IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Sudela na pewno sie wykluje! Trzymam kciukole, informuj na biezaco;)
jutro mam dzwonic o 13- 13:30 aby dowiedziec sie kiedy otrzymam Transfer embrionow.
pozdrawiam was i przytulamniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Zdecydowałąm się na Gyncentrum w Katowicach i tam jest dwóch lekarzy, który prowadzą kwalifikację do in vitro. Nawet jeśli pójdę do drugiego to i tak zobaczy w karcie, że poprzedni kazał wykonać histeroskopię i zapewne zdania nie podważy
Violik wrote:Aaana przebiłaś mnie w skrupulatności hihihihi
Sudela - trzymam kciuki za jajeczka -
nick nieaktualnyFerro gratuluję! Dużo radości i spokoju teraz! Więcej nam takich wieści potrzeba
Sudela trzymam kciuki za 5 pisklaczków &&&
aaana to super że was zakwalifikowali! Rozumiem, ze już podpisaliście dziś dokumenty? a u kogo w końcu się leczysz teraz? bo w macierzyństwie jesteście tak?
jasmin mam nadzieję, ze jednak wrócisz do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 23:39
ferro3, Sudela lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:aaana to super że was zakwalifikowali! Rozumiem, ze już podpisaliście dziś dokumenty? a u kogo w końcu się leczysz teraz? bo w macierzyństwie jesteście tak?
tak podpisaliśmy dokumenty i tak, zostajemy w macierzynstwie
teoretycznie u dr Szlachcica, ale przyjmował nas inny lekarz bo dr Szlachcic miał akurat spotkanie w sprawie refundacji ivf i wpadł tylko na chwilę, ale przyznał tamtemu rację, że jak najbardziej się nadajemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny