IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimi86 wrote:W aptece przezyłam szok bo szykowalam sie na jakies 2 -3 tysiace, po refundacji myslalam ze zaplace okolo 1000 zl a za wsyztsko łącznie z tabletkami antykoncepcyjnymi (ktore nie byly refundowane) zaplaciłam UWAGA --- 208 zł szok
Puregon jest nadzwyczaj tani z refundacjąmieszanka menopuru z gonalem byłaby sporo droższa.
Ja miałam wszystko prócz puregonu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 19:22
-
nick nieaktualny
-
noooo smieszne te ceny mam na rachunku ze :
puregon 688 zl a ja dalam 3,20
menopur 825 zl a ja dalam 139 zl
gonapeptyl 533 zl a ja dałam 9,14
kosmos jakisw tym momencie skoro leki mam refundowane procedura wyjdzie nas 6200 około
bardzo sie ciesze - oby tylko ten protokół był skutecznygosia81 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Takanijaka wrote:Eliz też mam taką nadzieję
ja jestem w Invimedzie. Mam testować 2.10. Tylko wcześniej ten progesteron nadam. Ściskam
)
Ja Invicta, może i ja zrobię ten progesteron 28.09. Do bety jeszcze daleka droga.
Ja też ściskam mocno Ciebie i maluszka żeby tam rósł i został przez następne 8 miesięcy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 19:30
Takanijaka lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyU mnie na rachunku za gonal jest bez refundacji 1500 zl bez groszy a zaplacilam 370 zl tez roznica spora
no nas wyjdzie pewnie drozej bo wiem ze GynC wypisuje drozsze leki plus to ze bede brala embryoglue i to naciecie otoczki jesli bedzie gruba... no ale czego sie nie robi dla maluszka..
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Tak..pozniej...gonalF...menopur
Zobaczysz szybko zleci, ja też dopiero zaczynałam robić zastrzyki a już jestem po transferze i czekam na testowanie. Głowa do góry, musi być dobrzeaneczka2015, Evaa lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
aneczka2015 wrote:Eliz jak tam? Jak samopoczucie?
Czuję się dobrze, nic mnie nie boli. Nawet w dzień transferu nie czułam żadnego bólu chociaż przepisał mi lekarz nospe.. Gorzej jest po relanium, po nim czuje się jak naćpana i pijana, dlatego zastanawiam się czy w ogóle jest sens jeszcze to brać.
Stres mnie dopadnie zapewne jak będę odbierać wyniki bety... A Ty jak ?Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Eliz wrote:Czuję się dobrze, nic mi nie dolega, brzuch nie boli. Jedynie relanium na mnie źle działa, po nim czuję się jak naćpana, chwieje się jak bym nie wiadomo ile wypiła %%%
ale poza tym jest ok. Mam mieszane uczucia, z jednej strony nadzieje mam że się uda, z drugiej strony nie nakręcam się na pozytywne wyniki. Zapewne stres mnie dopadnie w momencie odbioru wyniku bety.
A u ciebie jak ? W jakiej klinice jesteś ?
Ja jestem w Invikcie we Wrocku. Juz minal mi 1 dzien po trandgerze. Narazie nuc nie czuje, nie wiem to dobrze czy zle ale psycha gdzies tam sie odzywa i mysli sie pojawiaja... Ehhh coz zrobic czekam do 30 na bete
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aneczka2015 wrote:Eliz wytrzymasz do 5 na testowanie?
Ja też jestem we Wrocku, kto wie może się kiedyś widziałyśmy na korytarzudzisiaj wydaje mi się że wytrzymam ale kto wie, może mnie coś podkusi i pójdę wcześniej
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
Eliz wrote:Ja też jestem we Wrocku, kto wie może się kiedyś widziałyśmy na korytarzu
dzisiaj wydaje mi się że wytrzymam ale kto wie, może mnie coś podkusi i pójdę wcześniej
Calkiem możliwe. Brałas dwa czy jednego bobasa pod serce? Lekarz kazal ci dopiero 5 tak? Mnie w recepcji zapisali na weryfikacke na 30 i tak zrobie. Ale tez bede umuerac ze strachu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:00
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Evaa wrote:Czytam Was od jakiegos czasu ale nie bylam pewna decyzji...i z tad sie wahalam czy napisac czy nie
dzieki za odpowiedzi.. troche sie boje robic zastrzyki wiem moze to dziecinada
ale tak mam boje sie ze zaslabne ...no ale czego sue nie robi dla dzidziusia...
Ja tez sie balam zastrzykow ale dasz rade zobaczysz. Powodzenia i nie stresuj sie. Dasz rade! ☺Evaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Dziewczyny, ja właśnie dzisiaj zrealizowałam receptę na ultrogestan 6 opakowań w czeskiej aptece. Cena za całość to ok 168zł, wiec jak macie blisko to WARTO!
Mimi86, mia6, gosia81, Mimbla lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Nadira wrote:Podbijam pytanie Ani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:08
Nadira lubi tę wiadomość