IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 10:46
Konwalia, Marta1986, justa1234, Wika!, Moniaa, Mimbla, mycha28, Selena, Idgie, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata.D, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Minuska tez to dzisiaj zauważyłam. Ciekawe czy jak cos sie polubi niechcący i naciśnie sie nie lubię, czy tamto sie odlubiMinuśka wrote:Dziewczyny, widzicie, że dodano nową funkcję "nie lubię"?
Chyba na naszą prośbę

Kciukam za dzisiejsze transfery.
Fistaszek tyle wolnego... Odpoczywaj, przeczytaj zaległe lektury, a potem ogarnie Cię syndrom wicią gniazda i szybko zleci.
Co do bliźniaków to dla mnie byłby podwójny cud i jakby sie udało to byłabym spełniona matka, ale jak teraz widzę ile z ciąża może byc komplikacji i stresów, to uważam, ze odpowiedni jest dla mnie jeden cud.
Moniaa, duza, Kava, Selena, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Minuśka wrote:Dziewczyny, widzicie, że dodano nową funkcję "nie lubię"?
Chyba na naszą prośbę
Ja to uwazam, ze powinna byc funckja "odlubiania" i "odnielubiania" jak ktos przypadkiem kliknie.
Antonelka, Mimbla, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Minuska tez to dzisiaj zauważyłam. Ciekawe czy jak cos sie polubi niechcący i naciśnie sie nie lubię, czy tamto sie odlubi

Kciukam za dzisiejsze transfery.
Fistaszek tyle wolnego... Odpoczywaj, przeczytaj zaległe lektury, a potem ogarnie Cię syndrom wicią gniazda i szybko zleci.
Co do bliźniaków to dla mnie byłby podwójny cud i jakby sie udało to byłabym spełniona matka, ale jak teraz widzę ile z ciąża może byc komplikacji i stresów, to uważam, ze odpowiedni jest dla mnie jeden cud.
Cholera polubiłam twój post i chciałam zobaczyć czy da się odkupić i wyszli ze masz 1 Lubie to i 1 nie lubię -
nick nieaktualnyA mi się udało 2 razy kliknąć "nie lubię" i o tyle kliknięć wzrosła liczba w liczniku.Madzia82 wrote:To może przetestujmy tą funkcje. Proszę by któraś wcisnęła najpierw np nie lubię a zaraz później lubię. Czy tak się będzie się dało? A później niech nam napisze czy można jednocześnie wcisnąć jedno i drugie.
Dziwne to, ale czasem się na pewno przyda
-
Hej,
dziewczyny trzymam kciuki za dorodne komórki i udane transfery oraz za rosnące bety!
Cóż, dostaję świra czekając na drugie podejście, ciagle tu zaglądam i czytam co u Was.
Ja rozpoczynam stymulację za kilka dni, tym razem idę długim protokołem.
Jeszcze raz powodzenia!
Moniaa, Antonelka, Mimbla, Madzia82, Wika!, nick nieaktualny, duza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata.D, Asiula86, Viki26 lubią tę wiadomość
-
co myślicie dziewczyny o akupunkturze?
mój gin powiedział, że nie zaszkodzi. byłam na razie na 1 zabiegu - lekarz powiedział mi, że mam za niską temperaturę w macicy i dlatego blokuje to moje zajście. Kazał odstawić mleko krowie, banany i herbatę zieloną, no i przychodzić na zabiegi - w piątek 2 zabieg. Od lipca jeśli badania wyjdą oki zaczne drogę do 2 podejscia iVFWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:53
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf -
-
Jutro o 11 transfer
jupi jupi
duza, Elmirka, Antonelka, Selena, roletka, nick nieaktualny, Mimbla, Konwalia, gretka, Wika!, mysza89, Tosia 1981, Moniaa, nick nieaktualny, adrenalina, czarownica_tea, MałaMi83, Różyczka, Asiula86, Viki26 lubią tę wiadomość
Mała Mi -
nick nieaktualny