IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Minuśka wrote:Dziewczyny, widzicie, że dodano nową funkcję "nie lubię"?
Chyba na naszą prośbę
Kciukam za dzisiejsze transfery.
Fistaszek tyle wolnego... Odpoczywaj, przeczytaj zaległe lektury, a potem ogarnie Cię syndrom wicią gniazda i szybko zleci.
Co do bliźniaków to dla mnie byłby podwójny cud i jakby sie udało to byłabym spełniona matka, ale jak teraz widzę ile z ciąża może byc komplikacji i stresów, to uważam, ze odpowiedni jest dla mnie jeden cud.Moniaa, duza, Kava, Selena, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Minuska tez to dzisiaj zauważyłam. Ciekawe czy jak cos sie polubi niechcący i naciśnie sie nie lubię, czy tamto sie odlubi
Kciukam za dzisiejsze transfery.
Fistaszek tyle wolnego... Odpoczywaj, przeczytaj zaległe lektury, a potem ogarnie Cię syndrom wicią gniazda i szybko zleci.
Co do bliźniaków to dla mnie byłby podwójny cud i jakby sie udało to byłabym spełniona matka, ale jak teraz widzę ile z ciąża może byc komplikacji i stresów, to uważam, ze odpowiedni jest dla mnie jeden cud.
Cholera polubiłam twój post i chciałam zobaczyć czy da się odkupić i wyszli ze masz 1 Lubie to i 1 nie lubię -
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:To może przetestujmy tą funkcje. Proszę by któraś wcisnęła najpierw np nie lubię a zaraz później lubię. Czy tak się będzie się dało? A później niech nam napisze czy można jednocześnie wcisnąć jedno i drugie.
Dziwne to, ale czasem się na pewno przyda -
Hej,
dziewczyny trzymam kciuki za dorodne komórki i udane transfery oraz za rosnące bety!
Cóż, dostaję świra czekając na drugie podejście, ciagle tu zaglądam i czytam co u Was.
Ja rozpoczynam stymulację za kilka dni, tym razem idę długim protokołem.
Jeszcze raz powodzenia!
Moniaa, Antonelka, Mimbla, Madzia82, Wika!, shooa, duza, kkisia, renieczka, Beata.D, Asiula86, Viki26 lubią tę wiadomość
-
co myślicie dziewczyny o akupunkturze?
mój gin powiedział, że nie zaszkodzi. byłam na razie na 1 zabiegu - lekarz powiedział mi, że mam za niską temperaturę w macicy i dlatego blokuje to moje zajście. Kazał odstawić mleko krowie, banany i herbatę zieloną, no i przychodzić na zabiegi - w piątek 2 zabieg. Od lipca jeśli badania wyjdą oki zaczne drogę do 2 podejscia iVFWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:53
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
nick nieaktualny