X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki :)

Karola trzymam mocno kciuki!
    I Mała za Ciebie oczywiście też ściskam kciuki cały czas i strasznie się cieszę, że znalazłaś siłę!

a ja od jutra jestem na anty :) więc już ostatnia prosta :D strasznie się cieszę :) poniekąd to zasługa tragicznych wyników m. ale nich tak będzie. Ważne że już zaczynamy!

Karola czekam z niecierpliwoscią na wieści od Ciebie!

kaarolaa lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero tak sie ciesze ze juz zaczynacie i bede mocno za ciebie trzymac kciuki :) by wam sie odrazu udalo. Co do moich sil to nie jestem pewna czy je znalazlam. Staram sie nie myslec nad tym i dac sie porwac biegowi wydazen.

Spero lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala bedzie dobrze, a jak tylko zobaczysz 2 kreseczki staniesz się silna jak nigdy dotąd :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Spero tak sie ciesze ze juz zaczynacie i bede mocno za ciebie trzymac kciuki :) by wam sie odrazu udalo. Co do moich sil to nie jestem pewna czy je znalazlam. Staram sie nie myslec nad tym i dac sie porwac biegowi wydazen.

Dzięki kochana, ja wierzę, że Wam się uda. I wiem, że jesteśmy w stanie więcej znieść niż nam się wydaje. <3

• aaana Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    Aaana,to tak jak ja(jak nic sie nie zmieni w miedzy czasie) bede troche przed Toba.Jade 16.04 na zastrzyk,czekamy na @ i zaczynamy :D
    Kaarolaa,napisz jak tam po transferze i ogolne samopoczucie?? Zarodek ladnie sie dzielil?Trzymam z calych sil kciuki :) :)
    to pewnie transfer masz planowany w okolicach poczatku maja? wiec jak ja bede transferowac to Ty pewnie bedziesz juz testowac! :D

• Ann84 Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy na poczatku drogi. Dr Lachowski zlecił mężowi wizytę u dr Żychowicza-androloga, który zalecił wykonanie badań: testosteron, fsh, prolaktyna a potem może jakieś leczenie hormonalne.
    A wrażenia w miarę ok.

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też byliśmy u dr Żychowicza. No to zaczynacie wszystko :-)

• Ann84 Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zaczynamy tylko trochę mnie to przeraża.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ja juz z kropkiem jestem w domu :)
    a zastrzyki to było relanium i cos przeciw skurczom macicy....
    transfer z lekkimi problemami ale sie udało i widzioałam moja kropke na monitorze :) zarodek klasy 4AC....ogolnie bardzo dobry :)

Moniaa, MisiaMisia, meggi29, Violik, Beata.D, aaana, mala29_, Gosiacu lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz trzymamy kciuki za Was

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 16:30

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    witam ja juz z kropkiem jestem w domu :)
    a zastrzyki to było relanium i cos przeciw skurczom macicy....
    transfer z lekkimi problemami ale sie udało i widzioałam moja kropke na monitorze :) zarodek klasy 4AC....ogolnie bardzo dobry :)

Kochana cieszę się bardzo. Teraz odpoczywaj i luzuj jak się tylko da :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam Pick-Up. Pobrano mi 4 kumulusy z tym, że 3 się nadają.
    Może w pn zadzwonię się coś podpytać a może poczekam do wtorku. Jakby coś to będą dzwonić.
    Na sali miałam jeszcze 3 urocze dziewczyny więc było wesoło.
    Zniosłam śpiocha nieźle a jak dotarliśmy do domu to i tak padłam i spałam.
    Ściskam Was wszystkie ciepło.

kaarolaa, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Aga17070 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann84 czego się boisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Ja dzisiaj miałam Pick-Up. Pobrano mi 4 kumulusy z tym, że 3 się nadają.
    Może w pn zadzwonię się coś podpytać a może poczekam do wtorku. Jakby coś to będą dzwonić.
    Na sali miałam jeszcze 3 urocze dziewczyny więc było wesoło.
    Zniosłam śpiocha nieźle a jak dotarliśmy do domu to i tak padłam i spałam.
    Ściskam Was wszystkie ciepło.
    ja miałam 4 komorki a tylko jedna sie zaplodnila...mam nadzieje, ze u ciebie wszystkie pieknie sie zaplodnia...ja zaraz na drugi dzien dzwonilam i sie pytalam :) musialam wiedziec...

ja jak sie obudzilam zaraz po punkcji to spac poszlam dopiero o 23, na mnie usypiacze nie dzialaja ;)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w zeszłym roku z 4 komórek był jeden zarodek. No a teraz cierpliwie czekamy.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to wszystko to byl 1 raz i mam nadzieje ze ostatni... ;)

• Ann84 Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga17070
    Boję się czy damy radę psychicznie i fizycznie. Mąż nastawił się na IVF a inne rzeczy nie mają dla niego znaczenia. W tamtym roku zaczęliśmy budowę domu i będzie musiała poczekać.

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann84, dasz radę. Fizycznie- każda z nas daje radę, mimo bólu i złego samopoczucia. Psychicznie- trzeba nastawić się na wszystko co dobre. Nawet mimo porażki. Jest o CO walczyć, nasz cel jest piękny. Ja jestem w trakcie zastrzyków- nic miłego, ale czego się nie robi...chciałam wysłać Ci prywatną wiadomość ale widzę że na tym forum nie ma takiej możliwości.

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa mocne kciuki za pomyślne wgryzanko :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga17070 wrote:
    Ann84, dasz radę. Fizycznie- każda z nas daje radę, mimo bólu i złego samopoczucia. Psychicznie- trzeba nastawić się na wszystko co dobre. Nawet mimo porażki. Jest o CO walczyć, nasz cel jest piękny. Ja jestem w trakcie zastrzyków- nic miłego, ale czego się nie robi...chciałam wysłać Ci prywatną wiadomość ale widzę że na tym forum nie ma takiej możliwości.
    mozna wysylac privki...musisz tylko kliknac na nica Anny i tam jest dodaj do przyjaciolek ona cie zaakceptuje i mozna pisac :)

‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ