X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki :)

Karola trzymam mocno kciuki!
    I Mała za Ciebie oczywiście też ściskam kciuki cały czas i strasznie się cieszę, że znalazłaś siłę!

a ja od jutra jestem na anty :) więc już ostatnia prosta :D strasznie się cieszę :) poniekąd to zasługa tragicznych wyników m. ale nich tak będzie. Ważne że już zaczynamy!

Karola czekam z niecierpliwoscią na wieści od Ciebie!

kaarolaa lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero tak sie ciesze ze juz zaczynacie i bede mocno za ciebie trzymac kciuki :) by wam sie odrazu udalo. Co do moich sil to nie jestem pewna czy je znalazlam. Staram sie nie myslec nad tym i dac sie porwac biegowi wydazen.

Spero lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala bedzie dobrze, a jak tylko zobaczysz 2 kreseczki staniesz się silna jak nigdy dotąd :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Spero tak sie ciesze ze juz zaczynacie i bede mocno za ciebie trzymac kciuki :) by wam sie odrazu udalo. Co do moich sil to nie jestem pewna czy je znalazlam. Staram sie nie myslec nad tym i dac sie porwac biegowi wydazen.

Dzięki kochana, ja wierzę, że Wam się uda. I wiem, że jesteśmy w stanie więcej znieść niż nam się wydaje. <3

• aaana Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    Aaana,to tak jak ja(jak nic sie nie zmieni w miedzy czasie) bede troche przed Toba.Jade 16.04 na zastrzyk,czekamy na @ i zaczynamy :D
    Kaarolaa,napisz jak tam po transferze i ogolne samopoczucie?? Zarodek ladnie sie dzielil?Trzymam z calych sil kciuki :) :)
    to pewnie transfer masz planowany w okolicach poczatku maja? wiec jak ja bede transferowac to Ty pewnie bedziesz juz testowac! :D

• Ann84 Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy na poczatku drogi. Dr Lachowski zlecił mężowi wizytę u dr Żychowicza-androloga, który zalecił wykonanie badań: testosteron, fsh, prolaktyna a potem może jakieś leczenie hormonalne.
    A wrażenia w miarę ok.

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też byliśmy u dr Żychowicza. No to zaczynacie wszystko :-)

• Ann84 Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zaczynamy tylko trochę mnie to przeraża.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ja juz z kropkiem jestem w domu :)
    a zastrzyki to było relanium i cos przeciw skurczom macicy....
    transfer z lekkimi problemami ale sie udało i widzioałam moja kropke na monitorze :) zarodek klasy 4AC....ogolnie bardzo dobry :)

Moniaa, MisiaMisia, meggi29, Violik, Beata.D, aaana, mala29_, Gosiacu lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz trzymamy kciuki za Was

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 16:30

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    witam ja juz z kropkiem jestem w domu :)
    a zastrzyki to było relanium i cos przeciw skurczom macicy....
    transfer z lekkimi problemami ale sie udało i widzioałam moja kropke na monitorze :) zarodek klasy 4AC....ogolnie bardzo dobry :)

Kochana cieszę się bardzo. Teraz odpoczywaj i luzuj jak się tylko da :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam Pick-Up. Pobrano mi 4 kumulusy z tym, że 3 się nadają.
    Może w pn zadzwonię się coś podpytać a może poczekam do wtorku. Jakby coś to będą dzwonić.
    Na sali miałam jeszcze 3 urocze dziewczyny więc było wesoło.
    Zniosłam śpiocha nieźle a jak dotarliśmy do domu to i tak padłam i spałam.
    Ściskam Was wszystkie ciepło.

kaarolaa, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Aga17070 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann84 czego się boisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Ja dzisiaj miałam Pick-Up. Pobrano mi 4 kumulusy z tym, że 3 się nadają.
    Może w pn zadzwonię się coś podpytać a może poczekam do wtorku. Jakby coś to będą dzwonić.
    Na sali miałam jeszcze 3 urocze dziewczyny więc było wesoło.
    Zniosłam śpiocha nieźle a jak dotarliśmy do domu to i tak padłam i spałam.
    Ściskam Was wszystkie ciepło.
    ja miałam 4 komorki a tylko jedna sie zaplodnila...mam nadzieje, ze u ciebie wszystkie pieknie sie zaplodnia...ja zaraz na drugi dzien dzwonilam i sie pytalam :) musialam wiedziec...

ja jak sie obudzilam zaraz po punkcji to spac poszlam dopiero o 23, na mnie usypiacze nie dzialaja ;)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w zeszłym roku z 4 komórek był jeden zarodek. No a teraz cierpliwie czekamy.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to wszystko to byl 1 raz i mam nadzieje ze ostatni... ;)

• Ann84 Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga17070
    Boję się czy damy radę psychicznie i fizycznie. Mąż nastawił się na IVF a inne rzeczy nie mają dla niego znaczenia. W tamtym roku zaczęliśmy budowę domu i będzie musiała poczekać.

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann84, dasz radę. Fizycznie- każda z nas daje radę, mimo bólu i złego samopoczucia. Psychicznie- trzeba nastawić się na wszystko co dobre. Nawet mimo porażki. Jest o CO walczyć, nasz cel jest piękny. Ja jestem w trakcie zastrzyków- nic miłego, ale czego się nie robi...chciałam wysłać Ci prywatną wiadomość ale widzę że na tym forum nie ma takiej możliwości.

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa mocne kciuki za pomyślne wgryzanko :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga17070 wrote:
    Ann84, dasz radę. Fizycznie- każda z nas daje radę, mimo bólu i złego samopoczucia. Psychicznie- trzeba nastawić się na wszystko co dobre. Nawet mimo porażki. Jest o CO walczyć, nasz cel jest piękny. Ja jestem w trakcie zastrzyków- nic miłego, ale czego się nie robi...chciałam wysłać Ci prywatną wiadomość ale widzę że na tym forum nie ma takiej możliwości.
    mozna wysylac privki...musisz tylko kliknac na nica Anny i tam jest dodaj do przyjaciolek ona cie zaakceptuje i mozna pisac :)

‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ