych objawów każda chyba by tak chciała zazdroszczę CI tego małego lokatora w brzuszku, ale mam nadzieję, że niedługo też będę mogła to doświadczyć
Powiem Ci, że przed tym transferem jakoś mniej się denerwuję, w sumie to jakoś tak bardzo się tym nie przejęłam...kupiłam dziś sukienkę na wesele, więc idziemykaarolaa, staraczka, Spero lubią tę wiadomość
-
Nusia, oczywiście, że dam znać, strasznie się stresuje jutrzejszym dniem, ale dam rade, kto jak nie ja! u mnie transfer tez chyba w czwartek, podadzą mi w 5 dobie, ale jeszcze jutro potwierdzą. A wiec razem zaczniemy i razem będziemy rodzić mocno w tą wierzę ze uda się.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia, magda mocno trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że już niedługo będziecie miały swoje maleństwa w brzuszku.
Staraczko bardzo się cieszę, że z maluszkiem wszystko dobrze i mam nadzieję, ze już tak zostanie.
karolaaa a Ty kiedy masz wizytę? -
nick nieaktualny
-
Nusia mi przy pierwszym ivf sie udalo.
Ja nadal w szpitalu. Mialam juz wczoraj wyjsc ale ze wzgledu na moje krwawienie w srode i czwartek ordynator byl nieugiety. Wczoraj bylo juz czysto.
Madziu trzymam kciuki.
Staraczko ciesz sie ze nie masz zadnych objawow. Dbaj o malenstwo. -
Witam, jestem już po punkcji, czuje sie dobrze, choć wiadomo ze troche obolałą jestem, ale wszystko do przeżycia. Pobrali mi 3 komóreczki, mogłoby być wiecej, ale coż lepsze 3 niż nic. W poniedziałek się dowiem czy sie dzielą i czy są dojrzałe.
Bardzo dziekuję za kciuki, ale jeszcze nie puszczajcie
Madzia82, najważniejsze, że z maluszkiem wszystko dobrze.ivi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda ani myśle puścić mam nadzieję że komóreczki ładnie się będą dzielić i już wkrótce zabierzesz jakiegoś malucha do domu :*
Madzia82 najważniejsze że jesteście pod dobrą opieką lekarzy i że z synkiem wszystko dobrze. bardzo mocno trzymam kciuki za was!magda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagda wrote:Witam, jestem już po punkcji, czuje sie dobrze, choć wiadomo ze troche obolałą jestem, ale wszystko do przeżycia. Pobrali mi 3 komóreczki, mogłoby być wiecej, ale coż lepsze 3 niż nic. W poniedziałek się dowiem czy sie dzielą i czy są dojrzałe.
Bardzo dziekuję za kciuki, ale jeszcze nie puszczajcie
.
Madzia powodzenia!! niech teraz komóreczki się ładnie dzielą a potem zapładniają. TRzymam kciuki.
Madziu82 Kochana jestem cały czas myślami razem z TOba, mam nadzieję, że wkrótce wypuszcza CIę do domku i że z maleństwem wszystko jest dobrze!magda lubi tę wiadomość