IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko jeszcze trzeba się orientować o co można zawalczyć, czyli trzeba się na tym znać i być swoim własnym lekarzem diagnostą
już mam od tego łeb kwadratowy
ComeToMeBaby, Karolina1111, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
zapominajka wrote:Antonelka... jak Ty to wszystko przeszłaś.....Dobra ja nie marudzę bo przy Tobie to aż głupio. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie menopuru. Mysze go wsztrzykiwac od wtorku. ale w pn wyjezdzam na tydzień i bede poza domem. czy bede mogła sobie przygotowac ten roztwór (czyli wstrzykniąć te dwie strzykawki do tej amupłki) w pn rano przed wyjazdem i zabrac ze soba juz tylko rozrobiony roztwór ?????Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
nick nieaktualnyelcia_aa wrote:Shoaa podobno powyzej 16 mm jest za grube. Tak mi powiedzial moj gin. Poza tym gratuluje wytrzymania na diecie. Ja się caly czas bije z myślami i sama soba zeby zaczac. Nie wiem czy jestem az tak wytrwala :
ale z tego co czytam na endopositive dieta działa !
Sylwiasta trzymam kciuki mocno za Ciebie . Sciskam :*
No to super.. za 10 dni na pewno moje endo będzie grubsze niż 16mm skoro wczoraj miałam 9:/
czyli co, stracone podejście będzie.
ehh. trzeba czekać na nowy rok i kasę na nową stymulacje -
nick nieaktualnyRequiem wrote:Możesz przygotować wcześniej i nie trzeba wtedy trzymać go w lodowce, nie wiem tylko jakie nasz dawki i czy Ci starczy na tydzień. A i jeszcze jedno, igły od gonapeptylu sa super ostre w porównaniu z tymi od menopuru, wiec przygotuj sie ze te od menopuru to dopiero wchodzić nie chcą...
-
shooa wrote:No to super.. za 10 dni na pewno moje endo będzie grubsze niż 16mm skoro wczoraj miałam 9:/
ehh. trzeba czekać na nowy rok i kasę na nową stymulacje
Shooa endo nie rosnie tak proporcjonalnie liniowo. Ale ja bym naciskała na wizyte z przyszłym tygodniu na twoim miejscu.mysza89 lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:No to super.. za 10 dni na pewno moje endo będzie grubsze niż 16mm skoro wczoraj miałam 9:/
ehh. trzeba czekać na nowy rok i kasę na nową stymulacje
V ja bez forum tez bym była zielona no i bez gina zaprzyjaźnionego rób luste zapusuj pytania i wymagaj bo za to płacisz a nie ze rla nich zarobek a klient to zło ma cicho siedziec itd ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 13:15
V. lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Requiem wrote:I jaki plan dalej?
bedziemy próbowac powalczyc z immunologią. Nie wiem, jeszcze w jaki sposób, czekamy na wyniki kilku badań, od ktorych zalezy co lekarz zaproponuje.
shooa, Requiem, mysza89, Antonelka, sylwiaśta159, Piggy, agulas, Fedra, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
triss wrote:bedziemy próbowac powalczyc z immunologią. Nie wiem, jeszcze w jaki sposób, czekamy na wyniki kilku badań, od ktorych zalezy co lekarz zaproponuje.
triss lubi tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
nick nieaktualny
-
shooa wrote:tak Anatolka, żeby dzień transferu był 6tym dniem brania prg
No to wszystko będzie w jak najlepszym porządku, bo Twoje endo będzie rosło do dnia rozpoczęcia progesteronu. Dni od rozpoczęcia prg nie wliczasz w to rosniecie, bo wtedy wtedy ono ulega zmianom wywoływanym przez prg zgodnie z planem. -
nick nieaktualnyno brzmi to rozsądnie, o ile branie prg przy jednoczesnym braniu estrofemu faktycznie tak będzie działać na endo.
dzięki Ci kobieto, przestanę więc się stresować
ale maila do kliniki z prośbą o rozważenie wpisania mnie na transfer w pierwotnym terminie 3.12 już wysłałam, więc jest szansa, że może się uda wcześniej. Jak nie to też będę spokojna. -
nick nieaktualnyvella wrote:Opu
Jaki miałaś estradiol?? Ja mam mieć transfer we wtorek jeśli estradol zmaleje, a dwa dni przed punkcją było 8500bardzo bym chciała w tym cyklu, ale lekarz nie chce ryzykować.
W sobote przed poniedzialkowa punkcja niecale 1600. Bardzo masz duzy ten estradiol...vella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapominajka wrote:Opu...Sykwiasta....trzymam kciuki za Was...
Ja się kłuje dalej gonopeptylem (10 zastrzyków za mną) od wtorku dołączam menopur a brzuch juz boli. Coraz trudniej wchodzi igła tez tak miałyście?
Tak, zauwazylam cos takiego, ale teraz to dopiero mam jazde bo mam jeszcze fragmin a tam sa takie tepe igly ze w ogole skory nie chca przebic ... sprobuj robic moze bardziej z boku i ciut nizej tam chyba skora delikatniejsza jest -
Requiem wrote:Możesz przygotować wcześniej i nie trzeba wtedy trzymać go w lodowce, nie wiem tylko jakie nasz dawki i czy Ci starczy na tydzień. A i jeszcze jedno, igły od gonapeptylu sa super ostre w porównaniu z tymi od menopuru, wiec przygotuj sie ze te od menopuru to dopiero wchodzić nie chcą...
Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Tak, zauwazylam cos takiego, ale teraz to dopiero mam jazde bo mam jeszcze fragmin a tam sa takie tepe igly ze w ogole skory nie chca przebic ... sprobuj robic moze bardziej z boku i ciut nizej tam chyba skora delikatniejsza jest
Sylwia trzymam kciuki, takie rzeczy się zdarzają więc nie można się poddawać &&Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016