IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewuszki
Karola trzymam mocno kciuki!
I Mała za Ciebie oczywiście też ściskam kciuki cały czas i strasznie się cieszę, że znalazłaś siłę!
a ja od jutra jestem na anty więc już ostatnia prosta strasznie się cieszę poniekąd to zasługa tragicznych wyników m. ale nich tak będzie. Ważne że już zaczynamy!
Karola czekam z niecierpliwoscią na wieści od Ciebie!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Spero tak sie ciesze ze juz zaczynacie i bede mocno za ciebie trzymac kciuki by wam sie odrazu udalo. Co do moich sil to nie jestem pewna czy je znalazlam. Staram sie nie myslec nad tym i dac sie porwac biegowi wydazen.
Spero lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Spero tak sie ciesze ze juz zaczynacie i bede mocno za ciebie trzymac kciuki by wam sie odrazu udalo. Co do moich sil to nie jestem pewna czy je znalazlam. Staram sie nie myslec nad tym i dac sie porwac biegowi wydazen.
Dzięki kochana, ja wierzę, że Wam się uda. I wiem, że jesteśmy w stanie więcej znieść niż nam się wydaje. -
Beata.D wrote:Aaana,to tak jak ja(jak nic sie nie zmieni w miedzy czasie) bede troche przed Toba.Jade 16.04 na zastrzyk,czekamy na @ i zaczynamy
Kaarolaa,napisz jak tam po transferze i ogolne samopoczucie?? Zarodek ladnie sie dzielil?Trzymam z calych sil kciuki -
nick nieaktualnywitam ja juz z kropkiem jestem w domu
a zastrzyki to było relanium i cos przeciw skurczom macicy....
transfer z lekkimi problemami ale sie udało i widzioałam moja kropke na monitorze zarodek klasy 4AC....ogolnie bardzo dobryMoniaa, MisiaMisia, meggi29, Violik, Beata.D, aaana, mala29_, Gosiacu lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:witam ja juz z kropkiem jestem w domu
a zastrzyki to było relanium i cos przeciw skurczom macicy....
transfer z lekkimi problemami ale sie udało i widzioałam moja kropke na monitorze zarodek klasy 4AC....ogolnie bardzo dobry
Kochana cieszę się bardzo. Teraz odpoczywaj i luzuj jak się tylko dakaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj miałam Pick-Up. Pobrano mi 4 kumulusy z tym, że 3 się nadają.
Może w pn zadzwonię się coś podpytać a może poczekam do wtorku. Jakby coś to będą dzwonić.
Na sali miałam jeszcze 3 urocze dziewczyny więc było wesoło.
Zniosłam śpiocha nieźle a jak dotarliśmy do domu to i tak padłam i spałam.
Ściskam Was wszystkie ciepło.kaarolaa, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:Ja dzisiaj miałam Pick-Up. Pobrano mi 4 kumulusy z tym, że 3 się nadają.
Może w pn zadzwonię się coś podpytać a może poczekam do wtorku. Jakby coś to będą dzwonić.
Na sali miałam jeszcze 3 urocze dziewczyny więc było wesoło.
Zniosłam śpiocha nieźle a jak dotarliśmy do domu to i tak padłam i spałam.
Ściskam Was wszystkie ciepło.
ja jak sie obudzilam zaraz po punkcji to spac poszlam dopiero o 23, na mnie usypiacze nie dzialajaMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ann84, dasz radę. Fizycznie- każda z nas daje radę, mimo bólu i złego samopoczucia. Psychicznie- trzeba nastawić się na wszystko co dobre. Nawet mimo porażki. Jest o CO walczyć, nasz cel jest piękny. Ja jestem w trakcie zastrzyków- nic miłego, ale czego się nie robi...chciałam wysłać Ci prywatną wiadomość ale widzę że na tym forum nie ma takiej możliwości.
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga17070 wrote:Ann84, dasz radę. Fizycznie- każda z nas daje radę, mimo bólu i złego samopoczucia. Psychicznie- trzeba nastawić się na wszystko co dobre. Nawet mimo porażki. Jest o CO walczyć, nasz cel jest piękny. Ja jestem w trakcie zastrzyków- nic miłego, ale czego się nie robi...chciałam wysłać Ci prywatną wiadomość ale widzę że na tym forum nie ma takiej możliwości.