X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po kolejnym podglądanku :) Mamy 12 jajorków takich dużych to z 7-8 a reszta mniejsze..
    Jak wszystko dobrze pójdzie to w niedzielę będzie punkcja..

Beata.D, Fedra, mala29_, Moniaa, malinka1984, agniesia2569, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia super-to rozpoczniesz nasza dobra passe z jajeczkami i punkcją :) Powodzenia w niedziele :D

martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka dziękuję za Ciebie również trzymam mocno kciuki :)

Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie,

ja dzis mialam wizyte u mojej ginki. Wypisala mi skierowanie do kliniki nieplodnosci i skopiowala wszystkie wyniki badan jakie do tej pory mi i mezowi zrobila a wiec zaczynam odliczanie :) za 17 dni pierwsza wizyta :)
    mam takie pytanko czy przed zabiegiem in vitro trzeba zrobic badanie droznosci jajowodow? bo tego jeszcze niemialam robionego.

poza tym caly czas Wam kibicuje <3

pozdrowionka i milego popoludnia! :)

Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Witam Was serdecznie,

ja dzis mialam wizyte u mojej ginki. Wypisala mi skierowanie do kliniki nieplodnosci i skopiowala wszystkie wyniki badan jakie do tej pory mi i mezowi zrobila a wiec zaczynam odliczanie :) za 17 dni pierwsza wizyta :)
    mam takie pytanko czy przed zabiegiem in vitro trzeba zrobic badanie droznosci jajowodow? bo tego jeszcze niemialam robionego.

poza tym caly czas Wam kibicuje <3

pozdrowionka i milego popoludnia! :)

drożność jest nie wymagana ponieważ jajowody do in vitro nie są potrzebne :)
    trzymam kciuki aby czas szybko minął :)

Katha81, kaarolaa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Fedra za Info :) ale jestem podekscytowana :D

Fedra lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • aaana Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata - ktory masz dzis dzien stymulacji?

Martusia - o Jezusie, to juz!! :) do mnie jakos to nie dociera, ze moglabym miec w przyszlym tygodniu punkcje... ale to moze dobrze, bo sie nie stresuje ;)

martusia1986, malinka1984, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja też sobie tego nie wyobrażam że to może być już w niedzielę ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kurcze jak ten czas zlecial dopiero co zaczynalyscie a to juz zaraz zbior jajek :). Zycze kazdej z osobna zeby wszystkie zebrane jajeczka przeobrazily sie w embrionki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 17:59

Beata.D, martusia1986, Tosia 1981, aaana, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, ja mam drugi dzień stymulacji.
    jesteśmy w Kriobanku. w środę pierwsze podglądanie co i ile wyhodowaliśmy.
    leków jakaś masa... dziś rano tylko 4 zastrzyki, ale co tam.... WALCZYMY!

Moniaa, mala29_, Tosia 1981, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako a Ty jesteś w klinicznym czy na MZ? bo tyle już tu nas że miesza sie mi wszystko heheh

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    Beata - ktory masz dzis dzien stymulacji?

Martusia - o Jezusie, to juz!! :) do mnie jakos to nie dociera, ze moglabym miec w przyszlym tygodniu punkcje... ale to moze dobrze, bo sie nie stresuje ;)
    punkcja będzie jak nic w przyszłym tygodniu i tylko się cieszyć moja Droga :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 20:24

martusia1986, aaana, Fedra lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriiam wrote:
    Witajcie
    Dawno się nie odzywałam, ale zaglądam do Was czasem i widzę że piękny maj Was czeka i oby płodny był.
    Tyle Was tu jest, pięknie się Was czyta, tyle nadziei macie w sobie że musi być tylko dobrze.
    Karolaa spokojnej ciąży życzę !
    Mala29 trzymam kciuki, dzielnie walczysz :)
    Spero, Nusia, aaana jesteście na dobrej drodze, jesteście bardzo odważne kobiety i czekam z niecierpliwością na efekty
    I wszystkim dziewczynom życzę powodzenia
    Simba, ja też 35+ i miałam podawane 2 zarodki ale metodą ICSI, miałam tylko 3 komórki więc nie mogłam wybierać metody, a ICSI daje większą pewność zapłodnienia

U nas leżenie, skróciła się szyjka więc nie mam wyboru, na szczęście w domu. Jesteśmy już w 34 tygodniu więc walczymy jeszcze o te 3 tygodnie do terminu ciąży donoszonej. Na szczęście mała jest dzielna i ma już 2300 g więc jestem spokojniejsza.

Dopiero dzisiaj doczytalam Twoj wpis.
    Wczoraj mialam punkcje i jesli wszystko dobrze pojdzie (oby!!!) w sobote mam transfer. Czy Tobie sie udalo za pierwszym podejsciem?

Fedra lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simba za sexik na szkiełku i owocny transfer

Simba, mala29_, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    simba za sexik na szkiełku i owocny transfer

Dzieki :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) uwaga.... W sobote mam punkcje wiec sobota bedzie wyjatkowo inyensywnym dniem dla nas wszystkich :*

malinka1984, martusia1986, Beata.D, mala29_, Sansivieria, aaana, Fedra, Katha81, Simba, kaarolaa lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Czesc dziewczyny :) uwaga.... W sobote mam punkcje wiec sobota bedzie wyjatkowo inyensywnym dniem dla nas wszystkich :*
    Ekstra i kciuki ogromne za to.Ty w sobotę, Marta w niedzielę, ja z aaaną pewnie po weekendzie, ale mamy ekscytujący maj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 21:16

martusia1986, Spero, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Ako a Ty jesteś w klinicznym czy na MZ? bo tyle już tu nas że miesza sie mi wszystko heheh

MZ

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dzieje się kochane w tym maju :D Musi być dla nas szczęśliwie zakończony :*

ako99, Beata.D, mala29_, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaana, w 20 dc dostalam pierwszy zastrzyk i biore je caly czas(gonalpeptyl),po 14dniach dolaczylam Gonal F i jesli od tego liczyc to dzis moj 7dzien.Ale jeszcze pare dni przede mna :(

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ