IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj miałam transfer, z moich komóreczek została jedna jedyna blastusia 1BB ... szału nie ma ale też nie jest tragicznie modlę się aby została ze mną na dłużej bo brak mroziaczków wymuszałby na nas ponowne brnięcie przez całą procedurę od a do z... Mała29 tulę Cie mocno!! Będzie dobrze.
Ferritka i Jasmin trzymam kciuki za wgryzanko !!! :*mala29_, kaarolaa, jasmin, ivi, gosia81, Spero lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczynki na wstepie chce powiedziec ze trzymam mocno kciuki z te ktore mialy transfer i za te ktore dopiero beda miec. A naszym mamusia zycze nudnej ciazy i szczesliwego porodu.
A teraz przejde do sedna. Niestety dzis nadszedl dzien zrobienia testu i tak jak myslalam nic z tego nie wyszlo. Najwidoczniej Bog stwierdzil ze nie nadajemy sie na rodzicow. Tak wiec od dzis pozucam mazenia o byciu mama i tym samym chcialam sie pozegnac. Oby Bog obdazyl was upragnionymi dzieciaczkami.Sudela lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki!
Kochane trzymam kciuki za wszystkie które są przed testowaniem!!!!
Mala strasznie mi przykro!! Wiem co czujesz bo przechodziłam przez to 2 razy...
Potrzebujesz teraz troszkę czasu aby wrócić do równowagi psychicznej i zobaczysz że nabierzesz nowych sił do walki. Kochana a macie jeszcze jakieś mrozaczki??? Tak w ogóle to robiłaś bete czy tylko test sikany??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 08:30
Moniaa, Sudela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała strasznie mi przykro kochana. Mam jednak nadzieję, że jak złapiecie oddech, odpoczniecie, to jednak będziecie walczyć dalej! Bardzo mocno Ci kibicuję i trzymam kciuki. Wierzę kochana że będziecie rodzicami!
Karolaa super wieści!
Dziewczynki trzymam mocno kciuki za Was
Ma któraś wieści od Madzi82??kaarolaa, Sudela lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, dawno nie zagladalam na forum.
jestem w trakcie stymulacji, robie sobie te zastrzyki i dziwnie sie czuje
po prawie 6 latach staran (o pierwsze dziecko) az sie boje robic sobie wielkie nadzieje, zeby nie przezyc bolesnego rozczarowania,( po prostu staram sie byc neutralnie nastawiona- co ma byc to bedzie) natomiast moj maz jest pelen optymizmu nadziei i juz widzi mnie w ciazy
pozdrawiam was wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 12:43
kaarolaa, Moniaa, mesy lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:...Niestety dzis nadszedl dzien zrobienia testu i tak jak myslalam nic z tego nie wyszlo. Najwidoczniej Bog stwierdzil ze nie nadajemy sie na rodzicow. Tak wiec od dzis pozucam mazenia o byciu mama i tym samym chcialam sie pozegnac. Oby Bog obdazyl was upragnionymi dzieciaczkami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 12:42
-
Witam Sudela... no jeśli chodzi nastawienie to mamy identycznie, ja podchodzę z dystansem bo boję się rozczarowań a mój małż, pomimo 2dpt budził mnie dzisiaj :::
wstawajcie dziewczyny, wiem Moniu że Ci ciężko tak we dwójkę, ale pora ruszać na śniadanie
Tak się zastanawiam, żeby nie pewien optymizm faceta to byłoby nam paskudnie ciężko czasamikaarolaa, Sudela lubią tę wiadomość
-
Mała bardzo mi przykro
Miriiam byłam wczoraj na prenatalnych i porażka trwały może z 15 min no ale trudno ... szkoda tylko , że tyle kasy za to biorą cholera no
Trzymam za resztę dziewczyn
a co do ferri to coś jej się porobiło i nie umie się tu zalogować u niej ogólnie ok jak jej się uda zalogować to sama opisze co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:04
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, dawno nie pisalam ale moj telefon strasznie fiksuje i mam problem z pisaniem. Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam. Ja nadal w szpitalu leze. I tak juz zostanie najprawdopodobniej do porodu. Dzidzius w czwartek wazyl 440g. Lozysko caly czas przodujace. Szyjka zostala okreslona jako beznadziejna. Juz jej polowy nie mam. Nie wolno mi wstawac. Dostaje gigantycze ilosci lekow przeciw skurczom. Teraz tocze walke z czasem. Im dluzej wytrzyma moja szyjka tym lepiej dla mojego malenstwa. Chcialabym wytrzymac choc do 30tc. Trzymajcie za moje malenstwo kciuki. Pozdrawiam serdecznie:-)
gosia81, Sudela, kaarolaa, mesy, Moniaa, jasmin, Spero, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny