IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was serdecznie,
ja dzis mialam wizyte u mojej ginki. Wypisala mi skierowanie do kliniki nieplodnosci i skopiowala wszystkie wyniki badan jakie do tej pory mi i mezowi zrobila a wiec zaczynam odliczanie za 17 dni pierwsza wizyta
mam takie pytanko czy przed zabiegiem in vitro trzeba zrobic badanie droznosci jajowodow? bo tego jeszcze niemialam robionego.
poza tym caly czas Wam kibicuje
pozdrowionka i milego popoludnia!Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Katha81 wrote:Witam Was serdecznie,
ja dzis mialam wizyte u mojej ginki. Wypisala mi skierowanie do kliniki nieplodnosci i skopiowala wszystkie wyniki badan jakie do tej pory mi i mezowi zrobila a wiec zaczynam odliczanie za 17 dni pierwsza wizyta
mam takie pytanko czy przed zabiegiem in vitro trzeba zrobic badanie droznosci jajowodow? bo tego jeszcze niemialam robionego.
poza tym caly czas Wam kibicuje
pozdrowionka i milego popoludnia!
drożność jest nie wymagana ponieważ jajowody do in vitro nie są potrzebne
trzymam kciuki aby czas szybko minąłKatha81, kaarolaa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata - ktory masz dzis dzien stymulacji?
Martusia - o Jezusie, to juz!! do mnie jakos to nie dociera, ze moglabym miec w przyszlym tygodniu punkcje... ale to moze dobrze, bo sie nie stresujemartusia1986, malinka1984, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki kurcze jak ten czas zlecial dopiero co zaczynalyscie a to juz zaraz zbior jajek . Zycze kazdej z osobna zeby wszystkie zebrane jajeczka przeobrazily sie w embrionki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 17:59
Beata.D, martusia1986, Tosia 1981, aaana, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnycześć dziewczyny, ja mam drugi dzień stymulacji.
jesteśmy w Kriobanku. w środę pierwsze podglądanie co i ile wyhodowaliśmy.
leków jakaś masa... dziś rano tylko 4 zastrzyki, ale co tam.... WALCZYMY!Moniaa, mala29_, Tosia 1981, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
aaana wrote:Beata - ktory masz dzis dzien stymulacji?
Martusia - o Jezusie, to juz!! do mnie jakos to nie dociera, ze moglabym miec w przyszlym tygodniu punkcje... ale to moze dobrze, bo sie nie stresujeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 20:24
martusia1986, aaana, Fedra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
miriiam wrote:Witajcie
Dawno się nie odzywałam, ale zaglądam do Was czasem i widzę że piękny maj Was czeka i oby płodny był.
Tyle Was tu jest, pięknie się Was czyta, tyle nadziei macie w sobie że musi być tylko dobrze.
Karolaa spokojnej ciąży życzę !
Mala29 trzymam kciuki, dzielnie walczysz
Spero, Nusia, aaana jesteście na dobrej drodze, jesteście bardzo odważne kobiety i czekam z niecierpliwością na efekty
I wszystkim dziewczynom życzę powodzenia
Simba, ja też 35+ i miałam podawane 2 zarodki ale metodą ICSI, miałam tylko 3 komórki więc nie mogłam wybierać metody, a ICSI daje większą pewność zapłodnienia
U nas leżenie, skróciła się szyjka więc nie mam wyboru, na szczęście w domu. Jesteśmy już w 34 tygodniu więc walczymy jeszcze o te 3 tygodnie do terminu ciąży donoszonej. Na szczęście mała jest dzielna i ma już 2300 g więc jestem spokojniejsza.
Dopiero dzisiaj doczytalam Twoj wpis.
Wczoraj mialam punkcje i jesli wszystko dobrze pojdzie (oby!!!) w sobote mam transfer. Czy Tobie sie udalo za pierwszym podejsciem?Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Czesc dziewczyny uwaga.... W sobote mam punkcje wiec sobota bedzie wyjatkowo inyensywnym dniem dla nas wszystkich :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 21:16
martusia1986, Spero, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny