IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Szalwia szturchasz trochę panu Bogu do oczu. To nie sklep
ciesz się bez względu na to co będzie. o to wszystkie tu walczymy. Każda chciałaby teraz być w twojej sytuacji więc jeśli się obawiasz lub jesteś niezadowolona to zatrzymaj to dla siebie
lipa, Libra, Fedra, agulas lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dziewczyny jestem po pierwszym zastrzyku puregonem 200jm biore od wczoraj encorton i jakos dziwnie się czuje trochę mi slabo troszkę mi się kreci w glowie i nie wiem czy powinnam panikować czy po prostu organizm się przyzwyczaja ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:28
-
Asiula86 wrote:Hej!
Czy któraś z Was wie może, jak to jest z głosowaniem w szpitalu? Boję się, że jak pójdę w piątek do szpitala, to do wyborów nie wyjdę, a zagłosować jednak chcę! Powiedziałam sobie, że choćbym miała za przeproszeniem zdychać, to zagłosuję...Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Sanna ja miałam mlion dziwnych objawów, więcej chyba w fazie wyciszania, ale podczas stymulacji również. Kłopoty z żoładkiem, duszności, zawroty głowy, bóle migrenowe... trochę tych skutków ubocznych doświadczyłam
czytałas na ulotce leków jaki mogą być objawy niepożadane?
-
Anatolka wrote:W aptekach ostatnio są. Leżą do brania i wypróbowania
jest napisane na nim nawet do diagnostyki in vitro.
Anatolka ty pod kołdrę i się kuruj bo fasolka się tam rozwijaGameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
takasobieja wrote:Szalwia szturchasz trochę panu Bogu do oczu. To nie sklep
ciesz się bez względu na to co będzie. o to wszystkie tu walczymy. Każda chciałaby teraz być w twojej sytuacji więc jeśli się obawiasz lub jesteś niezadowolona to zatrzymaj to dla siebie
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:szałwia, spokooojnie, trzeba mieć mega farta, lub w Ttwoim przypadku pecha (bo Ty nie chcesz) by tak się stało
ja np w życiu codziennym takich bliźniaków nie widziałam
- jednojajowych
-
szałwia wrote:Powiedziałam, że wszystko wezmę na klatę. Myślałam, że forum jest od tego, żeby dzielić się swoimi obawami, a nie zachowywać je dla siebie. Zależy mi na donoszeniu zdrowej ciąży, a nie tylko zajściu w nią. U mnie są dodatkowo przeciwskazania do bliźniaczej. I po takim czasie starań wierz mi, że się nie skarżę i nie podchodzę do ivf jak do zakupów.
doceń to co masz. Ja też wolalabym corke, bo mąż marzy o córce, ale będzie syn to będę najszczesliwsza na świecie
. My takie weteranki powinnyśmy być szczęśliwe ze jest ciaza, co ważne zdrowa ciąża!
a o resztę się nie martw. Tyle znioslas to zniesiesz jeszcze więcej
triss, sylwiaśta159, mysza89, Libra, Antonelka lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
nick nieaktualnydziękuję Ci- ale nie mam wielkich nadziei... powiem Wam, że trochę załuję, ze nie wzięłam dwóch groszków- zauwazylam ze wiekszosc udanych transferów NIE-blastek to transfery w których były podane dwa zarodki. Wzięłam jednego bo przestraszyłam się bliźniaków a teraz... mam takie głupie myślenie, że jesli dane jest mi byc matka blizniakow to nia bede i uda sie dopiero 2 transfer, a jesli nie jest mi dane to przyjmie się jeden z nich... wiiieeeemmm- staroświeckie myślenie- ale taka jestem.
Jeśli teraz się nie udało to zastanawiam się, czy brać blastkę, czy dwa trzydniowe, ale sprobuje najpierw z blastka + ah i eg, bo przy 2 zarodkach na ah się nie zdecyduję -
takasobieja wrote:Oczywiście ze od tego jest to forum. Generalnie każda ciąża wieloplodowa jest ciąża wysokiego ryzyka. Chcę żebyś wiedziała, że każda z nas teraz chciałaby być na Twoim miejscu
doceń to co masz. Ja też wolalabym corke, bo mąż marzy o córce, ale będzie syn to będę najszczesliwsza na świecie
. My takie weteranki powinnyśmy być szczęśliwe ze jest ciaza, co ważne zdrowa ciąża!
a o resztę się nie martw. Tyle znioslas to zniesiesz jeszcze więcej
Niezależnie od tego, co będzie, jakoś damy radę, ale analizuję różne możliwości. Siedzę pod kołdrą, jestem chora, jest mi źle i martwię się o maleństwo niezależnie od tego, ile ich tam jest i ostatnie na co mam ochotę to jakieś wykłócanie się na forum.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytriss wrote:dziewczyny ponawiam pytanie: czy zastrzyki z clexane (czy inne z heparyną) które są zapisywane bez wskazań trzeba kontynuuować w przypadku pozytywnego testu do końca pierwszego trymestru? czy ja coś źle zrozumiałam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:57
triss lubi tę wiadomość