IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
u mnie dzisiaj 13dpt więc czas najwyższy na terstowanie.
Oto moje wyniki:
estradiol-60,06
beta-139,7
progesteron-14,69
chyba się udało:)yupi co myslicie o moich wynikach sa ok?Nadira, Agnieszka_A., mycha28, MałaMi83, Idgie, Asiula86, Anko:-), józefka, Konwalia, Beata.D, Kava, duza, GabiK, Mimbla, agniesia2569, niecierpliwa, sisi, Madzia82, Tosia 1981, justa1234, sylvuś, asieńka, kkisia, Viki26, Elmirka lubią tę wiadomość
myszka34 -
Dziewczyny jesli tym razem u mnie jednak sie nie uda to okres dostane w miare normalnie czy dopiero jak odstawie luteine i estofem? Pytam bo brzuszek mnie od kilku dni delikatnie pobolewa jak na @ a w pt III weryfikacja i 28 dzien cyklu.
Z jednej strony mam jeszcze troche wiary ale z drugiej strony jestem typem, ktory na wszystko lubi moec przygotowany plan.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Dziewczyny jesli tym razem u mnie jednak sie nie uda to okres dostane w miare normalnie czy dopiero jak odstawie luteine i estofem? Pytam bo brzuszek mnie od kilku dni delikatnie pobolewa jak na @ a w pt III weryfikacja i 28 dzien cyklu.
Z jednej strony mam jeszcze troche wiary ale z drugiej strony jestem typem, ktory na wszystko lubi moec przygotowany plan.
-
Mowie do niego codziennie ....mysle sobi, ze skoro dzisiaj 6dpt i powinno byc juz wytwarzane hcg a on np potrzebowal troszke wiecej czasu na zagniezdzenie to jeszcze pokaze swoja sile...leniuszek jeden....ale chlopaki tak maja....
Idgie, mycha28 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Dziewczyny jesli tym razem u mnie jednak sie nie uda to okres dostane w miare normalnie czy dopiero jak odstawie luteine i estofem? Pytam bo brzuszek mnie od kilku dni delikatnie pobolewa jak na @ a w pt III weryfikacja i 28 dzien cyklu.
Z jednej strony mam jeszcze troche wiary ale z drugiej strony jestem typem, ktory na wszystko lubi moec przygotowany plan.
U mnie krawawienie zaczęło się mimo brania lutinusa.
Kochana jeszcze jest szansa. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Zaciskam za Ciebie i Kropka kciuki;***Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 20:20
-
Gratuluję ale koniecznie zapytaj lekarza o progesteron. Jest niski...
należałoby go podsuplementowac dla dzidziusia.myszka34 wrote:Cześć dziewczyny,
u mnie dzisiaj 13dpt więc czas najwyższy na terstowanie.
Oto moje wyniki:
estradiol-60,06
beta-139,7
progesteron-14,69
chyba się udało:)yupi co myslicie o moich wynikach sa ok? -
Dziewczyny pomóżcie, proszę !
Czy któraś z Was, lecząca sie w Invimed Warszawa, mogłaby mi odebrać ksero wyników ? Oczywiście z upoważnieniem, które wyślę pocztą, jeśli któraś się zgodzi. Koszty ksero i wysyłki do mnie pokryję of kors. Dla mnie to 260 km w 1 stronę i jak trzeba będzie to pojadę, ale może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która mi pomoże...
Będę wdzięczna.
Pozdrawiam.
Pa: czytam Was codziennie, wszystkim zaciążonym gratuluję, a oczekującym kibicuję.
I po cichu liczę, ze wkrótce i u mnie ruszy pełna parąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 20:37
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
justikf wrote:Zwiększę do 3 sztuk.
I oby było dobrze.
Nie wiem czy się cieszyć, czy denerwować.
Ciesz sie
Ale zwieksz lutke lub dupka(standard w niektorych klinikach jest ok 600 mg/ dobe) nie zaszkodzisz a mozesz sie wspomoc!
I od kiedy to ufa sie lekarzom w 100%Anna255 lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Jeżeli po prawej stronie nie masz wypisanego R tylko 100% to też własnie 100 % zapłacisz... Musi być określona odpłatność R na recepcie. Jeśli nie ma to będzie to lek pełnopłatny. Tak samo jak nie ma napisanego numeru pesel... to też zapłacisz 100%
Nie ma ani R ani 100 % pole puste jest za to pesel ... ot się dr popisał lek refundowany ale nie dla wszystkich ...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka