X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam transfer, z moich komóreczek została jedna jedyna blastusia 1BB ... szału nie ma ale też nie jest tragicznie :) modlę się aby została ze mną na dłużej bo brak mroziaczków wymuszałby na nas ponowne brnięcie przez całą procedurę od a do z... Mała29 tulę Cie mocno!! Będzie dobrze.
    Ferritka i Jasmin trzymam kciuki za wgryzanko !!! :*

mala29_, kaarolaa, jasmin, ivi, gosia81, Spero lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczynki na wstepie chce powiedziec ze trzymam mocno kciuki z te ktore mialy transfer i za te ktore dopiero beda miec. A naszym mamusia zycze nudnej ciazy i szczesliwego porodu.

A teraz przejde do sedna. Niestety dzis nadszedl dzien zrobienia testu i tak jak myslalam nic z tego nie wyszlo. Najwidoczniej Bog stwierdzil ze nie nadajemy sie na rodzicow. Tak wiec od dzis pozucam mazenia o byciu mama i tym samym chcialam sie pozegnac. Oby Bog obdazyl was upragnionymi dzieciaczkami.

Sudela lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki!

Kochane trzymam kciuki za wszystkie które są przed testowaniem!!!!

Mala strasznie mi przykro!! Wiem co czujesz bo przechodziłam przez to 2 razy...
    Potrzebujesz teraz troszkę czasu aby wrócić do równowagi psychicznej i zobaczysz że nabierzesz nowych sił do walki. Kochana a macie jeszcze jakieś mrozaczki??? Tak w ogóle to robiłaś bete czy tylko test sikany??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 08:30

Moniaa, Sudela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    od marca startuje ze stymulacja :) dostalismy sie na te badania, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)

Moniaa, Spero, Sudela, gosia81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Karolka!!! Powodzenia :) bardzo się cieszę, że Wam się udało! :)

kaarolaa, Sudela lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze sie kaarolaa. Zycze powodzenia.
    Nusia robilam tylko sikany bo tu cieszko zeby ci bete zrobili. Dzis odstawiam leki i zobaczymy kiedy przyjdzie @.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa mówiłam !!!!! suuper cieszę się !!!a mniej wiecej którego marca przyjdzie @??

kaarolaa lubi tę wiadomość

• jasmin Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ciesze sie kaarolaa. Zycze powodzenia.
    Nusia robilam tylko sikany bo tu cieszko zeby ci bete zrobili. Dzis odstawiam leki i zobaczymy kiedy przyjdzie @.
    mała a który to dpt ? kontaktowałaś się z kliniką?

Sudela lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Karolaa mówiłam !!!!! suuper cieszę się !!!a mniej wiecej którego marca przyjdzie @??
    jesli przyjdzie w normalnym 26 dniowym cyklu to na 13 mi wypada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :)
    teraz musze czekac na @ i do roboty, ale najwazniejsze ze sie zakwalifikowałam...

Sudela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała strasznie mi przykro kochana. Mam jednak nadzieję, że jak złapiecie oddech, odpoczniecie, to jednak będziecie walczyć dalej! Bardzo mocno Ci kibicuję i trzymam kciuki. Wierzę kochana że będziecie rodzicami!

Karolaa super wieści!
    Dziewczynki trzymam mocno kciuki za Was <3

Ma któraś wieści od Madzi82??

• Sudela Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, dawno nie zagladalam na forum.

jestem w trakcie stymulacji, robie sobie te zastrzyki i dziwnie sie czuje ;)

po prawie 6 latach staran (o pierwsze dziecko) az sie boje robic sobie wielkie nadzieje, zeby nie przezyc bolesnego rozczarowania,( po prostu staram sie byc neutralnie nastawiona- co ma byc to bedzie) natomiast moj maz jest pelen optymizmu nadziei i juz widzi mnie w ciazy :D

pozdrawiam was wszystkie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 12:43

kaarolaa, Moniaa, mesy lubią tę wiadomość

91b5f2ae6053627b55da82c39f20c1c7.png
  • Sudela Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    ...Niestety dzis nadszedl dzien zrobienia testu i tak jak myslalam nic z tego nie wyszlo. Najwidoczniej Bog stwierdzil ze nie nadajemy sie na rodzicow. Tak wiec od dzis pozucam mazenia o byciu mama i tym samym chcialam sie pozegnac. Oby Bog obdazyl was upragnionymi dzieciaczkami.
    przytulam <3 i wysylam morze milosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 12:42

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Sudela... no jeśli chodzi nastawienie to mamy identycznie, ja podchodzę z dystansem bo boję się rozczarowań a mój małż, pomimo 2dpt budził mnie dzisiaj :::
    wstawajcie dziewczyny, wiem Moniu że Ci ciężko tak we dwójkę, ale pora ruszać na śniadanie :)
    Tak się zastanawiam, żeby nie pewien optymizm faceta to byłoby nam paskudnie ciężko czasami :)

• Sudela Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha, no moj maz mowi, ze jego optymizm wynika z tego, ze on intuicyjnie czuje, ze na pewno zostaniemy rodzicami..

nie wiem jak on to robi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 12:54

kaarolaa lubi tę wiadomość

• mesy Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała bardzo mi przykro :(

Miriiam byłam wczoraj na prenatalnych i porażka trwały może z 15 min :/ no ale trudno ... szkoda tylko , że tyle kasy za to biorą :/ cholera no :/

Trzymam za resztę dziewczyn :)

a co do ferri to coś jej się porobiło i nie umie się tu zalogować :/ u niej ogólnie ok :) jak jej się uda zalogować to sama opisze co i jak ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:04

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala może nie powinnas odtsawiać leków przed zrobieniem bety!!!! zrób jeszxze jutro kolejny test i póki co nie odtawiaj leków!!

Staraczko wszystko dobrze z dzieciątkiem?? Jak Twoje mdłości? hehe

Sudela, Moniaa lubią tę wiadomość

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dawno nie pisalam ale moj telefon strasznie fiksuje i mam problem z pisaniem. Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam. Ja nadal w szpitalu leze. I tak juz zostanie najprawdopodobniej do porodu. Dzidzius w czwartek wazyl 440g. Lozysko caly czas przodujace. Szyjka zostala okreslona jako beznadziejna. Juz jej polowy nie mam. Nie wolno mi wstawac. Dostaje gigantycze ilosci lekow przeciw skurczom. Teraz tocze walke z czasem. Im dluzej wytrzyma moja szyjka tym lepiej dla mojego malenstwa. Chcialabym wytrzymac choc do 30tc. Trzymajcie za moje malenstwo kciuki. Pozdrawiam serdecznie:-)

gosia81, Sudela, kaarolaa, mesy, Moniaa, jasmin, Spero, Beata.D lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam mocno, bedzie dobrze, wazne ze sie odezwałas :) pozdrawiam i synus da rade...od poczatku dzielnie walczy i napewno mu sie uda :)

• jasmin Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam kciuki,powodzenia i wytrwałości :)

relg2n0abn31771x.png
‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ